לא לדאוג זה יהיה גם וגםאם המוסד צריך השלמת הכנסה למה להפיל על ההורים ששולחים לצהרונים?
לא יותר פשוט לייקר את השכ"ל?
אצלנו בדיוק הפוך - אצל הבנים הודיעו רשמית שהתשלום יהיה גם השנה 50 ש"ח לחודש (עדיין לא התחיל הרישום )מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין החיידרים לעמותות האחרות?
הבנתי שכרגע שכר הסיעות נופל על מפעילי הגן. אוקי.
אבל פה נחלקו לשניים. למה גן הבנות מסוגל לספוג את תוספת העלות (בית יעקב למשל) והחיידר לא?
מבחינת מפעילי הצהרון זה אותו מפעיל רמת דוד. בשני המקרים הצהרונים התחילו רק במקרה של הבנות בלי תוספת ובמקרה של הבנים עם תוספת. מה בית יעקב כאלה פראירים? הרי ידוע לנו שלא. אז מה באמת הספור?
איפה זה אצליכם? ספור ממש לא ברור.אצלנו בדיוק הפוך - אצל הבנים הודיעו רשמית שהתשלום יהיה גם השנה 50 ש"ח לחודש (עדיין לא התחיל הרישום )
ואצל הבנות אומרים שאין צפי לפתיחה.
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין החיידרים לעמותות האחרות?
אבל פה נחלקו לשניים. למה גן הבנות מסוגל לספוג את תוספת העלות (בית יעקב למשל) והחיידר לא?
מבחינת מפעילי הצהרון זה אותו מפעיל רמת דוד. בשני המקרים הצהרונים התחילו רק במקרה של הבנות בלי תוספת ובמקרה של הבנים עם תוספת. מה בית יעקב כאלה פראירים? הרי ידוע לנו שלא. אז מה באמת הספור?
אני ארחיב את השאלה...מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין החיידרים לעמותות האחרות?
אצלנו זה במודיעין עילית.איפה זה אצליכם? ספור ממש לא ברור.
הרי משרד החינוך הוא אותו משרד ואותו מימון. גם העמותה שמפעילה רמת דוד היא מפעילה ברב הערים החרדיות. אבל מפה יש כל כך הרבה פערים שלא הבנתי את פשרם.
אכפת לך לומר באיזה חיידר ?אצלנו תוספת של 50
סה"כ יחד 100 ש"ח
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין החיידרים לעמותות האחרות?
אצלינו הבנות משלמות יותראצלנו בדיוק הפוך - אצל הבנים הודיעו רשמית שהתשלום יהיה גם השנה 50 ש"ח לחודש (עדיין לא התחיל הרישום )
ואצל הבנות אומרים שאין צפי לפתיחה.
זה מה שכתבו האחראי על הצהרונים במשרד החינוך:
שלום רב,
קיבלנו את פנייתך בנוגע לתשלום הורים נוסף
תשלומי הורים בתוכנית ניצנים הם הסכומים המופיעים בקריטריונים לתקצוב רשויות עבור תוכנית ניצנים.
1. תשלום שאינו נתון לבחירה הוא השתתפות הורים במימון התוכנית, לפי אשכול למ"ס.
2. תשלום שנתון לבחירה על הרחבות התוכנית יקבע על פי החלטת ההורים והרשות בוועדת היגוי. התשלום הוא תשלום במסגרת הדיון בפרק ההרחבות המופיע במסמך הקריטריונים.
3. בהתאם למודל התקצוב שנקבע בקריטריונים לקול הקורא של התוכנית, אין מקום לגביית הורים לצורך הפעלת הסייעות בתוכנית.
הפונה מוזמן לפנות לרשות.
המשרד מצפה כי הרשויות והבעלויות יערכו להפעלת הצהרונים לטובת תושביהם באופן הראוי.
בברכה,
בדיוק כך נראהאין לי כח לקרוא את הכל שורה תחתונה דורשים מאיתנו לשלם בנוסףל50 ש"ח עוד 80 ש"ח לחודש עבור הסייעת.
הגיוני?
שדידה?
שמעתי ממקור מהימן (עובד באחד המוסדות בעיר) שזה שדידה פשוטו כמשמעו, ועד שלא יקימו קול זעקה המצב ישאר ככהאין לי כח לקרוא את הכל שורה תחתונה דורשים מאיתנו לשלם בנוסףל50 ש"ח עוד 80 ש"ח לחודש עבור הסייעת.
הגיוני?
שדידה?
מי מרים קול זעקה לבד?שמעתי ממקור מהימן (עובד באחד המוסדות בעיר) שזה שדידה פשוטו כמשמעו, ועד שלא יקימו קול זעקה המצב ישאר ככה
נ.ב. אח"כ אנחנו מתפלאים לשמוע את המציק ממלדובה שאומר שהוא דואג לציבור החרדי אבל לא לעסקוה החרדית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: