זה שאת לא זוכרת לא אומר שזה לא היה קיים.נכתב ע"י בת יהודה;1941484:לא זכור לי תמונות מלפני דור או דורותיים ללא בגדים.
עדיין אני חושבת שזה רק בגלל המודה.
נכתב ע"י בת יהודה;1941484:ולא זכור לי תמונות מלפני דור או דורותיים ללא בגדים.
זכותכן לחשוב אחרת. עדיין אני חושבת שזה רק בגלל המודה.
נכתב ע"י sarigold5;1941493:זה שאת לא זוכרת לא אומר שזה לא היה קיים.
נכתב ע"י זלפה;1941569:לדעתי זה נובע מזה שלתינוקים בגיל הזה בד"כ הביגוד לא כ"כ מחמיא בצילום
הבגדים לרוב לא מדויקים עליהם
אלא גדולים ורחבים
ומליון קיפולים בידיים
נכתב ע"י בת יהודה;1941484:לא כל דבר זה ענין של הלכה. יש דברים של רגישות. ולא זכור לי תמונות מלפני דור או דורותיים ללא בגדים.
אם אז הלכו כך בבית, זה כי היה חם, ולא חיפשו לצלם דוקא בצורה כזו. פה יש קטע דווקא לצלם עירום, ויש פה טעם לפגם, לדעתי.
זכותכן לחשוב אחרת. עדיין אני חושבת שזה רק בגלל המודה.
נכתב ע"י א-ירושלמית;1941186:אני מתנגדת, לא כצלמת אלא כבן אדם.
מדובר באופנה חולפת. לפעמים אני חושבת שבפרספקטיבה של זמן, איך ירגיש ילד שיראה בבגרותו, את עצמו בלי בגדים בילדותו? כשהוריו מחנכים אותו לצניעות ולכיסוי הגוף, מה הם יענו לו כשישאל אותם, ובצדק "אז למה בתמונות אין לי בגדים"?
ועוד נקודה: זו אופנה שמגיעה מהרחוב הגויי. כל מה שמתאים להם מתאים גם לנו?
ונקודה אחרונה: סליחה, אבל ממש מגעיל אותי. אבל זו כבר הנימה האישית שלי.
נכתב ע"י rosmarin;1941625:יש בגדים מיוחדים קטנים
נכתב ע"י y&m;1941700:(הערה קטנה בעניין אם זה נוצר היום או לא, לפני 40-5 שנה, לסבתא שלי היה שכן ראש ישיבה שפעוטותיו היו יושבים לשולחן שבת, בחום הבני ברקי, בחיתול בלבד...)
נכתב ע"י RacheliM;1942014:אני חושבת שצריך לחנך לצניעות,ולא לבושה מהגוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: