ככה נראות ההתרעות מצוק איתן באתר של פיקוד העורף.
בדותותבאחד הקוים טענו שזאת הפעם הראשונה שיש אזעקה במודיעין עילית לאורך 31 שנות קיומה.
וטוענים שבדקו את זה עם ראש העיר, עם דובר העיריה ועם פיקוד העורף. וכו'
השאלה האם יש מקום שבאמת אפשר לבדוק את כל ההיסטוריה של האזעקות?
כי למיטב זכרוני, ושמעתי מעוד תושבים, שזוכרים בוודאות אזעקה אחת במוצאי שבת לפני כמה שנים. וכן לי זכור אזעקה לפני 9 שנים בשעות לפנות בוקר.
בהחלט היה, לפני 9 שנים, שבת שבע ברכות שלנו... משהו שקשה לשכוחבאחד הקוים טענו שזאת הפעם הראשונה שיש אזעקה במודיעין עילית לאורך 31 שנות קיומה.
כי למיטב זכרוני, ושמעתי מעוד תושבים, שזוכרים בוודאות אזעקה אחת במוצאי שבת לפני כמה שנים. וכן לי זכור אזעקה לפני 9 שנים בשעות לפנות בוקר.
יש במודיעין עילית הרבה דברים תצקינים,במודיעין עילית כלום לא תצקין!
כל העיר זוכרת שהיו, רק ראש העיר לא זוכרבאחד הקוים טענו שזאת הפעם הראשונה שיש אזעקה במודיעין עילית לאורך 31 שנות קיומה.
היה, בטח שהיה! והיו כמה, לא רק שתיים-שלוש.באחד הקוים טענו שזאת הפעם הראשונה שיש אזעקה במודיעין עילית לאורך 31 שנות קיומה.
רק להבהיר:כל העיר זוכרת שהיו, רק ראש העיר לא זוכר
כמובן לא קשור לגוטרמן...רק להבהיר:
א. לא כל דבר קשור לגוטרמן , הוא לא אמר שלא היו אזעקות כלל,
ואם קו נייעס קיקיוני זה ראיה אז קטונתי... יש מספיק הזנחות ישירות בעיר שקשורות ישירות אליו כך שלא צריך לחפש ולטפול עליו שלא ממין העניין
בהחלט, שיש כאן תקלה ספיציפית, וזה באמת צריך לתקן.ב. בצפירות של יום העצמאות האחרון, כל הצופרים עבדו היטב, כך שיש כאן תקלה שארעה לאחרונה ולא איזשהו הזנחה.
יש מספיק הזנחות ישירות בעיר
המצב לא כזה גרוע...יש במודיעין עילית הרבה דברים תצקינים,
בדיוק זה הלחץ שלי.אצלנו באשדוד זה מעיר מתוך שינה
היו לעיריה 3 שבועות שלמים משמחת תורה לעשות ניסוי צופריםקשור לעירייה? פיקוד העורף?
אנשים עדיין לא תחבו לאפם את הבשמים של ההבדלה וכבר שחררו פה קיטור.
מתי יתקנו? בשבת?!
מקנאים בכם.בדיוק זה הלחץ שלי.
אין מצב להתעורר מזה במודיעין עילית.
גם ככה כשזה התחיל היה לנו רגע של ספק, זה כן אזעקה או לא אזעקה ???
אמור להיות בדיקת צופריםמתי יתקנו? בשבת?!
מה המילה הזאת?אנשים עדיין לא תחבו לאפם את הבשמים
אולי כן? צריך החלטה של רב!מתי יתקנו? בשבת?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: