אין לי מושג.חייבת מתכון יעודי למכשיר? יש לי מתכון רגיל.
פעם ראשונה קניתי.
אשמח למתכון שלך.
אין לי מושג.חייבת מתכון יעודי למכשיר? יש לי מתכון רגיל.
זה המתכון שלי.אין לי מושג.
פעם ראשונה קניתי.
אשמח למתכון שלך.
אפשר לערבב את החמרים בבלנדר יד?זה המתכון שלי.
חגים - פסח- תבשילים
מתכון בסיס לחביתיות מצוינות. לפני מספר שנים השקעתי מאד והכנתי מנה לבוקר חג הפסח : חביתיות במלית סלמון ומנגולד. חרשתי מתכונים, הכנתי בחיל וברעדה ולא נעים לומר אבל יצא אסון. הפלטה הפכה אותם לסמרטוטים צמיגיים בטעם של כלום. ומזל שכל המנות המדהימות של אמא שלי חיפו על המבוכה.... מאז לא התקרבתי...www.prog.co.il
בהחלט.אפשר לערבב את החמרים בבלנדר יד?
רואה רק עכשיו את האשכול המרתק הזה...יש לכן רעיון איך אפשר לתבל סלט קוביות בטטה עם קוביות חצילים בתנור - משהו שיהיה תחליף לרוטב צילי ורוטב סויה.
אולי דבש?
קטשופ?
יש למישהי מתכון?
תודה מראש!
אני רוצה לשמור על התנור הפסחי פרווהפאי רועים
פאי רועים, טעים טעים טעים מתכון מעולה לפאי רועים משגע!
פאי רועים, אני אוהבת אוהבת את השילוב של בשר טחון ותפוחי אדמה והכי אני אוהבת שהפאי יוצא מהתנור רוטב של הבשר נוגע בתפוחי אדמה והם מקבלים את הטעם של הבשר. שווהnikib.co.il
העדה"ח לא נותנת הכשר על פירות יבשיםיש את הפרות היבשים האלו בפסח?
לא ראיתי.
פאי רועים אמיתי שמים לילה על הפלטהאני רוצה לשמור על התנור הפסחי פרווה
אפשר לבשל במקום לאפות?
אכן.פאי רועים אמיתי מקורו באנגליה ולכן לא ייתכן שאופים אותו על פלטה.
הימתכון בסיס לחביתיות מצוינות.
לפני מספר שנים השקעתי מאד והכנתי מנה לבוקר חג הפסח : חביתיות במלית סלמון ומנגולד.
חרשתי מתכונים, הכנתי בחיל וברעדה ולא נעים לומר אבל יצא אסון.
הפלטה הפכה אותם לסמרטוטים צמיגיים בטעם של כלום.
ומזל שכל המנות המדהימות של אמא שלי חיפו על המבוכה....
מאז לא התקרבתי לבלינצע'ס במשך שנים.
בשנה שעברה חמותי הביאה לי מתכון והציעה שאנסה.
הייתי ספקנית אבל להפתעתי גיליתי מתכון מעולה.
חביתיות שלא נהרסות בחימום על הפלטה וטעם עדין ומשובח.
הכנו מלית עוף ומלית ירקות מוקפצים והוספתי להן רוטב פטריות תוצרת בית.
אז ניגש למתכון:
(המידות בכוס פלסטיק חד"פ סטנדרטית)
רכיבים:
2 כוסות קמח תפו"א
כוס מי ברז
4 ביצים
2 כפות שמן
כפית מלח
אופציונלי: פלפל שחור גרוס, עשבי תיבול קצוצים דק (משדרג מאד במראה).
אופן ההכנה:
מניחים בקערה את הקמח והמים וטורפים היטב.
פעולת הערבוב תהיה קשה בתחילה וזה בסדר.
טורפים את הביצים ומוסיפים לתערובת וטורפים שוב.
מוסיפים את השמן והתבלינים וטורפים שוב.
מחממים מחבת עם ציפוי נון סטיק ומורחים בה מעט שמן עם נייר סופג.
בעזרת מצקת יוצקים בלילה בשכבה דקה על המחבת ומטים את המחבת בזריזות לפיזור הבלילה.
מטגנים כחצי דקה או עד ששולי החביתיה מתרוממים והיא מזהיבה מעט בתחתיתה.
הופכים ומטגנים כ-20 שניות נוספות.
בין חביתיה לחביתיה מערבבים שוב את הבלילה שבקערה כיון שהקמח נוטה לשקוע.
מניחים את החביתיות בערימה ושומרים במקום קר וסגור עד למילוי.
אם מחממים על הפלטה לא מחממים באופן ישיר אלא על גבי תבנית אחרת.
נשמע מעניין!מתכון מהפורום שלנו. עדיף על כל עוגה פסחית מבחינת נוחות ההכנה, ללא ביצים וללא צורך בתנור או טוסטר.
כדורי שוקולד-בין המתכונים הכי טובים שטעמתי,
מה מידת הכוס?מתכון מהפורום שלנו. עדיף על כל עוגה פסחית מבחינת נוחות ההכנה, ללא ביצים וללא צורך בתנור או טוסטר.
כדורי שוקולד-בין המתכונים הכי טובים שטעמתי,
להמיס בסיר-
כוס שמן
1/2 כוס מים
1.5 כוס סוכר
סוכר וניל
3 כפות קקאו
4 כפות גדושות נס קפה
2 כפות יין
לאחר שנמס מערבבים עם-
3 כוסות קמח ת. אדמה
1 כוס קוקוס
1/2 כוס שקדים/אגוזים טחונים
לקרר במקרר לקצת זמן כדי שהתערובת תהיה סמיכה יותר,
אם יש צורך - להוסיף קמח.
ליצור כדורים ולגלגל בקוקוס/ שקדים/ אגוזים טחונים.
אני לא טורחת לקרר וליצור כדורים.
אני מרפדת תבנית קטנה בנייר אפיה, ומפזרת עליה קוקוס בשפע. יוצקת את התערובת החמה, ומפזרת מעל עוד קוקוס. שולחת להקפאה. אחרי כמה שעות מוציאה, חותכת לקוביות, מעבירה לשקית עם כל הקוקוס, ומנערת לציפוי הקוביות בקוקוס מכל הצדדים. מחזירה להקפאה (עדיף במקום הכי מוחבא)
הכנתי עכשיו מריח פצצותבצלים ממולאים בבשר- מתכון של חמותי היקרה.
כלים: סיר בינוני וכן סיר ממולאים (סוטאז') רחב ושטוח.
קערת ערבוב. מגש.
רכיבים:
לבצל
4-5 בצלים בינוניים שטופים ומקולפים.
למלית
בשר טחון מופשר
צרור כוסברה/פטרוזליה. מרוסק במעבד מזון או קצוץ דק מאד
בצל בינוני מרוסק במעבד מזון או בפומפיה.
מלח
פלפל
חצי כוס שמן.
לרוטב
1 בצל גדול קצוץ לקוביות
4-5 עגבניות טריות מרוסקות
כפית דבש/ 2 תמרי מג'הול מגולענים
שבר מקל קינמון/ 1/5 כפית קינמון טחון
מלח
פלפל
כפית גדושה פפריקה מתוקה.
אופן ההכנה:
1. מתחילים עם הבצלים: בעזרת סכין חדה עושים חתך עמוק לאורכו של כל בצל עד למרכזו (נזהרים שלא לחצות אותו לשניים).
2. בסיר קטן מבשלים את הבצלים במים חמים למשך 15 דקות עד לריכוך. מפרידים את הגלדים ומניחים בצד.
3. מערבבים את חומרי המלית היטב ולשים כחצי דקה.
4. ממלאים: לוקחים גלד ומניחים במרכזו בערך כף (תלוי בגודל הבצל) של מילוי וסוגרים בגלגול את הבצל. מניחים במגש כשהפתח כלפי מטה. ממשיכים כך עם כל הבצלים..
מכינים את הרוטב:
5. מכינים רוטב: בסיר הסוטאז' מטגנים את הבצל עד לשקיפות וריכוך ומוסיפים את העגבניות.
6. מאדים במשך כ-10 דקות.
7. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
8. מניחים בעדינות את הבצלים הממולאים בשכבה אחת ובצפיפות כשהפתח כלפי מטה.
מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ומבשלים עם כיסוי לפחות 40 דקות.
מדי פעם מנערים את הסיר למניעת חריכה של הרוטב.
נשמר מצוין בהקפאה.
750 גרם גבינהאני מאוד רוצה לאפות עוגת גבינה לאימי היקרה שאסור לה סוכר.
יש למישהי מרשם מוצלח ? יש לי תנור חלבי פסחי..
תודה רבה
אפשר תמתכון? לא נפתח ליבלינצעס שניסיתי לעשות לפני שנתיים.מתכון מעולה! לא שרויה! פרווה
אפשר למלא מילוי מה שרוצים.
חשוב לערבב את הבלילה כל כמה דקות כי לקמח תפוא יש נטייה לשקוע!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: