אני לא יודע מאיפה הבאת את זה ומי מקבל את התשלומים האלההתקציב שנכנס הוא 562 ש"ח עבור כל ילד + 858 ש"ח לסייעת לחודש. וזה אך ורק עבור הצהרון.
אם לא מפעילים צהרון לא מקבלים מזה שקל אחד.
אני מזמין כאן את הציבור לתת לי תחשיב סביר לפיו הפעלת צהרון בתנאים הללו אינה משתלמת.
ראו בקובץ המצורף (עמוד 23 למשל).
צירפתי לעיל את המסמך המלא של משרד החינוך.אני לא יודע מאיפה הבאת את זה
ברור שמשרד החינוך מעביר את הכסף לזכיין, פתחיה למשל.ומי מקבל את התשלומים האלה
אולי המפעילות כמו פתחיה ורמת דוד
בפועל הצהרונים [הגנים הבעלויות] לא מקבלות שקל אחד הכל הולך למפעילות
הגיע הזמן לעשות סדר בדברים האלו ולתחקר מה קורה שם
כמה שזה נשמע אבסורד אני יודע מקרוב מאד [אח שיש לו עמוטתה] שזה אכן כךצירפתי לעיל את המסמך המלא של משרד החינוך.
ברור שמשרד החינוך מעביר את הכסף לזכיין, פתחיה למשל.
הגנים עושים את העבודה בהתנדבות?
אשרי המאמין.
ומה עושים בפתחיה עם כל הכסף? קונים בורקסים וספרינג תפוח אגס סברס?כמה שזה נשמע אבסורד אני יודע מקרוב מאד [אח שיש לו עמוטתה] שזה אכן כך
הבעלויות לא מקבלות כלום
בררתי שוב כדי שאני אהיה בטוחה במה שאני כותבת,צירפתי לעיל את המסמך המלא של משרד החינוך.
ברור שמשרד החינוך מעביר את הכסף לזכיין, פתחיה למשל.
הגנים עושים את העבודה בהתנדבות?
אשרי המאמין.
אני חותר לדבר אחד:
מותר לכל עמותה לריב עם משרד החינוך על כמה כסף שהיא רוצה. מותר גם לבקש מההורים גב ותמיכה למאבק, בהנחה שהוא מוצדק.
אסור לעמותות למכור להורים תותים מתבכיינים על קיצוצים פתאומיים בתקציב וחנק כלכלי שמונע מהם כל אפשרות להפעיל את הצהרונים כראוי. הם מקבלים תקציב גדול וראוי לשמו, וכנראה גם מספיק כדי לשמש הכנסה יפה מאד לכמה בעלי תפקידים.
כן.הגנים עושים את העבודה בהתנדבות?
חחחחחחחחחחחהם מקבלים תקציב גדול וראוי לשמו,
נכוןכמה שזה נשמע אבסורד אני יודע מקרוב מאד [אח שיש לו עמותה] שזה אכן כך
הבעלויות לא מקבלות כלום
נכון. כמו שאמרתי - מקומות בודדים נאבקו וקיבלו החזר חלקי על חשמל ומיםבררתי שוב כדי שאני אהיה בטוחה במה שאני כותבת,
אכן העמותות לא מתוקצבות כלל וכלל,
היחידים שמתוקצבים, הם המפעילים כמו פתחיה וכו', והם משלמים את השכר של הגננים , הסייעים והמפעילי חוגים.
ועל כן הכעס הגדול שהעמותות עסוקות עם הצהרונים ומחויבים להורים להפעיל, בו בזמן שאפילו שעות מזכירות ועוד הוצאות שונות לא משולם להם
מי מחייב אותם להפעיל צהרון בשטחם?כן.
יש גנים שנאבקו והצליחו לקבל תשלום עבור עלויות חשמל ומים של הצהרונים הפועלים בשטחם (!)
אף אחד לא מחייב.מי מחייב אותם להפעיל צהרון בשטחם?
אתה רוצה באמת לדעת מה עושים בפתחיה (בית יעקב) עם הכסף???ומה עושים בפתחיה עם כל הכסף? קונים בורקסים וספרינג תפוח אגס סברס?
הבעיה היא שבציבור שלנו כל אחד מחפה על השני.אתה רוצה באמת לדעת מה עושים בפתחיה (בית יעקב) עם הכסף???
ולא רק שלא הצהרונים/הסייעות, גם של גננות הבוקר...
אם רק תדע... נס שאנחנו יהודים מאמינים שיש בשמיים מישהו שרואה הכל
ויש דין ויש דיין
גם באלעד אין צפיאצלנו בחיידר בירושלים מטעם רמת דוד אין אפילו צפי
מישהו יודע איך אפשר לקדם? (זה קשור לחיידר או לרשת הצהרונים?)
אם המוסד צריך השלמת הכנסה למה להפיל על ההורים ששולחים לצהרונים?אצלינו בחיידר ביקשו תוספת של 100 ש"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: