מה העניין של המיץ ענבים?נקניק שוקולד-- מוצלח מאוד
כוס קמח מצה
כוס סוכר
כוס מיץ ענבים
כפית נס קפה
שליש כוס שמן
חצי כוס קקאו
אגוזים / שקדים לפי העין
לערבב את כל החומרים, לגלגל על נייר אפיה בצורת נקניק, להקפיא, לחתוך לגלגלים
לכאורה אפשר להמיר ביין מתוקמה העניין של המיץ ענבים?
יש לו תחליף?
כנראה כל נוזל מתוק-מה העניין של המיץ ענבים?
יש לו תחליף?
כנראה כל נוזל מתוק-
הייתי ממירה בכל מיץ או יין.
האם ניתן להכין כמה ימים מראש? או שהסורבה יקפא מדי?סורבה בשלושה צבעים
שיכבה א' - קיוי
2 כוסות קיווי טחון
4 כוסות מים
2 כוסות סוכר
שיכבה ב' - ענבים
3 כוסות מיץ ענבים
3 כוסות מים
1.5 כוסות סוכר
רבע כוס מיץ לימון
שיכבה ג' - תפוזים
3 כוסות מיץ תפוזים
1.5 כוסות סוכר
3 כוסות מים
חצי כוס מיץ לימון
א. ההכנה:
בכל שיכבה בנפרד:
- להרתיח מים וסוכר, להוסיף את המיץ
- להקפיא בקופסא לפחות 12 שעות
אחרי שקפא לכל צבע בנפרד:
- לרסק בבלנדר לברד ולשטוח בתבנית
אנחנו תמיד מכינים את הסורבה כמה ימים לפני החג, בשביל כל החג.האם ניתן להכין כמה ימים מראש? או שהסורבה יקפא מדי?
בעבר הייתי מכינה עוגת שוקולד נהדרת, ללא הקצפה, ממתכון של אביגיל מייזליק.
אם אני זוכרת נכון, זה המתכון מהספר "טעם של פסח" (הספר לא לפניי. אשמח אם מי שיש לה אותו תוכל לוודא שלא טעיתי)
עוגת שוקולד לפסח
זמן בישול בסיר פלא: 40-30 דקות
200 גרם שוקולד מריר
2/3 כוס שמן אגוזים
כוס קמח תפוחי אדמה
2 כפיות אבקת אפיה
מלח
3 ביצים
כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
ממיסים יחד בסיר את השוקולד והשמן על אש נמוכה עד שמתקבל תערובת אחידה. מעבירים לקערה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
משמנים את סיר הפלא ויוצקים לתוכו את התערובת.
מבשלים את העוגה כפי שאתם מכירים את הסיר שלכם ונזהרים שהעוגה לא תתייבש יותר מידי.
מסירים מהאש ומצננים.
המטבח שלך כבר פסחי?הכנתי את העוגה.
מסקנות:
נחמדה ביותר
הכנתי ללא תמצית וניל
יש לשמן את הסיר *היטב*.
אני בישלתי בהתחלה על להבה גדולה מידי. צריך לעקוב כל הזמן.
צפה בקובץ המצורף 633451
מחכה לקבל את המתכון מאחותי...מה עם המתכון של הטופי החלבי?
מתכון מפרוג עם טיפהלה שינויים שלי, סליחה מהניקית שהעלתה ולה זכויות היוצרים, אשמח מאוד שתזדהי. מרוב שזה מוצלח אמא שלי מכינה גם במהלך השנה....
וצריך רק סיר!
להמיס בסיר-
כוס שמן
1/2 כוס מים
1.5 כוס סוכר
סוכר וניל
3 כפות קקאו
4 כפות גדושות נס קפה
2 כפות יין
לכבות את האש
להוסיף כוס וחצי קוקוס, לערבב היטב
להוסיף-
3 כוסות קמח ת. אדמה
לערבב היטב
להדליק שוב את האש עד שיש ביעבוע ממש ממש קל בערך דקה
לקרר במקרר לקצת זמן כדי שהתערובת תהיה סמיכה יותר,
ליצור כדורים ולגלגל בקוקוס/ שקדים/ אגוזים טחונים.
בתאבון!!
אפשר לשטח על תבנית עם קוקוס ולחתוך לריבועים אחרי קירור
אם טרם מצאת יש ברשותי מתכון מדויק של קלרה פטאל.בכל מקרה אשמח למתכון כשתוכלי. אולי באשכול אחר.
אין לי סוכר וניל כזה נורא?מתכון מפרוג עם טיפהלה שינויים שלי, סליחה מהניקית שהעלתה ולה זכויות היוצרים, אשמח מאוד שתזדהי. מרוב שזה מוצלח אמא שלי מכינה גם במהלך השנה....
וצריך רק סיר!
להמיס בסיר-
כוס שמן
1/2 כוס מים
1.5 כוס סוכר
סוכר וניל
3 כפות קקאו
4 כפות גדושות נס קפה
2 כפות יין
לכבות את האש
להוסיף כוס וחצי קוקוס, לערבב היטב
להוסיף-
3 כוסות קמח ת. אדמה
לערבב היטב
להדליק שוב את האש עד שיש ביעבוע ממש ממש קל בערך דקה
לקרר במקרר לקצת זמן כדי שהתערובת תהיה סמיכה יותר,
ליצור כדורים ולגלגל בקוקוס/ שקדים/ אגוזים טחונים.
בתאבון!!
אפשר לשטח על תבנית עם קוקוס ולחתוך לריבועים אחרי קירור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: