דני כהןמי הם?
מחפשים אותם כבר הרבה שנים
יצחק רייך
תפקידם לסדר את העניין
נערך לאחרונה ב:
דני כהןמי הם?
מחפשים אותם כבר הרבה שנים
אני לא שמעתי על זה, בבניין שאנחנו גרים רוצים לעשות תמ"א 38 להוסיף לנו קומות, ותמורת זה יוסיפו לנו חדר ,וחדר ממד, ומרפסת.. אז לא ניראה לי שזה נכון כי כבר תיכננו את זה וכבר רוצים להתחיל לבנות ..ממש בקרוב..ברכסים, ככה שמעתי לא יודע אם זה נכון, הרבנים מתנגדים בגלל מעלית שבת
טעות יפה כנראה התכוונת לרייךיצחק רבין
הלואי שאני טועהאני לא שמעתי על זה, בבניין שאנחנו גרים רוצים לעשות תמ"א 38 להוסיף לנו קומות, ותמורת זה יוסיפו לנו חדר ,וחדר ממד, ומרפסת.. אז לא ניראה לי שזה נכון כי כבר תיכננו את זה וכבר רוצים להתחיל לבנות ..ממש בקרוב..
לא חושבת בכלל שרייך עדיףהרבה מהתושבים לא מרוצים מתפקודו של דני כהן
ויותר מזה למה לא עושים כביש ממעלות דוד למטה בכיכר חוצבים בהר וישר מגיעים לגבעה ג . מי שגר בבני ביתך צריך לעשות סיבוב ארוך כמו עד למירון עד שהוא מגיע לגבעה ג .
זה שלומאליות לשמה
את האמת שניהם לא נבחרו באופן דמוקרטי ואנשים לא אוהבים את הסגנון הזה ביישובלא חושבת בכלל שרייך עדיף
דני כהן כבר הרבה יותר איש מעש
מנסיון אני חולקת עלייךאת האמת שניהם לא נבחרו באופן דמוקרטי ואנשים לא אוהבים את הסגנון הזה ביישוב
שניהם לא משהוא אבל רציתי יחסית לדני יותר שומע ומבין
הא באמת את מחדשת לי חידוש גדול לא ידעתימנסיון אני חולקת עלייך
ואנחנו מאלה שבאופן טבעי משתייכים לרייך
ועדיין שהיינו צריכים עזרה במשהו דני כהן היה הרבה יותר בעניין לעזור מרייך
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אין לי פרימיום.
צריכה כתובת מייל
אבל אני שמעתי שבמועצה היו הפגנות נגד המהלכים של דני כהןהא באמת את מחדשת לי חידוש גדול לא ידעתי
דני כהן פחות ניראה בעניינים
רוציםאני לא שמעתי על זה, בבניין שאנחנו גרים רוצים לעשות תמ"א 38 להוסיף לנו קומות, ותמורת זה יוסיפו לנו חדר ,וחדר ממד, ומרפסת.. אז לא ניראה לי שזה נכון כי כבר תיכננו את זה וכבר רוצים להתחיל לבנות ..ממש בקרוב..
לא היו הפגנות ברכסים!אבל אני שמעתי שבמועצה היו הפגנות נגד המהלכים של דני כהן
לפני שנה היה משהוא מול המועצהלא היו הפגנות ברכסים!
וגם לא יהיולא היו הפגנות ברכסים!
בעקרון מתפרסם בידיעון ובבעיות עולםהיי,
מקפיצה
אשמח למידע על פרויקטים ומחירים עדכניים כרגע ברכסים - דירות חדשות ויד שניה
דירות יד שניה - האם קיים מאגר / רשימת דירות פוטנציאליות לקניה? איך אפשר להגיע לדירות?
תודה מראש
גבעות עולם.. (גורם לבעיות?! )בעקרון מתפרסם בידיעון ובבעיות עולם
אוף על התיקון מקלדת שחושב שהוא מתקן את כל העולםגבעות עולם.. (גורם לבעיות?! )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: