דרוש מידע פסח - עצות לעצלנים

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
תקראו את הטיפים שלי מתתחילת האשכול ותראו שהמלצתי לצאת לקניות עכשיו
אצלינו כבר מחכים בארון כל הדברים לפסח שלא קשורים לאופנה (כיפות שחורות, ציציות, גרביונים, חצאיות בית, נעלי בית, איפור, משחקים חדשים לחג וכו')

SARAM618

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לא לשלב בין ניקיונות לבית קניות החנויות עכשיו מלאות בבגדי מעבר ואפשר מעכשיו כבר לקנות כל מה שצריך.
ואחר כך לא צריך צריך לעמוד בתורי ענק בחנויות מפוצצות, בחוסר מידות וכד'

אישית אני מעדיפה לקנות תמיד בסוף עונה כמה בגדים בסיסים שאני יודעת שאני יהיה חייבת לתחילת העונה ורושמת מה קניתי, ככה כשאני מגיע לתחילת עונה אני רואה מה יש לי ויודעת מה חסר לי ולא מוציאה הרבה כסף על קולקציה חדשה

פ.נ

משתמש מקצוען
אפרופו האשכול
מעניין אותי איך אתם מנקות את החדרים
עושים חדר שלם כולל הכל(חלונות , תריסים.מיטות וכו)
או שפשוט מחלקים את זה ועושים שלב אחר שלב(ארונות קודם ויש יום שלם שמקדישים לחולונות ולמיטות וכו כין אין קטע לעשות חודש קודם כי זה יתלכלך)

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען
אפרופו האשכול
או שפשוט מחלקים את זה ועושים שלב אחר שלב(ארונות קודם ויש יום שלם שמקדישים לחולונות ולמיטות וכו כין אין קטע לעשות חודש קודם כי זה יתלכלך)
תלוי איזה חדר
תלוי ביכולות
תלוי במצב רוח
תלוי במשפחה

bnoya

משתמש מקצוען
אפרופו האשכול
זה מאוד תלוי באופי לדעתי :)
אני בגלל שאני מתחילה מוקדם מעדיפה לסיים עם המקומות הסגורים שזה הארונות. הרי לא הגיוני שחודשיים לפני פסח לא יהיו לילדים ספרים, משחקים וכדו'.
מיטות אני כן מעדיפה לנקות מוקדם ואז לפני פסח לעבור בזריזות שוב

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אפרופו האשכול
אני קודם על הארונות, ארגזים של המיטות מדפים גבוהים וספריות ואח"כ נכנסת חדר חדר ועושה את כל הרטוב

יש לי חדר שמסיבות מסוימות כרגע אני לא משכיבה שם את הילדים לישון, אני רוצה לנקות את המזרנים שלו השבוע.
(הם חייבים שטיפה חזקה וייבוש ארוך -פספוסים ועוד..)
אם אני אנקה אותו השבוע, ולאחר הייבוש אצפה הכל היטב בנילונים, תהייה לי פחות עבודה בהמשך

bnoya

משתמש מקצוען
אולי תלמדו אותי איך יש כח אחרי נקיונות לצאת לקניות?
בתכלס שווה מאוד להסתובב עכשיו בחנויות לקנות לפסח. גם מבחינת המחיר, גם מבחינת העומס. אצלי הכל כבר מוכן בארונות, יודעת שבנושא הזה יש לי שקט.
ואגב עצה טובה לירושלמיות :) הסחורה מגיעה בד"כ בפורים. מי שיכולה שתצא בי"ד אדר לחנויות. הן ריקות ושקטות. יש את כל המידות ואפשר לקנות בשקט מה שצריך

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai

פ.נ

משתמש מקצוען
אני קודם על הארונות, ארגזים של המיטות מדפים גבוהים וספריות ואח"כ נכנסת חדר חדר ועושה את כל הרטוב

יש לי חדר שמסיבות מסוימות כרגע אני לא משכיבה שם את הילדים לישון, אני רוצה לנקות את המזרנים שלו השבוע.
(הם חייבים שטיפה חזקה וייבוש ארוך -פספוסים ועוד..)
אם אני אנקה אותו השבוע, ולאחר הייבוש אצפה הכל היטב בנילונים, תהייה לי פחות עבודה בהמשך

זה מאוד תלוי באופי לדעתי :)
אני בגלל שאני מתחילה מוקדם מעדיפה לסיים עם המקומות הסגורים שזה הארונות. הרי לא הגיוני שחודשיים לפני פסח לא יהיו לילדים ספרים, משחקים וכדו'.
מיטות אני כן מעדיפה לנקות מוקדם ואז לפני פסח לעבור בזריזות שוב

תלוי איזה חדר
תלוי ביכולות
תלוי במצב רוח
תלוי במשפחה
השאלה מתי אתם עושו את הרטוב???
חודש לפני פסח או שבוע לפני פסח

bnoya

משתמש מקצוען
רטוב עושים כל שבוע :) :)
סתם סתם... אבל אני אוהבת לעשות רטוב לפחות פעמיים
פעם אחת להוציא את הלכלוך הרציני פעם שניה לרענן שוב את הבית

פ.נ

משתמש מקצוען
רטוב עושים כל שבוע :) :)
סתם סתם... אבל אני אוהבת לעשות רטוב לפחות פעמיים
פעם אחת להוציא את הלכלוך הרציני פעם שניה לרענן שוב את הבית
אבל שיש לך בית ענק את לא יכולה להעבור פעמיים?
הכוונה שלי שמלא פעמים אנשים עושים את החלונות הרבה לפני פסח וכו עובדים קשה ואז מגיע יום ויורד גושם והורס את הכל..
השאלה עם זה באמת שווה ככה להיתאמץ??!!!!!!

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
למה מתעקמים? זה לא אמור להיות כך... ובאמת עדיף לשים הפוך

כי הם יקרים יותר וחדים יותר ונטורינות וכל מיני אב"מים שאני ממש אוהבת ולא יודעת איך קוראים להם.

בקיצור הלכתי על מגנט.. אפילו בעלי שנבהל ברגע הראשון לראות את כל הסכינים נעוצות בקיר - הודה שזה מוצלח

bnoya

משתמש מקצוען
לא נעים לי להגיד אבל על חלונות אני עוברת כל שבוע כך לא מצטבר אבק ואז אין סיבה לעבוד קשה בערב פסח
סתם כל הנושא של ערב פסח לפעמים יוצא מפרופורציות לדעתי... כי תכלס אם מתחזקים את הבית אז זה באמת הרבה יותר קל בפסח עצמו.
וגשם תמיד ירד... מין מרפי שכזה. גם אם תנקי בליל בדיקת חמץ.... אז מלעשות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה