איזה רחובות הם פסגת זאב מרכז?
ומי שמכיר ויודע משהו על פרויקט מדורגי בראשית במזל טלה נשמח לשמוע
הפרויקט ממוקם על הגבול של מזל טלה - ורחוב רביץ, שזה כבר נוה יעקב.
מיקום מעולה! המחיר בהתאם...
איזה רחובות הם פסגת זאב מרכז?
עיינו כאן:איזה רחובות הם פסגת זאב מרכז?
תוכל לכתוב בבקשה רחובות מתחרדים בפ''ז מרכז.תלמוד תורה כבר קיים בנווה הפסגה
האוהל במשה דיין הוא בהיתר זמני למנין הספרדי הנמצא בדרך קבע בבית ספר באזור ,למנין האשכנזי יש הקצאה בשלבים סופיים (להבנתי) ,גם ברחוב לסקוב יש חרדים אבל לא יודע אם הרבה ,כדאי לבדוק
ל
יש חיידר, עד כיתת מכינהמהם השירותים הקיימים היום בפ"ז מרכז? חיידר (ליטאי) יש? ביה"ס לבנות?
תוכל לכתוב בבקשה רחובות מתחרדים בפ''ז מרכז.תלמוד תורה כבר קיים בנווה הפסגה
האוהל במשה דיין הוא בהיתר זמני למנין הספרדי הנמצא בדרך קבע בבית ספר באזור ,למנין האשכנזי יש הקצאה בשלבים סופיים (להבנתי) ,גם ברחוב לסקוב יש חרדים אבל לא יודע אם הרבה ,כדאי לבדוק
ל
אולי בבקשה תוכל לכתוב פרטים נוספים יעזור מאוד!!!יש חיידר, עד כיתת מכינה
בתי ספר - שולחים לנווה יעקב
אתם צריכים להחליט מראש מה יותר שווה לכם, כי נראה לי שעיקר ההתחרדות (הליטאית עכ"פ) היא ברחובות למטה, ולא בהכרח צמוד לקו (לחילונים שלא מעניין אותם קהילה ושכונה, מעניין רק קירבה לקו).ומה קרבתם אל הרכבת הקלה
כמה הליכה משוער?אתם צריכים להחליט מראש מה יותר שווה לכם, כי נראה לי שעיקר ההתחרדות (הליטאית עכ"פ) היא ברחובות למטה, ולא בהכרח צמוד לקו (לחילונים שלא מעניין אותם קהילה ושכונה, מעניין רק קירבה לקו).
לא גרתי שם אף פעם, רק היה לי שם דירה לכמה שנים, כך שהכל משמועות.כמה הליכה משוער?
אני רגיש לנסיעות
ודי קריטי לי המרחק.
תוכל לכתוב שמות של רחובות?
מה עוד כדאי לשקול לפני קניה.- תודה!!!
כמה הליכה משוער?
אני רגיש לנסיעות
ודי קריטי לי המרחק.
תוכל לכתוב שמות של רחובות?
מה עוד כדאי לשקול לפני קניה.- תודה!!!
ממה שידוע ליתוכל לכתוב בבקשה רחובות מתחרדים בפ''ז מרכז.
ומה קרבתם אל הרכבת הקלה, מרכזי קניות ,נסיעות לעיר...
אשמח, תודה!!
לא ממש.האם רחובות אליהו מרידור ומאיר יושע 5 הם מקומות מתחרדים או קרובים לאזורים החרדים? (בתי כנסת באזור)
איזה סוג אוכלוסיה גרה שם???
האם רחובות אליהו מרידור ומאיר יושע 5 הם מקומות מתחרדים או קרובים לאזורים החרדים? (בתי כנסת באזור)
איזה סוג אוכלוסיה גרה שם???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: