מידע שימושי פסגת זאב - מי מכיר??

כוכבה ה.

משתמש פעיל
לומר שפסגת זאב התחילה רק אחרי שנווה יעקב כולה התחרדה זה לא נכון-
פסגת זאב התחילה אחרי שבכל נווה יעקב הייתה מגמת התחרדות כזאת או אחרת.
בתור יליד נווה יעקב שחי בשכונה כ30 שנה - אתה לא צודק.
פסג"ז התחילה להתחרד הרבה אחרי שכל המתחרד בנווה יעקב היה יותר מחצי חרדי בכל בנין בממוצע
והסיבה לזה היא שבכל מקום שיש התחרדות, יש קפיצה במחיר. וכשנהיה קפיצה במחיר הנחשונים מחפשים את המקום הבא. (כמו ששמעתי מאחד מהעוסקים בתחום שיש 'מס חרדים' של לפחות מאה אל"ש, הוא דיבר על הפריפריה, במרכז הסכום הרבה יותר משמעותי).
פסגת זאב מרכז התחילה להתחרד לא הרבה זמן אחרי שהצפון התחיל, וזאת ההשוואה היותר נכונה.
ויש עוד נתון ספציפי במקרה הזה-
במרכז יש מחסור בדירות גדולות טובות מה שגורם לאנשים לחשוב על מזרח ששם יש הרבה דירות גדולות וטובות במחיר של הדירה הקטנה שלהם במרכז.
זה הדבר היחיד שאני מסכים איתך לגמרי!!!!!
הנתון של 2-3 חרדים בבנין במרכז נראה לי קצת הגזמה ואם זה נכון מדובר על התקדמות עצומה!
פירגנתי בשבילך, עכשיו אתה משתמש בזה?!
ושוב אני לא מדבר על התחרדות במובן של שכונה חרדית שזה דבר שייקח הרבה מאוד זמן בפרט במקום שיש אוכלסיה מבוססת, אבל להגיע לנתון כזה של נציגות חרדית בכל בניין ובכל אזור זה יעד שלא מופקע להגיע אליו בטווח זמן סביר.
קיצור אין טעם עוד להתווכח
מה שברור שזה עוד לא התחיל אפילו.

bmsz

משתמש פעיל
מה הבעיה עם האוכלוסיה דתית לאומית? אחלה אנשים אוהבי ישראל
כולי תקווה ותפילה שירושלים לא תהפוך להיות חרדית אלא תמשיך להיות בית לכל המגזרים מכל הגוונים והדעות
אין בעיה באופן כללי.
רק זה לא תהיה שכונה חרדית.. זה הכול

פעם היה איש

משתמש פעיל
בתור יליד נווה יעקב שחי בשכונה כ30 שנה - אתה לא צודק.
פסג"ז התחילה להתחרד הרבה אחרי שכל המתחרד בנווה יעקב היה יותר מחצי חרדי בכל בנין בממוצע
כל נווה יעקב כולל שדרות נוה יעקב בכניסה?
כולל אזור אחימאיר?
אני לא יודע אבל לא נראה לי, אם אני טועה תתקן אותי.
פירגנתי בשבילך, עכשיו אתה משתמש בזה?!
לא מובן...

כוכבה ה.

משתמש פעיל
כל נווה יעקב כולל שדרות נוה יעקב בכניסה?
כולל אזור אחימאיר?
אני לא יודע אבל לא נראה לי, אם אני טועה תתקן אותי.
מתקן!!!!!!!!!!
אבל גם אם היית צודק זה רק בגלל שהתייחסו לאבאחימאיר ושמחה הולצברג כיחידה אחת אפי' ש"הגבול" עובר ביניהם.
הכוונה פשוטה כתבתי 2/3 אפילו שדעתי היתה שהממוצע הוא 1 וחצי [וגם זה בכמה איזורים מסויימים ולא מתפשט על כל המרכז] כדי לקחת מרווח טעות על דבר שלא בדקתי אותו בצורה מחקרית.

TZVIBAR

משתמש רשום
עריכה תורנית
קופץ על האשכול
יש למישהו מידע על פריסייל באזור פסגת זאב בתנאי תשלום טובים?

פעם היה איש

משתמש פעיל
מתקן!!!!!!!!!!
אבל גם אם היית צודק זה רק בגלל שהתייחסו לאבאחימאיר ושמחה הולצברג כיחידה אחת אפי' ש"הגבול" עובר ביניהם.
לא מתווכח אם 30 שנה.
הכוונה פשוטה כתבתי 2/3 אפילו שדעתי היתה שהממוצע הוא 1 וחצי [וגם זה בכמה איזורים מסויימים ולא מתפשט על כל המרכז] כדי לקחת מרווח טעות על דבר שלא בדקתי אותו בצורה מחקרית.
כתבתי לא מובן כי המשפט "פירגנתי בשבילך, עכשיו אתה משתמש בזה?!" זה משפט שמתאים במריבה ולא בדיון בפרוג,
מה זה קשר פרגנתי לך אני דן מה העובדות ואני מנסה להבין ממך מה המצב ואני לא משתמש בשום דבר נגד אף אחד.

מה שוודאי שהדוגמא היותר דומה זה מרכז שהתחיל אחרי צפון אבל ממש ממש לא אחרי שכל הצפון היה חצי חרדי (ועד היום לא).
אם מזרח יתחיל עכשיו להתחרד זה יהיה בדיוק כמו מרכז אחרי הצפון ואפילו באיחור.

דיברתי לאחרונה אם מתווך שנמצא 30 שנה בתחום, הוא טוען שכרגע יש עלייה וביקוש גדול בצפון ומרכז מה שמשפיע על המחירים ביחס למזרח שיש פחות ביקוש ופחות עליית מחירים.
וזה בדיוק התהליך שיגרום למזרח להתחרד גם כן.
הוא אמר לי שהמשרד שלו אישית מכר כמה וכמה דירות במזרח לזוגות ליטאים שקנו על מנת שיום אחד יהיה שם אפשרי לגור.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

פעם היה איש

משתמש פעיל
יד 2, מודעות
חלק יחסית חדשות.
אתה מכיר את האזור?
כל שכונה בפסגת זאב היא משהו אחר לגמרי ואין מה להשוות,
אז זה שאתה רואה באלי תבין זה לא אומר כלום על סיירת דוכיפת.
והשאלה מה זה יחסית חדשות רק 20 שנה ולא ארבעים?
דירה חדשה מקבלן יש לה מחיר אחר זה ברור.

אדרבה תעלה מודעות ונראה.

אולי מעניין אותך גם...