מה עדיף? מה יותר נוח לתפעל? ואיפה האוכל יוצא יותר טעים?
עד עכשיו הייתי משתמשת במחבת רגילה עם מעט מאד שמן בשביל להכין חזה עוף במחבת. בשבועות האחרונים החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג קצת.
כאמור, השימוש העיקרי והרצוי הוא בשביל הכנת חזה עוף וירקות בלי הרבה שמן, ושיצא טעים.
מה ממליצים?
עד עכשיו הייתי משתמשת במחבת רגילה עם מעט מאד שמן בשביל להכין חזה עוף במחבת. בשבועות האחרונים החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג קצת.
כאמור, השימוש העיקרי והרצוי הוא בשביל הכנת חזה עוף וירקות בלי הרבה שמן, ושיצא טעים.
מה ממליצים?