יוסי המתווך
משתמש חדש
האם יש כאן מישהו מקומי שיודע להמליץ על איזה פרויקט עדיף מבחינת אזור ומרכז החיים מצפה השחר או חזון איש
לדעתי היה הרבה יותר חם. סוג של יובש שפשוט לא אפשר לצאת החוצה כל זמן שלא החשיך.ממש לא יותר מבני ברק
ממש מוזרלדעתי היה הרבה יותר חם. סוג של יובש שפשוט לא אפשר לצאת החוצה כל זמן שלא החשיך.
וגם למזג אויר הגוף מתרגלממש לא יותר מבני ברק
ובערב ממש ממש נעים , הרבה יותר מהערבים בבני ברק
הרבה פעמים שדיברתי עם אמא שלי בבני ברק שאמרה שהיא לא זזה מהמזגן , אצלינו בלי היה ממש נעים
נכון יש שם יובש כי אין שם לחות. אין שם ים .לדעתי היה הרבה יותר חם. סוג של יובש שפשוט לא אפשר לצאת החוצה כל זמן שלא החשיך.
דברי איתי באישייש לנו דירה בנרקיסים של ציפחה.
כמה היא שווה כרגע? (אנחנו לא גרים שם ורוצים למכור)
3 חדררים +מחסן. דירת גן עם חצר ומרפסת לכיוון הנוף.
תודה לכם!!!
בדיוק הפוך.נכון יש שם יובש כי אין שם לחות. אין שם ים .
אבל מתרגלים!
זה כמו שהיום אני מגיעה לירושלים קפוא לי
ופעם לא הייתי מבינה למה מי שבא אלינו לובש המון שכבות בזמן שאנחנו יוצאים במקרה הטוב עם סוודר
מעוניין גם במכירת נכס מעניין ומיוחד ברכסיםדברי איתי באישי
בדיוק - אבל הפוך.נכון יש שם יובש כי אין שם לחות. אין שם ים .
נכון מאוד..!ממש לא יותר מבני ברק
ובערב ממש ממש נעים , הרבה יותר מהערבים בבני ברק
הרבה פעמים שדיברתי עם אמא שלי בבני ברק שאמרה שהיא לא זזה מהמזגן , אצלינו בלי היה ממש נעים
סליחה, אבל לא מבין למה אין התייחסות למזג אוויר.
פשוט חם שם ברמה קיצונית!
רכסים ובני ברק זה אותו הדבר בחום מזיעים במידה שווהנכון מאוד..!
אני פשוט לא מבינה מה הגזמה הזאת שאתם מדברים על רכסים שחם בה בטרוף, ועוד שאמרתם שחם ברכסים יותר מבני ברק??!! ,אתם נסחפים יותר מידי,!!!
ממש לא! החום שיש בבני ברק הוא לא החום שיש ברכסים בבני ברק יש יובש ,וברכסים יש לחות ..רכסים ובני ברק זה אותו הדבר בחום מזיעים במידה שווה
שניהם קרובים לים ומאד חם שמה ומזיעים מאדממש לא! החום שיש בבני ברק הוא לא החום שיש ברכסים בבני ברק יש יובש ,וברכסים יש לחות ..
אני השוותי את רכסים לירושלים ?לא! אני אמרתי שהחום שיש ברכסים הוא לא כמו בני ברק ..שניהם קרובים לים ומאד חם שמה ומזיעים מאד
זה לא כמו ירושלים שנעים ולא מזיעים
רכסים מאד מזיעים שם רוב היום המזגן פועל אצלינו
רכסים ובני ברק אותו הדבר גם בחום וגם בזעהאני השוותי את רכסים לירושלים ?לא! אני אמרתי שהחום שיש ברכסים הוא לא כמו בני ברק ..
ממש כךאבל... מתרגלים!
עד שעברתי מרכסים לא שמתי לב שחם שם
עכשיו כל פעם שאני מגיעה אני מתהההההה!!!!
אולי זה גם התרגלות ,אבל תשאלי את האנשים שגרים בבני ברק אין מישהו אחד שלא יגיד לך שלא חם אצלם ברמה פסיכית, ואצלנו רובם יגידו לך שלא כזה חם..אבל... מתרגלים!
עד שעברתי מרכסים לא שמתי לב שחם שם
עכשיו כל פעם שאני מגיעה אני מתהההההה!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: