דרוש מידע פסח - עצות לעצלנים

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
אבל שיש לך בית ענק את לא יכולה להעבור פעמיים?
הכוונה שלי שמלא פעמים אנשים עושים את החלונות הרבה לפני פסח וכו עובדים קשה ואז מגיע יום ויורד גושם והורס את הכל..
השאלה עם זה באמת שווה ככה להיתאמץ??!!!!!!
גשם וחול זה לא חמץ
עושים את הניקיון העיקרי לראות שאין חמץ בחלונות/ מסילות
ואם מספיקים שוב לפני פסח מה טוב
ואם לא, גם טוב.

פ.נ

משתמש מקצוען
גשם וחול זה לא חמץ
עושים את הניקיון העיקרי לראות שאין חמץ בחלונות/ מסילות
ואם מספיקים שוב לפני פסח מה טוב
ואם לא, גם טוב.
תמיד אבל יש סופות חול שבוע לפני פסח ואז מה יוצא מזה??
שאת עובד פי 2 קשה..........

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תמיד אבל יש סופות חול שבוע לפני פסח ואז מה יוצא מזה??
שאת עובד פי 2 קשה..........
תמיד יש סופה אחרי שינקו... :)

ועובדים פעמיים רק אם יש זמן. אחרי הנקיון הראשון לא משנה אם ירד גשם וכו', אם אין זמן לא מנקים שוב.
ומכירה מישהי שמנקה בר"ח ניסן ואז סוגרת את התריסים בכל הבית עד ליל הסדר...

שקדי

משתמש מקצוען
בתכלס שווה מאוד להסתובב עכשיו בחנויות לקנות לפסח. גם מבחינת המחיר, גם מבחינת העומס. אצלי הכל כבר מוכן בארונות, יודעת שבנושא הזה יש לי שקט.
ואגב עצה טובה לירושלמיות :) הסחורה מגיעה בד"כ בפורים. מי שיכולה שתצא בי"ד אדר לחנויות. הן ריקות ושקטות. יש את כל המידות ואפשר לקנות בשקט מה שצריך
לא יודעת... שנה אחת יצאתי מוקדם לקניות, כ''כ התלהבתי מעצמי שהצלחתי, עד שהגעתי לחנות ושם המוכרות מסתכלות עלי במבט כזה ואומרות: מה? הסחורה לחג? רק התחילה להגיע. תבואי עוד שבוע שבועיים!

שקדי

משתמש מקצוען
אפרופו ציפוי מדפים, המליצו פה בפרוג על המוצר הזה לציפוי.
מישהי יכולה להסביר לי למה זה מוצלח יותר מנייר?
Drawer-Mat-Shelf-Cover-Liners-Cabinet-Mat-Oil-proof-Liners-Non-Adhesive-Oil-Proof-Waterproof-Closet.jpeg

נערך לאחרונה ב:

bnoya

משתמש מקצוען
לא יודעת... שנה אחת יצאתי מוקדם לקניות, כ''כ התלהבתי מעצמי שהצלחתי, עד שהגעתי לחנות ושם המוכרות מסתכלות עלי במבט כזה ואומרות: מה? הסחורה לחג? רק התחילה להגיע. תבואי עוד שבוע שבועיים!
אני לא קונה מהסחורה החדשה אלא בסוף עונה.... הבגדים שבחנויות בחורף בהחלט מתאימים לאביב. מרוויחה גם מחיר טוב וגם שהילדים לא לבושים כמו חצי שכונה....

אמא רחל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
זה לא ניזוק ממים ויותר יפה.
המעלה בשעוונית שזה כביס.
חברה זה אשכול לעצלנים למי ששכח
עצלנים לא אוהבים נראה לי כאלה דברים
שצריך לקנות לחתוך לכבס לייבש ולאחסן...

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
שאלתי השבוע בקידי שיק מתי יגיע קיץ
אמרו לי באמצע מרץ.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לא זוכרת אם כתבו כאן כבר,
אבל כשמנקים ארונות למשל, לא להוציא את כל הארון בבת אחת ואז לנסות לחשוב איך מכניסים הכל ומתייאשים מראש, אלא להוציא מדף אחד, לנקות את המדף ולהחזיר את החפצים מיד.
כיף לעשות את זה כתחרות עם השעון מעורר :) מכוונים שיצלצל כל 10 דק' (נניח) ועד שהשעון מצלצל צריך לגמור מדף אחד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה