זה לעניות דעתי לא כ"כ מחייב בגלל שבמסעדה הם צריכים משטח עבודה רחב וזה הרבה יותר נוח
יש מחבתות גדולות מאד, במיוחד לקייטרינגים ומסעדות.
זה לעניות דעתי לא כ"כ מחייב בגלל שבמסעדה הם צריכים משטח עבודה רחב וזה הרבה יותר נוח
כן, אבל כשרוצים להעיף חלקי פנים למשל ושהתיבול יגיע במהלך הצליה היטב לכל הפינות מחבת גדולה היא פחות נוחה מפלאנצ'ה, אבל ייתכן מאד שאכן כמו שפוטוס ציינה שזה אכן חם יותר והבשר נצלה יותר טוב ומדויק.יש מחבתות גדולות מאד, במיוחד לקייטרינגים ומסעדות.
זה בגלל המסחריות שלהם.שוב-אין לי מושג, הכל מקריאת החומרים בענין.
ו-כנראה שכן, עובדה שלא תמצאי במסעדות מחבת פסים, ופלאנצ'ה-כן
בדיוק קניתי כזו.יש מחבת גריל כפולה
של פוד אפיל
היא מומלצת
?
הפסים נמוכים?החסרון של המחבת שהוא אוגר את המים ואז לא מתקבל אפקט הצליה, אלא זה הופך להיות בישול.
סליחה על ההקפצההפלונצ'ה תתאים לכיריים חשמליות?
יש למישהו מושג האם זה מלכלך בשמן ועשן את כל המטבח?
נשמע טוב, אפשר פרטים?לי יש טוסטר (מילה מעליבה בשבילו) שנפתח לפלנצ'ה.
חלום!
זה טוסטר של בוש.נשמע טוב, אפשר פרטים?
יש לו ניקוז לנוזלים?זה טוסטר של בוש.
חיפשנו המון זמן ועשיתי דוקטורט בנושא הטוסטרים הבשריים.
רציתי שזה יהיה נשלף, חזק ומהיר.
זה הטוסטר הזה.
הוא נפתח לפלנצה ויכול להסגר גם עם גובה. (ז"א, שהוא במצב סגור אבל לא לחוץ אלא עם רווחים, כך שהחלק העליון לא מועך את האוכל.)
יש גם אחד של מורפי ריצ'רדס, ממש מעולה, פלטות נשלפות, ב300.
אני חושבת שגם זה נפתח לפלנצ'ה.
כן.יש לו ניקוז לנוזלים?
זה טוסטר של בוש.
חיפשנו המון זמן ועשיתי דוקטורט בנושא הטוסטרים הבשריים.
רציתי שזה יהיה נשלף, חזק ומהיר.
זה הטוסטר הזה.
הוא נפתח לפלנצה ויכול להסגר גם עם גובה. (ז"א, שהוא במצב סגור אבל לא לחוץ אלא עם רווחים, כך שהחלק העליון לא מועך את האוכל.)
יש גם אחד של מורפי ריצ'רדס, ממש מעולה, פלטות נשלפות, ב300.
אני חושבת שגם זה נפתח לפלנצ'ה.
אני הרבה זמן רוצה לקנות כזה, לזמנים שצריך להכין אוכל מהיר וטעיםזה טוסטר של בוש.
חיפשנו המון זמן ועשיתי דוקטורט בנושא הטוסטרים הבשריים.
רציתי שזה יהיה נשלף, חזק ומהיר.
זה הטוסטר הזה.
הוא נפתח לפלנצה ויכול להסגר גם עם גובה. (ז"א, שהוא במצב סגור אבל לא לחוץ אלא עם רווחים, כך שהחלק העליון לא מועך את האוכל.)
יש גם אחד של מורפי ריצ'רדס, ממש מעולה, פלטות נשלפות, ב300.
אני חושבת שגם זה נפתח לפלנצ'ה.
@photos by h פרטה קודם כמה רעיונות.אני הרבה זמן רוצה לקנות כזה, לזמנים שצריך להכין אוכל מהיר וטעים
אשמח לפרוט מה את מכינה עם זה?
ואת כל זה אפשר גם על מחבת פסים?@photos by h פרטה קודם כמה רעיונות.
אני מכינה בזה קציצות, המבורגר, קבב, חזות מתובלים, מושטים, ירקות צלויים, טוסטים בשריים (טוסט פסטרמה, עם ברביקיו, פסטו, פטריות ועגבניה. חלום!) שיפודים.
זה מאוד שימוש אצלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: