ובכל אופן, אם אני רוצה אזור ליטאי ישיבתי יותר אין חיה כזו ברכסים? לא שחלילה מדובר בגזענות יותר בקטע של חברה מתאימה..שאלה לא רכסימית בעליל
ובכל אופן, אם אני רוצה אזור ליטאי ישיבתי יותר אין חיה כזו ברכסים? לא שחלילה מדובר בגזענות יותר בקטע של חברה מתאימה..שאלה לא רכסימית בעליל
ברכסים אין כ"כ את החילוק הזה לדעתיובכל אופן, אם אני רוצה אזור ליטאי ישיבתי יותר אין חיה כזו ברכסים? לא שחלילה מדובר בגזענות יותר בקטע של חברה מתאימה..
למה ספרדים הם לא חברה מספיק מתאימה בשבילך? ב"ה ברכסים כמעט ואין את השטויות האלו, אני רכסימית ספרדיה גאה, יש לי חברות מכל הסוגים, השכנות פה מכל הסוגים וכולנו חיות בהרמוניה ולאף אחד זה לא מעניין מאיזו ארץ עלתה הסבתאובכל אופן, אם אני רוצה אזור ליטאי ישיבתי יותר אין חיה כזו ברכסים? לא שחלילה מדובר בגזענות יותר בקטע של חברה מתאימה..
LR100783יש לי כרגע הצעה מעניינת של דירה 5 חדרים ברכסים למכירה
תנאי תשלום
פרטים באישי
רלוונטי?מעניין אותך דירת 3 חדרים עם חצר ומרפסת נוף מהממת?
דירה חדשה מקבלן
אולי תפרט מעט יותר כדי להציל מנזק אנשים שחושבים לקנות? דאורייתא...המחירים שכתבתי באמת לא מדויקים אבל בשקלול של מדד + שכירות הם הרבה הרבה יותר יקרים ממה שכתבתי.
מול דירות בנויות היום ברכסים יד 2 כולל חדשות,
ולגבי הקהילה נכון שמבחינה הציבור הוא לא קהילה כמו פעם, אבל מבחינת שליטה על כל מה שזז שם הוא בדיוק כמו פעם כולל עונשים על מי שעושה דברים ללא רשות הנהלת הקהילה
אפי' אם תענה על תשו' ביור"ד ללא רשות ה........אחת דינך ...... וכ"ש וכ"ש על דברי חולין ....
ואני מעדיף לא לפרט כדי לא להכשל בלשה"ר ולא ליצור נזק לאנשים שם ועוד.
זה המקרה היחיד שיש שימוש לטובה בכח שילטוני מופרזובנושא אחר לגמרי - שמעתי שעכשיו יצאה הוראה ברכסים לא לבנות מעל 4 קומות בבניינים הישנים בגלל מעלית שבת מה שלמעשה מחסל את הסיכוי לתמא/פינוי בינוי
תעשו טיול לבית שמש ותראו בנינים חדשים בני 8 קומות מעל האדמה וכולם חרדים למהדרים ללא מעלית שבת
אז זהו שלא! לאכזב אותךבגדול לי אישית המשווק של פרויקט חזון אי"ש הצהיר שלפחות 80% אשכנזים, מה יהיה בסוף אין לדעת, מה שכן אני יודע לפחות על 10 משפחות מאנ"ש שקנו שם ו0 ספרדים מקווה שככה באמת יהיה ולא נקבל שובל נוסף....
אם רלוונטי אשמח למייל או טלפוןאני לא מעודכן היכן אוחז המחיר היום אני יכול לברר
אני לא מושקע בפרויקט
אני בס"ה בקשר טוב עם המשווק שם .
אתה מכיר מישהו שקנה בשחר?
זה מה שחברי הקבוצה שקנו בISA קיבלו בשבוע שעבר באימייל
בניית השכונה יוצאת לדרך
רוכשים יקרים, שלום וברכה !
אנו שמחים לשתף אתכם כי בשעה טובה התקבלו היתרי בניה סופיים לכל הבניינים בשלב א' בפרויקט 'מצפה השחר' רכסים.
כמו"כ נחתם חוזה עבודה עם חברת י. שטרן כקבלן ראשי בפרויקט. קבוצת שטרן עם מוניטין מקצועי וניסיון רב בבניית פרויקטים איכותיים בסדרי גודל משמעותיים.
בחודשים האחרונים בוצעו בשטח הפרויקט עבודות פיתוח ותשתיות ע"י חברת 'ערים', אשר אחראית על פיתוח תשתיות השכונה אשר מאפשרות את תחילת עבודות הבניה בפרויקט
נמשיך ונעדכן אתכם על התפתחויות והתרחשויות נוספות בפרויקט, אנו תפילה כי הפרויקט ימשיך להתקדם בקצב מהיר.
ISA GROUP מאחלת לכם
קיץ בריא ובשורות טובות
אפשר להתייעץ איתכם לגבי מגורים ברכסים?בדיוק חשבתי על זה שזה הזוי
עיר חרדית כמעט לגמרי ראש מועצה וסגן חרדים
ודבר הכי בסיסי כמו מ.ט בגבעה ג' שכבר עולה על א' וב' מבחינת כמות התושבים - כבר 10 שנים באותו מצב, כל שנה מדברים שהנה אוטוטו נפתח וגורנישט אחד גדול
בשביל מה מחזיקים ראש מועצה דתית? בשביל לפרסם שמחלקים שי למתפללים בשבועות??
כן בשמחהאפשר להתייעץ איתכם לגבי מגורים ברכסים?
אין לנו אפשרותכן בשמחה
אפשר לרשום לי בהודעה פרטית
כןאתה מכיר מישהו שקנה בשחר?
אני מתעניין ברכישת דירה בפרויקט הנ"ל. מה יש לכם לומר? ממליצים שכן? ממליצים להתרחק? אשמח לקבל עזרה. תודה רבה!4 חדרים סביבות 1.600-1.650 מתחיל
ויש שם פרוייקטים מעל, לא ברור לי מה הם חושבים?!
אשמח לתשובה?
למה מפחדים לבוא לשם בגלל הקהילה .....
אני מכיר מבפנים
יש שם שליטה גדולה מאד של ......
מאד יקר שם יחסית לרכסיםמה אומרים על פרוייקט חזו''א בגבעה ג'?
משווקים אותו כבניין בוטיק ברמה.... האמנם?
כדאי לקנות שם להשקעה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: