וואולילדים עצלנים ולא רק:
עושים תחלופה במדפים והמגירות של הילדים
כך הילדים מתלהבים לקבל מדף/מגירה חדשה וממילא הם מנקים היטב ומסדרים מחדש הכל
הגברים מורידים את הארגזים הכבדים מהבוידעם ומחזירים אותם חזרה אחרי החג (כמובן אחרי שהיא אורזת..)אני דורש להפסיק עם ההתעללות בגברים שצריך לנקות את הארון ספרים אין שום ענין בזה חוץ משנרגיש בפסח שיצאנו מעבדות (ביקשתם עצות לעצלנים)
* קולב של קרטרס לחמישיית בגדי גוף - תולה עליו מטפחות.אני יותר מאשמח לרעיונות שהפכו לכם את הבית בקלות למסודר יותר, נגיד ארון בגדים איך לשמור שתמיד תמיד יהיה מטופטפ, מגירות מטבח, משחקים וכו וכו...מחפשת רעיונות מושלמים לאיחסון חפצים, כאלו שעשו לכם אור בעינים, ובאמת עזרו לכם מאז שקניתם אותם...וממש לא כל מיני גאדגטים מוזרים שקונים ובחיים לא משתמשים רק מוצרים לאירגון ואיחסון מועילים באמת!
עוד משהו ששמעתי לאחרונה ואני דיי מתקשה ליישם:אני יותר מאשמח לרעיונות שהפכו לכם את הבית בקלות למסודר יותר, נגיד ארון בגדים איך לשמור שתמיד תמיד יהיה מטופטפ, מגירות מטבח, משחקים וכו וכו...מחפשת רעיונות מושלמים לאיחסון חפצים, כאלו שעשו לכם אור בעינים, ובאמת עזרו לכם מאז שקניתם אותם...וממש לא כל מיני גאדגטים מוזרים שקונים ובחיים לא משתמשים רק מוצרים לאירגון ואיחסון מועילים באמת!
לא לדור הבא, אבל לילד הבא.לא לשמור לדור הבא!
יפה!!!לא לדור הבא, אבל לילד הבא.
אצלינו עושים חשבון פשוט:
א. בן כמה הילד הבא ממין זה, כלומר בעוד כמה שנים זה יוכל להגיע לשימוש?
אם זה תוך שלוש שנים, שומרים. אם לא, מוסרים הלאה. עד אז תשתנה האופנה, יקבלו הבגדים כתמי שכיבה, או כל סיבה אחרת.
ב. בגדי גוף בסיסיים, לבנים וכו', תמיד אפשר לשמור, כל זמן שעוד יש צפי לילדים נוספים. אחרת, למסור לנכדים.
ג. אם יש לנו תינוק בן שנה (מתוק!...), ואין משהו ידוע בדרך, הרי יש 50% שזאת תהיה בת, ועוד 50% שלא יתאים לילד מידה זו בעונה זו. בקיצור, סיכוי קלוש. לשמור חורף/קיץ /זכרים/נקבות 0-3/3-6/6-9/9-12/1/2 וכו' אי אפשר. שומרים רק שלשה פריטים שאהבנו מאוד, ונשמח להלביש גם את הבאים בתור, והשאר מוסרים. (שוב, חוץ מבגדי בסיס שפחות משנה מין).
ד. מאחסנים באריזות וואקום ממויינות ושאובות, רק את מה שהלבשנו שוב ושוב, ונהננו!
מדף מחיצה של איקאה עשה לי סדר בהרבה מדפים.אני יותר מאשמח לרעיונות שהפכו לכם את הבית בקלות למסודר יותר, נגיד ארון בגדים איך לשמור שתמיד תמיד יהיה מטופטפ, מגירות מטבח, משחקים וכו וכו...מחפשת רעיונות מושלמים לאיחסון חפצים, כאלו שעשו לכם אור בעינים, ובאמת עזרו לכם מאז שקניתם אותם...וממש לא כל מיני גאדגטים מוזרים שקונים ובחיים לא משתמשים רק מוצרים לאירגון ואיחסון מועילים באמת!
הבעיה שעד פסח זה מתלכלך שוב...קודם כל להתחיל משהו
העיקר משהו מדף אחד מגירה אחת שלא מאיימת.
ולהחליט שבכל יום עושים משהן קטן ואפילו פצפון. עם האוכל בא התאבון.
טיפ נוסף
פשוט לרוקן מדף או מגירה אפילו אם כרגע אין כח וחשק ואז מוכרחים לסיים.
(לא ארון שלם כמובן)
אני הבנתי שהכוונה למדפי בגדים, חפצים וכד' ששימושיים למבוגרים ורק צריכים סדר ומיון.הבעיה שעד פסח זה מתלכלך שוב...
זה מתאים לרוחב של הארון?מדף מחיצה של איקאה עשה לי סדר בהרבה מדפים.
בארון מטבח של קפה, סוכר וכד' הוא מאפשר לנצל את הגובה ולחלק את המוצרים לשתי קומות.
בארון בגדים אני שמה אותו בעומק המדף, וכך אני מגיעה לערמה שמעל בלי לבלגן את הערמה הקדמית במדף.
אני מאחסנת כמובן גם מתחתיו, בד"כ מה שפחות שימושי.
אולי תלמדו אותי איך יש כח אחרי נקיונות לצאת לקניות?אבק זה לא חמץ
הבעל לא קורבן פסח
הילדים לא קורבן חגיגה
רק האישה קורבן התמיד...
טיפ נוסף:
תעשו את זה כיף!!!
אצלנו בתור ילדים זה היה פרס לנקות לפסח
מוזיקה טובה,
כל אחד מתמקד במה שהוא אוהב לעשות,
בערב היינו יושבים על פיצה / פלאפל / הארטיקים הכי יקרים (אז היה רולר...),
סיימנו חלק משמעותי - יוצאים לקניות
אם הילדים ייהנו מהניקיונות אז משנה לשנה העול ירד מההורים והילדים ייקחו אותו על עצמם בשמחה.
עדיף שלא יעזרו, מאשר יעזרו עם פרצוף חמוץ ומריבות.
זו המנוחה לקראת העבודה, או התאוששות מן העבודה....בעלי אומר שהעצה הכי טובה היא לא להיכנס לאשכולות כאלה ארוכים אלא פשוט להתחיל לעבוד..
מתאים.זה מתאים לרוחב של הארון?
א. לנשים תמיד יש כח לקניותאולי תלמדו אותי איך יש כח אחרי נקיונות לצאת לקניות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: