אני מעריכה שחלק ניתן, בעיקר את הפתוחים. יתכן שזמן ההכנה יתארך.ואת כל זה אפשר גם על מחבת פסים?
חייבים טוסט נסגרטוסטים ילך לי גם במחבת או שחייבים טוסט נסגר?
אני מעריכה שחלק ניתן, בעיקר את הפתוחים. יתכן שזמן ההכנה יתארך.ואת כל זה אפשר גם על מחבת פסים?
חייבים טוסט נסגרטוסטים ילך לי גם במחבת או שחייבים טוסט נסגר?
אם את מטגנת אותן עם שמן אז באמת אין יתרון למחבת פסים.קציצות אני עושה תמיד על מחבת רגילה, חשבתי שככה עדיף
מחכה בכליון עיניים לפוסט כזהאם את מטגנת אותן עם שמן אז באמת אין יתרון למחבת פסים.
במחבת פסים מטגנים את הקציצות בלי שמן או שמשמנים ומנגבים בנייר סופג.
זה אחד מהיתרונות שלה.
צריכה לפתוח פעם פוסט ולשבור אחת ולתמיד את המיתוס שצריכים לטגן קציצות בשמן רדוד.
אני בכלל לא מטגנת קציצות.מחכה בכליון עיניים לפוסט כזה
אבל עם פרוט מדויק איזה מחבת וכו'
זה פלנצ'ה פסים או חלקה?וכמו שכבר אמרו פה, המינוס היחיד שלה, זה הקושי לנקות אותה.
אפשר מתכון לחזה על הפלנצה?אפדר
מנסיון, עדיף להשרות במים וסבון כלים,
ורק אז לשטוף,
אחרת הלך על הציפוי,
אני עושה בפלאנצה הכל-
חזות כמובן, קציצות, ירקות שרופים למטבוחה, חציל על האש וו'.
פסים. וזה הקושי... צריך לנקות היטב בין הפסים, ואחרי שאת גומרת לנקות את מגלה עוד לכלוך וחוזר חלילה...זה פלנצ'ה פסים או חלקה?
כנ"ל גם במחבת פסים.פסים. וזה הקושי... צריך לנקות היטב בין הפסים, ואחרי שאת גומרת לנקות את מגלה עוד לכלוך וחוזר חלילה...
הקושי בניקיון היה מהשימוש הראשון... זה לא הקושי בלהוריד את הלכלוך, הקושי הוא בלהוציא את כל הלכלוך מבין הפסים. (ולא חלמתי לנקות עם צמר פלדה... )אם דומרים על הפלאנצ'ה כשהיא חדשה ושוטפים רק במים וסבון בלי קרצוף בצמר פלדה הציפוי נשמר וזה נון סטיק
והכל יורד בקלות.
ממש נח
יש לנו פלנצ'ה, שימושית מאד לדגים ובשרים, הרבה יותר נוחה ממחבת...
איך משתמשים בזה, מחממים ואז שמים את האוכל?אפשר להכין ירקות, כמו בטטות, סלק, בצל וכו'
איך משתמשים בזה, מחממים ואז שמים את האוכל?
אמור להשחים?
אני מרתיחה בה מים ומוסיפה מעט אבקת כביסה אריאל ומשרה כמה שעות\לילהפסים. וזה הקושי... צריך לנקות היטב בין הפסים, ואחרי שאת גומרת לנקות את מגלה עוד לכלוך וחוזר חלילה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: