מה הטלפון שלך?אין לי אפשרות לשלוח הודעה אישית
ניתן לשלוח אלי הודעה עם טלפון לאישי
מדובר בהצעה מעולה שמתאימה גם למשקיעים ובעיקר למגורים
|
|
איך יוצרים איתם קשר?
זה מה שחברי הקבוצה שקנו בISA קיבלו בשבוע שעבר באימייל
בניית השכונה יוצאת לדרך
רוכשים יקרים, שלום וברכה !
אנו שמחים לשתף אתכם כי בשעה טובה התקבלו היתרי בניה סופיים לכל הבניינים בשלב א' בפרויקט 'מצפה השחר' רכסים.
כמו"כ נחתם חוזה עבודה עם חברת י. שטרן כקבלן ראשי בפרויקט. קבוצת שטרן עם מוניטין מקצועי וניסיון רב בבניית פרויקטים איכותיים בסדרי גודל משמעותיים.
בחודשים האחרונים בוצעו בשטח הפרויקט עבודות פיתוח ותשתיות ע"י חברת 'ערים', אשר אחראית על פיתוח תשתיות השכונה אשר מאפשרות את תחילת עבודות הבניה בפרויקט
נמשיך ונעדכן אתכם על התפתחויות והתרחשויות נוספות בפרויקט, אנו תפילה כי הפרויקט ימשיך להתקדם בקצב מהיר.
ISA GROUP מאחלת לכם
קיץ בריא ובשורות טובות
איך יוצרים איתם קשר?
רכסים זה לא ב"ב ...ורכסים במחיר הזה לא שווה פחות מב"ב ....זה שב"ב היא אפשר לנשום בה מרוב הצפיפות וזה כאילו "מושלם" זה לא אומר שרכסים שהיא עיר שאפשר לנשום בה שיש בה מרחב ואוירה נעימה . היא לא שווה את המחיר ...!במחיר הזה אני רץ לקנות דירה בבני ברק
0504166976יש מספר
לא מתקדם שם ומתפתח דברים בגלל שיש ביישוב רק ליטאים או ספרדיםמחיר דירה הכי הזול מהפרויקטים שם הוא סביבות 1.600.00
לא נראה לי כ"כ זול בפרט שדירה בנויה חדשה כעת מיד שניה עולה יותר זול או אותו מחיר מה העניין לחכות לפרויקט שהביקוש שלו לא ברור.
הקושי לבוא לשם הוא התנהלות הקהילתית שם וכו' וכו'
שנים היא כמעט חרדית לחלוטין והמקום לא מתפתח כמו שהוא היה יכול ,תבדקו למה?!
ואין עניין להמשיך לפרט.
מי שרוצה להיות שקוע בד"א של הלכה זה המקום,
אבל המחירים של הדירות החדשות ממש יקרות, והצעות העבודה שם היא לא משהו.
מה גרוע בקווי האוטובוסמי שאוהב את זה הוא יהנה מאוד!!
אני שנים עם רכב פרטי ולא משתמשת בתחב"צמה גרוע בקווי האוטובוס
חובה בגלל שהאוטובוס מטייל בכללללללללללללללללל רכסיםאני שנים עם רכב פרטי ולא משתמשת בתחב"צ
אבל הילדים מסתדרים מעולה עם האוטובוסים
מה שכן רכסים נראה לי העיר החרדית היחידה שלדעתי 70 אחוז מהנשים נוהגות ( כן , גם המנהלת והמורות של הבית יעקב , ונשים צדיקות ממש !! )
ויש הרבה מאד משפחות שמחזיקות אפילו שני רכבים, כי התחבורה לחיפה ונניח קרית טבעון וכו' , ברכב זה דקות ובאוטובוס יכול לקחת שעה עם כל הסיבובים ברכסים והאזור
מקום מקסים שיש בו כל מה שצריך בשוטף לגדל ילדים ( בגדים נעלים משחקים סופרים וכו')
הדבר היחיד שאין נגיש זה בנק אבל בהתחשב שנסיעה ברכב לקרית אתא זה 8 דקות אז גם בבני ברק וירושלים זה המרחק לבנק ואפילו יותר.
מה שכן לדעתי זה מקום שקצת חובה להחזיק בו רכב
איזה קוויםהאוטובוס מטייל בכללללללללללללללללל רכסים
ממש לא יותר מבני ברקסליחה, אבל לא מבין למה אין התייחסות למזג אוויר.
פשוט חם שם ברמה קיצונית!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: