מעניין מאד כי בני ברק מאד צפופה בבניינים כך שחם שמהאולי זה גם התרגלות ,אבל תשאלי את האנשים שגרים בבני ברק אין מישהו אחד שלא יגיד לך שלא חם אצלם ברמה פסיכית, ואצלנו רובם יגידו לך שלא כזה חם..
מעניין מאד כי בני ברק מאד צפופה בבניינים כך שחם שמהאולי זה גם התרגלות ,אבל תשאלי את האנשים שגרים בבני ברק אין מישהו אחד שלא יגיד לך שלא חם אצלם ברמה פסיכית, ואצלנו רובם יגידו לך שלא כזה חם..
לא הגזמת!אין אפילו עץ מעל ספסל
סליחה סליחה ומה עם זה שאת הולכת עד גבעה ג למעלה ואין צל אפילולא הגזמת!
את מכירה את גן האוניה? (אין שהם אוניה, פעם היה, זה ליד כיכר היונים) הכל צל שם!!
את מכירה את גן הזיכרון? כנל!
מעל כל גינה יש סככה
לא להמציא סתם..
זה שאין כל כך צל ברכסים אני מסכימה איתך לגמרי !! זה סיוט של החיים !!!באמת חייבם לעשות עם זה משהו..רכסים ובני ברק אותו הדבר גם בחום וגם בזעה
וחוץ מזה שברכסים אין טיפת צל . אין אפילו עץ מעל ספסל
על ירושלים התכוונתי שלזה את יכולה לקרוא שלא מזיעים
צודקת!סליחה סליחה ומה עם זה שאת הולכת עד גבעה ג למעלה ואין צל אפילו
אמממ...לא יודעת מלא זמן לא הלכתי שםאו שאת הולכת בכלניות גם אין צל ואין ספסל
צריכים פשוט לדבר וללכת למועצה ולהתלונן אולי זה יעזורזה שאין כל כך צל ברכסים אני מסכימה איתך לגמרי !! זה סיוט של החיים !!!באמת חייבם לעשות עם זה משהו..
זה הפתרון היחיד..צריכים פשוט לדבר וללכת למועצה ולהתלונן אולי זה יעזור
אני חושבת שאם היה כמה נשים שיתלוננו אולי זה יעזור לכולנוזה הפתרון היחיד..
נראה לי שאני לא הסברתי נכון ,או שהפוך את לא הבנת אותי נכון.. התכונתי שכל מי שתשאלי שגרים בבני ברק יגידו לך שחם אצלם ברמות !!מעניין מאד כי בני ברק מאד צפופה בבניינים כך שחם שמה
ברור בני ברק ללא מזגנים זה כמו להבדיל בלי קמח אין תורהנראה לי שאני לא הסברתי נכון ,או שהפוך את לא הבנת אותי נכון.. התכונתי שכל מי שתשאלי שגרים בבני ברק יגידו לך שחם אצלם ברמות !!
בדיוק!צריכים פשוט לדבר וללכת למועצה ולהתלונן אולי זה יעזור
חחח ההיפךבדיוק!
כי הרי ברכסים כידוע מה שמבקשים מהמועצה ישר מתקיים!
וזה בדיוק מה שהתכוונתיחחח ההיפך
עד שמשהוא מתקיים לוקח זמן
ממש כך כל מילה בסלעבדיוק חשבתי על זה שזה הזוי
עיר חרדית כמעט לגמרי ראש מועצה וסגן חרדים
ודבר הכי בסיסי כמו מ.ט בגבעה ג' שכבר עולה על א' וב' מבחינת כמות התושבים - כבר 10 שנים באותו מצב, כל שנה מדברים שהנה אוטוטו נפתח וגורנישט אחד גדול
בשביל מה מחזיקים ראש מועצה דתית? בשביל לפרסם שמחלקים שי למתפללים בשבועות??
בדיוקבשביל לפרסם שמחלקים שי למתפללים בשבועות??
רוב היישוב מתפרנס מאנשים שמוכרים בביתם כל מיני דבריםאבל באמת אפשר לתת להם מילה טובה אין ליישוב הזה שום הכנסות מלבד איזה כמה בתי עסק מזעריים בכניסה וכל מה שהם כן עושים זה קיבוץ נדבות ממשרדי הממשלה השונים
הם כנראה לא קבצנים הכי טובים
מה הקשר אני מדבר על ההכנסות של המועצה מארנונה עיסקית שזה המנוע של כל עיר בכל מקוםרוב היישוב מתפרנס מאנשים שמוכרים בביתם כל מיני דברים
אבל ליישוב כיום יש מלא בתי עסק אין על מה לרחם עליהם בלי עין הרע
לא כמו בבני ברק אבל יש מלא בתי עסק כיום
אבל יש מלא מקומות של בתי עסק שזה מכניס כסף למועצהמה הקשר אני מדבר על ההכנסות של המועצה מארנונה עיסקית שזה המנוע של כל עיר בכל מקום
זה שיש מלא מכירות ביתיות ובמחסנים לא מכניס כסף למועצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: