אפשר לסחור בנאסד"ק גם באמצעות ברוקר ישראלי.שלום רב,
מחפש דרך לסחור בנאסד"ק. בדקתי באינטראקטיב וחייבים שם sms, למישהו יש מושג איך אפשר לפתוח חשבון שם או בכל מקום אחר בלי sms?
אני פתחתי באי בי אי לא צריך אסמס רק שאתה צריך להתקשר לחברהשלום רב,
מחפש דרך לסחור בנאסד"ק. בדקתי באינטראקטיב וחייבים שם sms, למישהו יש מושג איך אפשר לפתוח חשבון שם או בכל מקום אחר בלי sms?
אני פתחתי באי בי אי לא צריך אסמס רק שאתה צריך להתקשר לחברה
לקבל את הסיסמה
אתה מדבר על אינטראקטיב ישראל, נכון?אי בי אי חמודים אבל יקרים קצת. המחיר שאני רואה שלהם בחו"ל 7.5$ עמלת מינימום לקניית מניות. ו-9$ עמלת מינימום לאופציות.
באינטראקטיב למשל המחיר 2.5 למניות ו-2 לאופציות.
הבדל גדול. לא?
כמדומני שאי אפשר לסחור בקולמקס באופציות. זה חיסרון גדול עבורי. כי אני נוהג להגן על המניות שלי עם אופציות פוט.בקולמקס פרו עולה 0.005 $ למניה ומינימום לפעולה 1.5 $
עלות חודשית 3.6 $
דמי ניתוב 0.0015 $ למניה
אתה מדבר על אינטראקטיב ישראל, נכון?
יש שם אפשרות להיכנס בלי sms, דרך דף קודים.
תשאל את השירות לקוחות שלהם.
כל ברוקר.תודה רבה. אתה מכיר ברוקר ישראלי שניתן לקנות ולכתוב דרכו אופציות?
אני מתכוון ברוקר ישראלי שמאפשר לכתוב ולמכור אופציות בנאסד’’ק, ולא צריך sms כדי להיכנס למערכות שלו?כל ברוקר.
ויש גם אופציה לקבל SMS למי שמשתמש בנטסטיק ולא ברשת.ניתן לרכוש מספר SMS מימות המשיח, בעלות חד פעמית של בערך 60 ש"ח (לא זוכר בדיוק).
צפייה דרך האתר.
אני חושב שהעניין של ה-SMS לא אמור לתפוס כלל מקום בהחלטה איזה ברוקר לבחור.
העמלות (ועוד) משמעותיות בהרבה מאשר העניין הזה.
לגמרי. רק שאי אפשר להיכנס למערכת בלי sms, אז המשחק לא מתחיל...ניתן לרכוש מספר SMS מימות המשיח, בעלות חד פעמית של בערך 60 ש"ח (לא זוכר בדיוק).
צפייה דרך האתר.
אני חושב שהעניין של ה-SMS לא אמור לתפוס כלל מקום בהחלטה איזה ברוקר לבחור.
העמלות (ועוד) משמעותיות בהרבה מאשר העניין הזה.
נכון, אבל אי אפשר להעביר שקלים. צריך להמיר לדולר בבנק ולהעביר דולר והעמלות בבנקים יקרות.והוא גם יותר זול מאינטראקטיב בעמלות
יש שם גם מגבלה של עד 3 פעולות תוך יומיות בחמישה ימי עסקים (אם החשבון מתחת ל-25K דולר)בית השקעות טרנדסטיישן ניתן לפתוח ללא סמס והוא גם יותר זול מאינטראקטיב בעמלות החיסרון שהוא נטו אנגלית אז למי שלא יודע אנגלית יכול למצוא הדרכות רבות כיצד לפעול בו
כתבתי:לגמרי. רק שאי אפשר להיכנס למערכת בלי sms, אז המשחק לא מתחיל...
ויש גם את האפשרות של נטסטיק, שהזכיר @חניוקניתן לרכוש מספר SMS מימות המשיח, בעלות חד פעמית של בערך 60 ש"ח (לא זוכר בדיוק).
צפייה דרך האתר.
איך אפשר בIB בלי SMS?אפשר לסחור בנאסד"ק גם באמצעות ברוקר ישראלי.
ולא צריך SMS
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: