רב הנשים שאני מכירה בישוב נוהגותבתחבורה ציבורית זה כמעט שעה לאזורי התעסוקה הכי קרובים בחיפה ובקריות.
רב הנשים עדיין ללא רישיון נהיגה.
לנשר זה רבע שעה באוטובוס, כנ"ל לקרית אתא
למת"ם זה כ 40 דקות באוטובוס וזה הכי רחוק
רב הנשים שאני מכירה בישוב נוהגותבתחבורה ציבורית זה כמעט שעה לאזורי התעסוקה הכי קרובים בחיפה ובקריות.
הדבר הראשון שנכתב - *ממש לא נכון*.בתחבורה ציבורית זה כמעט שעה לאזורי התעסוקה הכי קרובים בחיפה ובקריות.
אפשר להתארגן כמה נשים ביחד ולנסוע. כשלאחת מהן יש רישיון נהיגה.רב הנשים עדיין ללא רישיון נהיגה.
ביחס להדר החרדית- רכסים הרבה יותר יקרהאפשר להתארגן כמה נשים ביחד ולנסוע. כשלאחת מהן יש רישיון נהיגה.
לגבי המחירים קשה לדון עליהם כי אין כ"כ ערים חרדיות במחירים האלו (עמנואל לא הרבה יותר זולה מרכסים, ועמנואל בעומק יו"ש).
ביחס לקריות/חיפה/האזור האם המחירים ברכסים יקרים?
דירה חדשה ברכסים לעומת דירה חדשה בהדר?ביחס להדר החרדית- רכסים הרבה יותר יקרה
בקריות דירה 100 מטר חדשה המחיר בערך 1.8 - 1.7 מ'ביחס לקריות/חיפה/האזור האם המחירים ברכסים יקרים?
בחיפה יש הבדלים עצומים בין השכונות, זאת עיר מורכבת.
דירה חדשה ברכסים לעומת דירה חדשה בהדר?
לדעתי המחירים בנווה הדר יותר גבוהיםאין כמעט דירות חדשות בהדר
נווה הדר ( דירות בנות 3 - 4 שנים) דירות 3 חדרים 70 מטר נמכרות באזור 1,100,000 עד 1,150,000
כאשר ברכסים כרגע דירות חדשות 3 חדרים במצפה השחר מוצעות ב 1.4
זה מחירים מדירות שמפורסמות במשבצת בתקופה האחרונהלדעתי המחירים בנווה הדר יותר גבוהים
ובנוסף כשיפתרו בעיות הרישום והמשכנתאות סביר שנראה עליה משמעותית
נווה הדר ( דירות בנות 3 - 4 שנים) דירות 3 חדרים 70 מטר נמכרות באזור 1,100,000 עד 1,150,000
כאשר ברכסים כרגע דירות חדשות 3 חדרים במצפה השחר מוצעות ב 1.4
אם שלשה חדרים בהדר נמכרת ב1.15 לכאורה ארבעה חדרים נמכרת ב1.5 מקסימום.בקריות דירה 100 מטר חדשה המחיר בערך 1.8 - 1.7 מ'
כמו שרשמת חיפה - הדר ( וגם בזה יש חילוק בין הדר עליון לתחתון )אם שלשה חדרים בהדר נמכרת ב1.15 לכאורה ארבעה חדרים נמכרת ב1.5 מקסימום.
כלומר חיפה (הדר) יותר זולה מהקריות?
אולי כי בקריות יש שכונות שלמות חדשות, וכן הנגישות של הקריות יותר נוחה (כלומר קל לצאת מהם לכבישים הראשיים)
אם כן זה יכול להסביר גם את המחירים ברכסים.
ואלה עדיין בבניה, כך שהמחיר אמור לשקף גם את זה.כאשר ברכסים כרגע דירות חדשות 3 חדרים במצפה השחר מוצעות ב 1.4
דייקו אותי ואני באה לתקן - יש כספומט שעולה כסף למשוך, אבל כספומט של בנק וכמובן בנק - אין.כל עוד ברכסים אין שירותים בסיסיים ומרכזי קניות מסודרים - אין שום סיבה שהמחירים שם יהיו כ"כ גבוהים.
אין שם בנק! אין אפילו כספומט!
לי זה לוקח כמעט שעה בשעות הבוקר העמוסות.הדבר הראשון שנכתב - *ממש לא נכון*.
הדבר השני - כנראה לא מדויק. ולרבות מאוד יש, או חברות שנוהגות.
בכל מקרה, הנגישות והזמינות ברכב לכל האיזור והעדר הפקקים זה משהו יוצא דופן לטובה.
גם ההודעה הקודמת שכתבתם לא היתה 'אמת לאמיתה', לדעתי. וחבל. לדוגמא בנושא המקווה.
לדוגמא 2, הכביש כניסה החדש לפרסה כבר נפרץ ומשמש את העובדים על הפרוייקטים בפרסה, כך שזה מעבר לתכנונים
אבל האם העובדה שכבר יש כספומט או מכולת קטנה בגבעה ג' (תודה לה'), משנה את האווירה הכללית הפריפריאלית וחוסר השירותים לתושב?דייקו אותי ואני באה לתקן - יש כספומט שעולה כסף למשוך, אבל כספומט של בנק וכמובן בנק - אין.
כן, זה פער שתמיד היה.ביחס לקריות/חיפה/האזור האם המחירים ברכסים יקרים?
ברורררררר!!ביחס להדר החרדית- רכסים הרבה יותר יקרה
מסכימהברורררררר!!
מה ההשוואה בכלל בין הדר המוזנחת לרכסים?
מישהו רוצה איתו בבניין רוסי הומלס או ערבי או סמים ופשע שלא חסר שם ואכמ"ל
חוץ מזה שהיא מוזנחת ברמה בלתי ניתנת לתיאור!!!!!!!
בואו נעשה סדר, אנחנו מדברים על אזורים חרדים, כך שדניה והכרמל ועיר תחתית ועוד מלא שכונות לא רלוונטיים ממילא לחרדים, כמו שחליסה לא רלוונטית לגבי המחירים שם, כי המחירים נקבעים גם לפי מוסדות, חיי קהילה וכו', מה שאין שם.כמו שרשמת חיפה - הדר ( וגם בזה יש חילוק בין הדר עליון לתחתון )
יש שכונות יוקרה בחיפה שהמחירים שם גבוהים פי 3 ( אחוזה, דניה ועוד ועוד)
אפילו נו"ש יקרה יותר מהדר
לא מתמצאת במחירים של דירות בקריות
רכסים חרדיתכן, זה פער שתמיד היה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: