השאלה מתי בדיוק זה יקרה, אני חושבת שהיתה מגיעה להם איזו שביתה של העובדות החרדיות, איך בדיוק אני אמורה לעבוד היום? כל הבייביסטריות בלימודים!
פשוט שערוריה !השאלה מתי בדיוק זה יקרה, אני חושבת שהיתה מגיעה להם איזו שביתה של העובדות החרדיות, איך בדיוק אני אמורה לעבוד היום? כל הבייביסטריות בלימודים!
מה יעזור העיריה?מה שיעזור לדעתי זה כמה שיותר פניות לעירייה וכן לאתר של מבקר המדינה.
אולי ממשלה חדשה עם סדרי עדיפויות חדשים?אז מה זה אומר בעצם ? לפנות למשרד החינוך ?
איך קורה שעד עכשיו לא טיפלו בזה ???
מה זה אומר?השנה יפעילו מנס גוונים את הצהרונים בבית שמש,
חלק גדול מהתתים הם מוכשר. גם כאלה ליטאיים רציניים. אולי זה מסביר את ההבדליםבתלמוד תורה שלנו בעבר הפעילו צהרון רגיל מהשאריות של ילדי הגן. כשהקבוצות מאד גדלו הם הפסיקו עם זה.
אין דבר כזה פטורים רגילים שמפעילים רגיל.
או שהם רושמים ילדים מגילאים אחרים, או שהם לא פטורים, או שהצהרון לא רשמי או טריק אחר.
איזו עיר ורשת?אצלנו הודיעו שמחר נפתח
הקול הקורא יצא כבר לפני כמה וכמה ימים. העבודה 'הוזמנה', והעירייה כנראה לא רוצה להפעיל, לא כמו שכתבתם.מה יעזור העיריה?
העיריה רוצה להפעיל, מוכנה, בצעה רישום (דרך המפעילים) סכמה עם הגגנות.
עד שמשרד החינוך לא מזמין את העבודה (קול קורא) היא לא יכולה לבצע אותה.
זה היה נכון לשעתו. (הקול קורא יצא ב5 בספטמבר) עכשיו יש סיבה אחרת. משהו עם הסיעות. מאד מתסכל.הקול הקורא יצא כבר לפני כמה וכמה ימים. העבודה 'הוזמנה', והעירייה כנראה לא רוצה להפעיל, לא כמו שכתבתם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: