אצלינו כבר מחכים בארון כל הדברים לפסח שלא קשורים לאופנה (כיפות שחורות, ציציות, גרביונים, חצאיות בית, נעלי בית, איפור, משחקים חדשים לחג וכו')תקראו את הטיפים שלי מתתחילת האשכול ותראו שהמלצתי לצאת לקניות עכשיו
אצלינו כבר מחכים בארון כל הדברים לפסח שלא קשורים לאופנה (כיפות שחורות, ציציות, גרביונים, חצאיות בית, נעלי בית, איפור, משחקים חדשים לחג וכו')תקראו את הטיפים שלי מתתחילת האשכול ותראו שהמלצתי לצאת לקניות עכשיו
השאלה איך יש כוח לניקיונות אחרי קניותאולי תלמדו אותי איך יש כח אחרי נקיונות לצאת לקניות?
תלוי איזה חדראפרופו האשכול
מעניין אותי איך אתם מנקות את החדרים
עושים חדר שלם כולל הכל(חלונות , תריסים.מיטות וכו)
או שפשוט מחלקים את זה ועושים שלב אחר שלב(ארונות קודם ויש יום שלם שמקדישים לחולונות ולמיטות וכו כין אין קטע לעשות חודש קודם כי זה יתלכלך)
זה מאוד תלוי באופי לדעתיאפרופו האשכול
או שפשוט מחלקים את זה ועושים שלב אחר שלב(ארונות קודם ויש יום שלם שמקדישים לחולונות ולמיטות וכו כין אין קטע לעשות חודש קודם כי זה יתלכלך)
אני קודם על הארונות, ארגזים של המיטות מדפים גבוהים וספריות ואח"כ נכנסת חדר חדר ועושה את כל הרטובאפרופו האשכול
בתכלס שווה מאוד להסתובב עכשיו בחנויות לקנות לפסח. גם מבחינת המחיר, גם מבחינת העומס. אצלי הכל כבר מוכן בארונות, יודעת שבנושא הזה יש לי שקט.אולי תלמדו אותי איך יש כח אחרי נקיונות לצאת לקניות?
סכינים מניחים בייבוש כלים כשהחוד למטה והידית למעלהאבל כל פעם אני נדקרת מסכין שנמצא בייבוש כלים
ספרי את זה לשפיצים של הסכינים שהתעקמו ליסכינים מניחים בייבוש כלים כשהחוד למטה והידית למעלה
אחרת זה באמת מסוכן
אני קודם על הארונות, ארגזים של המיטות מדפים גבוהים וספריות ואח"כ נכנסת חדר חדר ועושה את כל הרטוב
יש לי חדר שמסיבות מסוימות כרגע אני לא משכיבה שם את הילדים לישון, אני רוצה לנקות את המזרנים שלו השבוע.
(הם חייבים שטיפה חזקה וייבוש ארוך -פספוסים ועוד..)
אם אני אנקה אותו השבוע, ולאחר הייבוש אצפה הכל היטב בנילונים, תהייה לי פחות עבודה בהמשך
זה מאוד תלוי באופי לדעתי
אני בגלל שאני מתחילה מוקדם מעדיפה לסיים עם המקומות הסגורים שזה הארונות. הרי לא הגיוני שחודשיים לפני פסח לא יהיו לילדים ספרים, משחקים וכדו'.
מיטות אני כן מעדיפה לנקות מוקדם ואז לפני פסח לעבור בזריזות שוב
השאלה מתי אתם עושו את הרטוב???תלוי איזה חדר
תלוי ביכולות
תלוי במצב רוח
תלוי במשפחה
למה מתעקמים? זה לא אמור להיות כך... ובאמת עדיף לשים הפוךספרי את זה לשפיצים של הסכינים שהתעקמו לי
חולמת להתחיל בר"ח ניסןהשאלה מתי אתם עושו את הרטוב???
חודש לפני פסח או שבוע לפני פסח
אבל שיש לך בית ענק את לא יכולה להעבור פעמיים?רטוב עושים כל שבוע
סתם סתם... אבל אני אוהבת לעשות רטוב לפחות פעמיים
פעם אחת להוציא את הלכלוך הרציני פעם שניה לרענן שוב את הבית
למה מתעקמים? זה לא אמור להיות כך... ובאמת עדיף לשים הפוך
נראה לי שכל העצלנים מסכימים עם החצי הראשון של המשפט. בחצי השני אני ממש מסופק...נראה לי אני אקח שבוע חופש ואז אסיים את כל הבית.
אני לא שייכת לצד של העצלניםנראה לי שכל העצלנים מסכימים עם החצי הראשון של המשפט. בחצי השני אני ממש מסופק...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: