לארחוב דוב סדן איפה נמצא? באזור מתחרד?
לארחוב דוב סדן איפה נמצא? באזור מתחרד?
1.8 ומעלהכמה עולה היום דירת 3 חדרים?
מישהו יודע מתי יוצא לפועל הפרויקט פינוי בינוי טריא בכניסה לנווה יעקב? ומתי השייוק?
מה השלב אחרי היתרי הבניה ? מתחילה ההריסה?זה טרא לא טריא.
כעת בהיתרי בניה, שיווק אני לא יודע.
לגבי אוכלוסיה יש כאן הרוב אברכים אבל פה ושם יש עובדים כמו בכל מקום אבל הקהילה היא אברכית. אברכים כל הסיגנונון גם חברון גם עטרת גם פונביז הכל.... אין חסידים בכלל. ספרדים יש. כל הזמן מגיעים חדשים קהילה מתפתחת מאוד. אם את מתעניינת למעבר דירה אני יכולה לשלוח לך כתובת של העיתון של הפירסומות החינמי "ממזרח" יש שם המון פירסומים של דירות וכמובן גם ביד 2. לדעתי זה יהיה כמו שכונת רמות. יש כאן הכל מהכל .כמה עולה היום דירות 3 חדרים בפסגת זאב?
וכמה ארבעה חדרים?
ומי האוכלוסיה? רק לטאית אברכית [רק פונביצרס וחברונרס או מגוון ישיבות?]? ו יש גם אוכלוסיה פתוחה יותר ?וחסידים?
ואם עדיין ממשיכים להגיע לשם?
תודה רבהלגבי אוכלוסיה יש כאן הרוב אברכים אבל פה ושם יש עובדים כמו בכל מקום אבל הקהילה היא אברכית. אברכים כל הסיגנונון גם חברון גם עטרת גם פונביז הכל.... אין חסידים בכלל. ספרדים יש. כל הזמן מגיעים חדשים קהילה מתפתחת מאוד. אם את מתעניינת למעבר דירה אני יכולה לשלוח לך כתובת של העיתון של הפירסומות החינמי "ממזרח" יש שם המון פירסומים של דירות וכמובן גם ביד 2. לדעתי זה יהיה כמו שכונת רמות. יש כאן הכל מהכל .
אשמח שתשתלחי לי כתובת של החינמון "ממזרח"לגבי אוכלוסיה יש כאן הרוב אברכים אבל פה ושם יש עובדים כמו בכל מקום אבל הקהילה היא אברכית. אברכים כל הסיגנונון גם חברון גם עטרת גם פונביז הכל.... אין חסידים בכלל. ספרדים יש. כל הזמן מגיעים חדשים קהילה מתפתחת מאוד. אם את מתעניינת למעבר דירה אני יכולה לשלוח לך כתובת של העיתון של הפירסומות החינמי "ממזרח" יש שם המון פירסומים של דירות וכמובן גם ביד 2. לדעתי זה יהיה כמו שכונת רמות. יש כאן הכל מהכל .
תודה רבהקישור להצטרפות לקבלת ממזרח במייל:
https://l-p.site/mmz_news_1152020
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: