פתוח לי בנטפריאפשר להעלות כקובץ? חסום בנטפרי....
אולי כי את בתוך קהילה?אוף אז למה לי לא.... מוזר....
נכון, זה קשור?אולי כי את בתוך קהילה?
נראה לי שכןנכון, זה קשור?
אולי כי את בתוך קהילה?
נכון, זה קשור?
קשור בהחלטנראה לי שכן
חסום לי.מצרפת מתכון - טחינה לפסח ללא קטניות
טעיייםםם וממש ממש קל הכנה .
אם ניסיתם ספרו איך יצא .
חסום לי.
יש אפשרות למתכון ?
מישהיא יכולה להעלות כקובץ מצורף?
הצלחתי להוריד,יש אפשרות למתכון ?
מתכון לטחינה כשרה לפסח ללא קטניות שמים בסיר : 100 גרם שקדים מולבנים כוס וחצי מים רותחים מרתיחים למשך 2 דקות מצננים ומעבירים לכוס בלנדר מוסיפים : 1 כף שום חצי כפית מלח מיץ מחצי לימון 2 כפות שמן זית צרור כוסברה טוחנים למשך דקה וזהו.... מוכן !!! בתיאבוןחסום לי.
יש אפשרות למתכון ?
וואו, חסכוני למדי בשבילי ששנה שעברה הכנתי את אותו רעיון מ'שקדייה' שעולה המון...מתכון לטחינה כשרה לפסח ללא קטניות שמים בסיר : 100 גרם שקדים מולבנים כוס וחצי מים רותחים מרתיחים למשך 2 דקות מצננים ומעבירים לכוס בלנדר מוסיפים : 1 כף שום חצי כפית מלח מיץ מחצי לימון 2 כפות שמן זית צרור כוסברה טוחנים למשך דקה וזהו.... מוכן !!! בתיאבון
לא רואה שום מתכוןמתכון לבראוניז כשר לפסח
נמחק משום מה....לא רואה שום מתכון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: