נקווה שבאמת יהיה מצחיקמצחיק
על אזעקה אחת במודיעין עילית פעם ב 10 שנים
אתם עושים סיפור
אבל לא משהו ששומעים האזרחים כמו את ההפצצות מעזה.לא נלחמים אבל בהחלט יש פעילויות כלשהם חיוניות לא פחות.
רק עכשיו דברתי עם בת משפחה שהיום בבוקר לקחו את בעלה לפעילות שכזו כשרק אתמול הוא יצא לחופשה קצרה.
ראיתי את זה,
דווקא מישהי בעבודה הראתה לי איזו ציטוט נדמה לי מהרב זילברשטיין שהוציאו ממנו איזו הבטחה כלשהי בנושא.איו איזו הבטחה שלא יפלו שם טילים?
הבן שלי טוען שבני ברקים לא רצים בכלל למרחב מוגן. מתאים לק"ס להחליט שמילא לא יפלו גם אצלם אז ממילא לא צריך אזעקה....(סתם סתם הכל בצחוק . מודיעינעליתים לא להעלב ...)
גם לזה מתרגלים לצערנו...נקווה שבאמת יהיה מצחיק
בביתר האזעקה היחידה שהיתה לא נגמרה בצחוק
תלוי,אבל לא משהו ששומעים האזרחים כמו את ההפצצות מעזה.
כשזה זה צריך להתעורר, לא ???מקנאים בכם.
הלוואי עלינו שלא נתעורר.
הבעיה שלפעמים מתעוררים גם מאזעקות שלא קשורות למקום,כשזה זה צריך להתעורר, לא ???
האמת שיש...איו איזו הבטחה שלא יפלו שם טילים?
הבן שלי טוען שבני ברקים לא רצים בכלל למרחב מוגן. מתאים לק"ס להחליט שמילא לא יפלו גם אצלם אז ממילא לא צריך אזעקה....(סתם סתם הכל בצחוק . מודיעינעליתים לא להעלב ...)
"תחבו" מה המילה הזאת?
תפנו לעירייה אצלכם ותבררוכידוע בליל שבת הופעלה אזעקה לראשונה מזה כעשור במודיעין עילית
ברחוב רבי טרפון בעיר, הופעלה האזעקה ל-5 שניות, ואחרי 5 שניות כבתה, ההאזעקה המשיכה להישמע משאר חלקי העיר, עוד כדקה וחצי.
זה אומר שהצופר תקול? האם יש מצב שזה תקני, שאזעקה מתחילה ונכבית? האם יש מצב במודיעין עילית שרק חלק מהעיר תופעל אזעקה?
זה שהאזעקה כבתה גרמה לעשרות לצאת מהר, בכדי להספיק לראות את הירוט, שאכן נראה בבירור, מהרחוב הממוקם בחזית ההר.
מילה של @צופר הנעמתירק להבהיר:
א. לא כל דבר קשור לגוטרמן , הוא לא אמר שלא היו אזעקות כלל,
ואם קו נייעס קיקיוני זה ראיה אז קטונתי... יש מספיק הזנחות ישירות בעיר שקשורות ישירות אליו, כך שלא צריך לחפש ולטפול עליו שלא ממין העניין
ב. בצפירות של יום העצמאות האחרון, כל הצופרים עבדו היטב, כך שיש כאן תקלה שארעה לאחרונה ולא איזשהו הזנחה.
אם מחפשים לשחרר קיטור, אז יאאלה "ביבי תתפטר בגללך לא שמעו את האזעקה ביחידה קומה מינוס 5 ברבי עקיבא"
השאלה היא אם ההבטחה חלה גם אחרי שר' חיים אינו עימנוהאמת שיש...
ר' חיים הבטיח שההבטחה של החזון איש על בני ברק תחול גם על קרית ספר
ובינתיים ההבטחה מתקיימת אפילו על הצופרים!
כנראה, בעקבות הדיווח לפרוג.....אולי כבר תיקנו את הצופרים?
כל התשובות נכונות!אתם רציניים בקשר לגנרטור???
שלחו לי את זה מזמן וחשבתי שזה בדיחה...עכשיו אני כבר לא בטוחה...
כידוע בליל שבת הופעלה אזעקה לראשונה מזה כעשור במודיעין עילית
ברחוב רבי טרפון בעיר, הופעלה האזעקה ל-5 שניות, ואחרי 5 שניות כבתה, ההאזעקה המשיכה להישמע משאר חלקי העיר, עוד כדקה וחצי.
זה אומר שהצופר תקול? האם יש מצב שזה תקני, שאזעקה מתחילה ונכבית? האם יש מצב במודיעין עילית שרק חלק מהעיר תופעל אזעקה?
זה שהאזעקה כבתה גרמה לעשרות לצאת מהר, בכדי להספיק לראות את הירוט, שאכן נראה בבירור, מהרחוב הממוקם בחזית ההר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: