דיון פלנצ'ה או מחבת פסים?

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
קציצות אני עושה תמיד על מחבת רגילה, חשבתי שככה עדיף
אם את מטגנת אותן עם שמן אז באמת אין יתרון למחבת פסים.
במחבת פסים מטגנים את הקציצות בלי שמן או שמשמנים ומנגבים בנייר סופג.
זה אחד מהיתרונות שלה.
צריכה לפתוח פעם פוסט ולשבור אחת ולתמיד את המיתוס שצריכים לטגן קציצות בשמן רדוד.
 

מאנטרטיקה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אם את מטגנת אותן עם שמן אז באמת אין יתרון למחבת פסים.
במחבת פסים מטגנים את הקציצות בלי שמן או שמשמנים ומנגבים בנייר סופג.
זה אחד מהיתרונות שלה.
צריכה לפתוח פעם פוסט ולשבור אחת ולתמיד את המיתוס שצריכים לטגן קציצות בשמן רדוד.
מחכה בכליון עיניים לפוסט כזה:)
אבל עם פרוט מדויק איזה מחבת וכו'
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מחכה בכליון עיניים לפוסט כזה:)
אבל עם פרוט מדויק איזה מחבת וכו'
אני בכלל לא מטגנת קציצות.
אופה בתנור.
או זורקת ישר לרוטב ומבשלת.
ואם אני רוצה לסגור טרום בישול אפשר לאפות בחום גבוה לזמן קצר.
רק בזמנים מיוחדים אני מצפה בסולת, מטגנת כמה שניות מכל צד ואז מבשלת ברוטב.
 

ד.ה.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
D I G I T A L
ממליצה בחום על פלנצ'ה- שלנו של חברת רוסו- מעולה ממש!
בשימוש יומי (השטיפה זה הקטה הפחות נחמד שלה...)
חזה, פרגיות, מושטים, ירקות צלויים...
 

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
מאז שהתחלתי להכין את הקציצות בשר על הפלנצ'ה, זו נהיתה הארוחה המועדפת על כולם והולכת לי כמות כפולה של קציצות...
וכמו שכבר אמרו פה, המינוס היחיד שלה, זה הקושי לנקות אותה.
 

סימבול

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מנסיון, עדיף להשרות במים וסבון כלים,
ורק אז לשטוף,
אחרת הלך על הציפוי,
אני עושה בפלאנצה הכל-
חזות כמובן, קציצות, ירקות שרופים למטבוחה, חציל על האש וו'.
 
  • תודה
Reactions: sth

סימבול

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תיבול כמו שאוהבים, השריה,
וטגון עם שמן מנוגב על הפלאנצה.
 

דניאלה פ

משתמש רשום
אם דומרים על הפלאנצ'ה כשהיא חדשה ושוטפים רק במים וסבון בלי קרצוף בצמר פלדה הציפוי נשמר וזה נון סטיק
והכל יורד בקלות.
ממש נח
 

sth

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
אם דומרים על הפלאנצ'ה כשהיא חדשה ושוטפים רק במים וסבון בלי קרצוף בצמר פלדה הציפוי נשמר וזה נון סטיק
והכל יורד בקלות.
ממש נח
הקושי בניקיון היה מהשימוש הראשון... זה לא הקושי בלהוריד את הלכלוך, הקושי הוא בלהוציא את כל הלכלוך מבין הפסים. (ולא חלמתי לנקות עם צמר פלדה... :eek: )
 

whitestar

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
לסיכום:

מה עדיף לצורך צלית סלומון/סטייקים של אנטריקוט/ ירקות צלויים

וכן מה הגודל הסטנדרטי של מחבת פסים?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
איך משתמשים בזה, מחממים ואז שמים את האוכל?
אמור להשחים?

אמורים לדאוג שתלהט
יש כאלו שמורחים שמן\בצל (חצי בצל נעוץ במזלג כשהצד הישר כלפי מטה
ומניחים את האוכל, נותנים לו צריבה חזקה
המטרה היא, בעצם להגיע לבישול מהיר ששומר את הנוזלים בתוך הבשר\עוף\דג ולא מיבש אותו
 

אזרחית אמריקאית

משתמש מקצוען
לצערי נעלמו לי ידיות הסיליקון של הפלנצ'ה יש לי של חברת רוסו- משהי יודעת היכן אפשר לרכוש רק את הידיות מסיליקון?
באיזור בני ברק.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה