מי התקשר? מטעם העיריה?מה קרה לצהרונים בב"ב?
אתמול צלצלו שיש והגננות לא יודעות מכך.
כן, הודעה קולית.מי התקשר? מטעם העיריה?
בית שמש רשת בית יעקב- עדין איןאשמח לשמוע איפה התחילו/ לא התחילו צהרונים כדי לדעת על הקף הבעיה (כלומר אם יש רשויות שמצאו פתרון)
קרית יערים אין צהרונים. מה אצליכם?
בגני עיריה של בני ברק.מה קרה לצהרונים בב"ב?
אתמול צלצלו שיש והגננות לא יודעות מכך.
כן, גן אחד זה באמת כך, וגן שני סתם הייתה רשלנות ולא הודיעו להם.בגני עיריה של בני ברק.
בגנים שהיה מספיק רישום של הילדות בגן התחיל אתמול.
כנראה אצלכם לא נרשמו מספיק בנות.
אצלינו כבר התחילו
הבעיה שלא מתחילים את הצהרונים, כי משרד החינוך הודיע שלא מתקצב יותר את תשלום הסייעות, והבעלויות צריכות להתחייב שהם ישלמו את שכרם, ברגע שמצהירים, אפשר להפעיל את הצהרונים.
כרגע אף אחד לא יודע מה לעשות אז יושבים בחיבוק ידיים, לכאורה מה שיקרה בסוף שהתשלום הזה יפול על ההורים ויגבו מההורים עוג סכום בנוסף ל50 ש"ח שמשלמים לפתחיה.
להד"מ. התקצוב נשאר על מכונו, הסבסוד קיים ועומד, ומישהו בעמותות הזכייניות רב עם משרד החינוך על השלמת הכנסה מסוימת - על גב ההורים והילדים.הבעיה שלא מתחילים את הצהרונים, כי משרד החינוך הודיע שלא מתקצב יותר את תשלום הסייעות, והבעלויות צריכות להתחייב שהם ישלמו את שכרם, ברגע שמצהירים, אפשר להפעיל את הצהרונים.
כרגע אף אחד לא יודע מה לעשות אז יושבים בחיבוק ידיים, לכאורה מה שיקרה בסוף שהתשלום הזה יפול על ההורים ויגבו מההורים עוג סכום בנוסף ל50 ש"ח שמשלמים לפתחיה.
אם את כ"כ נגד , אשמח רק שתעני על השאלה הזאת:להד"מ. התקצוב נשאר על מכונו, הסבסוד קיים ועומד, ומישהו בעמותות הזכייניות רב עם משרד החינוך על השלמת הכנסה מסוימת - על גב ההורים והילדים.
איך אמר פעם הסלוגן:
חרדים כמו פעם.
אני זה אתה.אם את כ"כ נגד , אשמח רק שתעני על השאלה הזאת:
מי מתקצב לעמותות את הוצאות הצהרונים, הכוללים חשמל, מיזוג, מים, נקיון, הוצאות מזכירות וכו'?
אני לא כ"כ מתמצאת אלא אומרת לכם מה שאמרו לנו מהמוסדות, ואמרו שהתקציב שנכנס עבור כל ילד (אני לא יודעת כמה נכנס אבל כנראה זה לפי מה שאתם רשמתם 650 ש"ח) הוא תקציב לשעות הבוקר ולא לצהרון וגם בקושי מספיק, בעיקר כי מקבלים לפי ילד ולא לפי כיתה.אני זה אתה.
650 ש"ח לחודש לכל ילד לא מכסים הכל? מדובר בשעתיים(!) בסך הכל.
התקציב שנכנס הוא 562 ש"ח עבור כל ילד + 858 ש"ח לסייעת לחודש. וזה אך ורק עבור הצהרון.אני לא כ"כ מתמצאת אלא אומרת לכם מה שאמרו לנו מהמוסדות, ואמרו שהתקציב שנכנס עבור כל ילד (אני לא יודעת כמה נכנס אבל כנראה זה לפי מה שאתם רשמתם 650 ש"ח) הוא תקציב לשעות הבוקר ולא לצהרון וגם בקושי מספיק, בעיקר כי מקבלים לפי ילד ולא לפי כיתה.
ואם כך עדיף לא להפעיל כלל צהרון וכך לא צריך להתמודד עם ההוצאות הנוספות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: