גם אותי מעניין וגם לי לא נפתח@java ראיתי שרשמת על הטוסטר הבשרי של בוש שיכול להפוך לפלנצ'ה
מאוד מעניין אותי והקישור לא נפתח?
את עדיין מרוצה
הפלנצ'ה לא צריכה שמן בכלל, היא פשוט כמו משטח אחד ענק שאת שמה עליו את כל האוכל ביחד עם קצת מלח ופלפל והצלייה שלה זה בעצם הטעםלראשונה נתקלת באשכול...
בעצם מה ההבדל בין מחבת פסים לפלנצ'ה מלבד מהירות הבישול, האם יש הבדל בטעם של האוכל? יוצא יותר צלוי/ מעושן?
ומה גורם לפלנצ'ה להתחמם מהר יותר?
אצלי מאודיש למישהו מושג האם זה מלכלך בשמן ועשן את כל המטבח?
כן. מאוד מרוצה!@java ראיתי שרשמת על הטוסטר הבשרי של בוש שיכול להפוך לפלנצ'ה
מאוד מעניין אותי והקישור לא נפתח?
את עדיין מרוצה
רוצה לקנות פלנצ'ה, וגם לי יש כיריים אינדוקציה.בפלנצ'ה שלי יש עיגול מתכת בחלק המרכזי (התחתון) שהוא בעצם זה שמתחמם על האינדוקציה, וכל שאר הפלנצ'ה לא מתחממת באופן ישיר, מה שגורם שרק החלק המרכזי צולה היטב את האוכל.
מעניין אותי האם יש כאן עוד מישהי עם אינדוקציה ופלנצ'ה - גם אצלך זה ככה? או שיש פלנצ'ות אחרות שמתחממות בכל התחתית?
אני גם אשמח להנחיותאפשר לקבל הנחיות לצליה נכונה בפלנצה?
כנ"ל,רוצה לקנות פלנצ'ה, וגם לי יש כיריים אינדוקציה.
מקפיצה, אולי מישהי תענה.
כנ"לבפלנצ'ה שלי יש עיגול מתכת בחלק המרכזי (התחתון) שהוא בעצם זה שמתחמם על האינדוקציה, וכל שאר הפלנצ'ה לא מתחממת באופן ישיר, מה שגורם שרק החלק המרכזי צולה היטב את האוכל.
מעניין אותי האם יש כאן עוד מישהי עם אינדוקציה ופלנצ'ה - גם אצלך זה ככה? או שיש פלנצ'ות אחרות שמתחממות בכל התחתית?
כנ"ל,
מנהלות, מקווה שזה בסדר להקפיץ.זה טוסטר של בוש.
חיפשנו המון זמן ועשיתי דוקטורט בנושא הטוסטרים הבשריים.
רציתי שזה יהיה נשלף, חזק ומהיר.
זה הטוסטר הזה.
הוא נפתח לפלנצה ויכול להסגר גם עם גובה. (ז"א, שהוא במצב סגור אבל לא לחוץ אלא עם רווחים, כך שהחלק העליון לא מועך את האוכל.)
יש גם אחד של מורפי ריצ'רדס, ממש מעולה, פלטות נשלפות, ב300.
אני חושבת שגם זה נפתח לפלנצ'ה.
לא...@java יש לך דגם מדוייק של המורפי ריצ'רדס שהמלצת עליו?
בפורום הזה מותר תמיד להקפיץמנהלות, מקווה שזה בסדר להקפיץ.
ושל הבוש?שני הקישורים שנתת לא תקינים - אחד לא נפתח והשני לא מציג תוצאותלא...
אני גם לא זוכרת את המפרט המדויק שלו כיום.
ושל הבוש?שני הקישורים שנתת לא תקינים - אחד לא נפתח והשני לא מציג תוצאות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: