תלחצו על הכותרת של הציטוט בהודעה (נכתב ע"י וכו') ותגיעו להודעה עם המתכוןאיפה זה?
תלחצו על הכותרת של הציטוט בהודעה (נכתב ע"י וכו') ותגיעו להודעה עם המתכוןאיפה זה?
רויאל אייסינג הוא מהמםרויאל אייסינג - הטכניקה החדשה לקישוט עוגות ועוגיות
עכשיו בסרטון הדרכה מפורט, שלב אחרי שלב עד למוצר מוגמר, מבית היוצר של הקונדיטורית תיליקייקס עכשיו במופעים בסלון
לצפייה לחצו כאן: https://bit.ly/tiliroyal
לכל המופעים לחצו כאן:
מופעים בסלון
bit.ly
מומלץ לשים התראות על מצב שקט
למשתמשי רימון ונתיב - מומלץ לגלוש מדפדפן אקספלורר
להצטרפות לקבוצת עדכונים שקטה על תוכן חדש לחצו כאן:
צפה בקובץ המצורף 646572
חסום בנטפריבראוניז פרווה בלי מיקסר ובלי מרגרינה
גם ברימון, משום מה....חסום בנטפרי
אולי אני יכול, אבל איזה קבצים בדיוק? יש קישורים מדויקים?מאוד מאוד יעזור לי (ולא רק לי........)
אם מישהו פה יעשה מצוה ויעלה את הקבצים בצורה מסודרת לגמב'ו (מה שעשו עד כעת תוקפם פג)
תזכו למצות
ואין מילים!!!!!!!!
נא לא להתקמצן מה שיש לך תעלה (על שולחן מלכים......)אולי אני יכול, אבל איזה קבצים בדיוק? יש קישורים מדויקים?
העליתי
זה בדיוק העניין שאנל'א מצליח להוריד מכל האשכול כלום.קבצים מצורפים יש לך אפשרות להוריד או לא? למשל מה שהעליתי למעלה
על הקובץ עצמו, ואז ייפתח חלונית ובצד ימין למטה יש שלוש נקודות(אגב, היכן צריך ללחוץ בשביל להוריד?)
@זעירא דמן חבריא. העליתי 30 מתכונים מכל מיני סגנונות (לקחתי ממה שהועלה כאן בעבר), אולי אעלה עוד בהמשך.
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.www.jumbomail.me
על הקובץ עצמו, ואז ייפתח חלונית ובצד ימין למטה יש שלוש נקודות
נשלח לבדיקההספיק להחסם
אני בנטפרי אז הוא הוא לא יפתח לי כי זה פורסם לציבורנשלח לבדיקה
אחרי ששולחים בקשה זה נפתח (במיוחד שאין שום תוכן בעייתי). תחכה מקסימום יום יומיים.אני בנטפרי אז הוא הוא לא יפתח לי כי זה פורסם לציבור, יש אפשרות לעקוף שתחסר מספר בקישור ותכתוב להוסיפו ואז הוא פותח
ספציפי לי בגלל הקהילה הוא עושה לי בעיותאחרי ששולחים בקשה זה נפתח (במיוחד שאין שום תוכן בעייתי). תחכה מקסימום יום יומיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: