דיון פלנצ'ה או מחבת פסים?

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען
לראשונה נתקלת באשכול...
בעצם מה ההבדל בין מחבת פסים לפלנצ'ה מלבד מהירות הבישול, האם יש הבדל בטעם של האוכל? יוצא יותר צלוי/ מעושן?
ומה גורם לפלנצ'ה להתחמם מהר יותר?
 

איש חדש

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
האם זאת מומלצת?
 

אמא של אביגיל

משתמש רשום
אני חושבת שאין על פלנצ'ה!
מכינה עליה הכל! בלי שמן, ויוצא עסיסי..... וגם מקצר את משך ההכנה, חסכוני בזמן.
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@java ראיתי שרשמת על הטוסטר הבשרי של בוש שיכול להפוך לפלנצ'ה
מאוד מעניין אותי והקישור לא נפתח?
את עדיין מרוצה ;)
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
לראשונה נתקלת באשכול...
בעצם מה ההבדל בין מחבת פסים לפלנצ'ה מלבד מהירות הבישול, האם יש הבדל בטעם של האוכל? יוצא יותר צלוי/ מעושן?
ומה גורם לפלנצ'ה להתחמם מהר יותר?
הפלנצ'ה לא צריכה שמן בכלל, היא פשוט כמו משטח אחד ענק שאת שמה עליו את כל האוכל ביחד עם קצת מלח ופלפל והצלייה שלה זה בעצם הטעם
אני שמה עליה חזות, צלעות, סטייק
עם ירקות שלמים כמו גזר, חציל, קישוא, פלפל, בטטה
מרססת עם מלח ופלפל גרוס ממטחנה
הופכת פה ושם
ואוכלים טרי
אין כמו זה
זה ארוחה בכמה דקות.
(מי שחייבת פחממה יכולה גם תפוחי אדמה)
ולגבי הטוסטר - הוא מצוין ועסיסי רק שהוא פחות גדול מהפלנצ'ה
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@java ראיתי שרשמת על הטוסטר הבשרי של בוש שיכול להפוך לפלנצ'ה
מאוד מעניין אותי והקישור לא נפתח?
את עדיין מרוצה ;)
כן. מאוד מרוצה!
הנה לינק שנפתח.
 

אביגיל9876

משתמש מקצוען
בפלנצ'ה שלי יש עיגול מתכת בחלק המרכזי (התחתון) שהוא בעצם זה שמתחמם על האינדוקציה, וכל שאר הפלנצ'ה לא מתחממת באופן ישיר, מה שגורם שרק החלק המרכזי צולה היטב את האוכל.
מעניין אותי האם יש כאן עוד מישהי עם אינדוקציה ופלנצ'ה - גם אצלך זה ככה? או שיש פלנצ'ות אחרות שמתחממות בכל התחתית?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
בפלנצ'ה שלי יש עיגול מתכת בחלק המרכזי (התחתון) שהוא בעצם זה שמתחמם על האינדוקציה, וכל שאר הפלנצ'ה לא מתחממת באופן ישיר, מה שגורם שרק החלק המרכזי צולה היטב את האוכל.
מעניין אותי האם יש כאן עוד מישהי עם אינדוקציה ופלנצ'ה - גם אצלך זה ככה? או שיש פלנצ'ות אחרות שמתחממות בכל התחתית?
רוצה לקנות פלנצ'ה, וגם לי יש כיריים אינדוקציה.
מקפיצה, אולי מישהי תענה.
 

בצל ירוק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בפלנצ'ה שלי יש עיגול מתכת בחלק המרכזי (התחתון) שהוא בעצם זה שמתחמם על האינדוקציה, וכל שאר הפלנצ'ה לא מתחממת באופן ישיר, מה שגורם שרק החלק המרכזי צולה היטב את האוכל.
מעניין אותי האם יש כאן עוד מישהי עם אינדוקציה ופלנצ'ה - גם אצלך זה ככה? או שיש פלנצ'ות אחרות שמתחממות בכל התחתית?
כנ"ל
 

YAFAS1000

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
 

אביגיל9876

משתמש מקצוען
זה טוסטר של בוש.
חיפשנו המון זמן ועשיתי דוקטורט בנושא הטוסטרים הבשריים.
רציתי שזה יהיה נשלף, חזק ומהיר.
זה הטוסטר הזה.
הוא נפתח לפלנצה ויכול להסגר גם עם גובה. (ז"א, שהוא במצב סגור אבל לא לחוץ אלא עם רווחים, כך שהחלק העליון לא מועך את האוכל.)

יש גם אחד של מורפי ריצ'רדס, ממש מעולה, פלטות נשלפות, ב300.
אני חושבת שגם זה נפתח לפלנצ'ה.
מנהלות, מקווה שזה בסדר להקפיץ.
אם לא אתן יכולות למחוק לי ואפתח אשכול חדש

@java יש לך דגם מדוייק של המורפי ריצ'רדס שהמלצת עליו?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה