מידע שימושי צהרונים שנה"ל תשפ"ב

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין החיידרים לעמותות האחרות?
הבנתי שכרגע שכר הסיעות נופל על מפעילי הגן. אוקי.
אבל פה נחלקו לשניים. למה גן הבנות מסוגל לספוג את תוספת העלות (בית יעקב למשל) והחיידר לא?
מבחינת מפעילי הצהרון זה אותו מפעיל רמת דוד. בשני המקרים הצהרונים התחילו רק במקרה של הבנות בלי תוספת ובמקרה של הבנים עם תוספת. מה בית יעקב כאלה פראירים? הרי ידוע לנו שלא. אז מה באמת הספור?

רפ

משתמש סופר מקצוען
אבל פה נחלקו לשניים. למה גן הבנות מסוגל לספוג את תוספת העלות (בית יעקב למשל) והחיידר לא?
מבחינת מפעילי הצהרון זה אותו מפעיל רמת דוד. בשני המקרים הצהרונים התחילו רק במקרה של הבנות בלי תוספת ובמקרה של הבנים עם תוספת. מה בית יעקב כאלה פראירים? הרי ידוע לנו שלא. אז מה באמת הספור?
אצלנו בדיוק הפוך - אצל הבנים הודיעו רשמית שהתשלום יהיה גם השנה 50 ש"ח לחודש (עדיין לא התחיל הרישום :( )
ואצל הבנות אומרים שאין צפי לפתיחה.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אצלנו בדיוק הפוך - אצל הבנים הודיעו רשמית שהתשלום יהיה גם השנה 50 ש"ח לחודש (עדיין לא התחיל הרישום :( )
איפה זה אצליכם? ספור ממש לא ברור.
הרי משרד החינוך הוא אותו משרד ואותו מימון. גם העמותה שמפעילה רמת דוד היא מפעילה ברב הערים החרדיות. אבל מפה יש כל כך הרבה פערים שלא הבנתי את פשרם.

goldyl

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אני ארחיב את השאלה...
נניח והענין הוא התשלום לסייעות
למה אין צהרונים בביה"ס?
עפ"י הפרסומים של עירית בית שמש הצהרונים לכתות א' ב' היו אמורים להיות ללא עלות!!
למי יש רשות לגזול את זה מההורים??

רפ

משתמש סופר מקצוען
איפה זה אצליכם? ספור ממש לא ברור.
הרי משרד החינוך הוא אותו משרד ואותו מימון. גם העמותה שמפעילה רמת דוד היא מפעילה ברב הערים החרדיות. אבל מפה יש כל כך הרבה פערים שלא הבנתי את פשרם.
אצלנו זה במודיעין עילית.
בחיידר עטרת שלמה (סורוצקין) הרישום עומד להיפתח לדברי המזכיר, בעלות של 50 ש"ח כפי שקיבלנו בהודעה רשמית כתובה.
בגני רשת הגנים אין צפי להתחלת הרישום.

חיים העורך

משתמש צעיר
עריכה תורנית
בבית שמש יש חדש בענין הצהרונים?
וכן מי מחליט בכמה להעלות את שכר הסייעות?

goldyl

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
1634040435444.png

תמר ידעי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אצלינו הבנות משלמות יותר
משלמים כרגיל לרמת דוד
ובנוסף לרשת הגנים 70 ש"ח* 9 חודשים!

עוד יהודי פשוט

משתמש צעיר
זה מה שכתבו האחראי על הצהרונים במשרד החינוך:
שלום רב,

קיבלנו את פנייתך בנוגע לתשלום הורים נוסף
תשלומי הורים בתוכנית ניצנים הם הסכומים המופיעים בקריטריונים לתקצוב רשויות עבור תוכנית ניצנים.
1. תשלום שאינו נתון לבחירה הוא השתתפות הורים במימון התוכנית, לפי אשכול למ"ס.

2. תשלום שנתון לבחירה על הרחבות התוכנית יקבע על פי החלטת ההורים והרשות בוועדת היגוי. התשלום הוא תשלום במסגרת הדיון בפרק ההרחבות המופיע במסמך הקריטריונים.

3. בהתאם למודל התקצוב שנקבע בקריטריונים לקול הקורא של התוכנית, אין מקום לגביית הורים לצורך הפעלת הסייעות בתוכנית.

הפונה מוזמן לפנות לרשות.

המשרד מצפה כי הרשויות והבעלויות יערכו להפעלת הצהרונים לטובת תושביהם באופן הראוי.

בברכה,

אני לא מבין משהו אחד בסיפורים של השכר של הסייעות:
הם לא פותחים קבוצה של פחות מ24 ילדים, שזה אומר לפי החוק בלי הכסף הנוסף שהם גונבים 650 כפול 24 שזה אומר שנכנס 15600 שקלים לחודש
להוריד מזה אוכל לילדים נניח 10 שקלים ליום לילד שזה 22 יום כפול 24 ילדים כפול 10 שקל שזה 5280 שקל לאוכל
לגננת משלמים לא יותר מ60 לשעה כפול 3 שעות ביום כפול 22 יום בחודש שזה 3960 שקל לגננת!

נשאר פה עודף של 6360 שקלים בחודש אחרי ההוצאות, במחיר הזה אפשר להביא עוד 3 סייעות אם לא מחשבים את הכסף שמישהו צריך לגנוב בדרך.....

וזה עוד לפני שמחשבים שהם לא משלמים לגננות ולקייטרינג על ימי חופש ככה שמתוך ה11 חודש יש רק בין 8 ל9 חודש פעילות.

נערך לאחרונה ב:

ארזים1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אין לי כח לקרוא את הכל שורה תחתונה דורשים מאיתנו לשלם בנוסףל50 ש"ח עוד 80 ש"ח לחודש עבור הסייעת.
הגיוני?
שדידה?

חיים העורך

משתמש צעיר
עריכה תורנית
אין לי כח לקרוא את הכל שורה תחתונה דורשים מאיתנו לשלם בנוסףל50 ש"ח עוד 80 ש"ח לחודש עבור הסייעת.
הגיוני?
שדידה?
שמעתי ממקור מהימן (עובד באחד המוסדות בעיר) שזה שדידה פשוטו כמשמעו, ועד שלא יקימו קול זעקה המצב ישאר ככה
נ.ב. אח"כ אנחנו מתפלאים לשמוע את המציק ממלדובה שאומר שהוא דואג לציבור החרדי אבל לא לעסקוה החרדית:mad::mad::mad:

כל הזמן הזה

משתמש מקצוען
שמעתי ממקור מהימן (עובד באחד המוסדות בעיר) שזה שדידה פשוטו כמשמעו, ועד שלא יקימו קול זעקה המצב ישאר ככה
נ.ב. אח"כ אנחנו מתפלאים לשמוע את המציק ממלדובה שאומר שהוא דואג לציבור החרדי אבל לא לעסקוה החרדית:mad::mad::mad:
מי מרים קול זעקה לבד?
צריך להתארגן יחד
יש מישו שמרים את הכפפה?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה