דיון פלנצ'ה או מחבת פסים?

רותי פרוטי

משתמש סופר מקצוען
מה עדיף? מה יותר נוח לתפעל? ואיפה האוכל יוצא יותר טעים?
עד עכשיו הייתי משתמשת במחבת רגילה עם מעט מאד שמן בשביל להכין חזה עוף במחבת. בשבועות האחרונים החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג קצת.
כאמור, השימוש העיקרי והרצוי הוא בשביל הכנת חזה עוף וירקות בלי הרבה שמן, ושיצא טעים.
מה ממליצים?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
פלנצ'ה-מקצועי יותר, נקודת הרתיחה גבוהה מאוד, מה שבעצם יוצר מצב בו האוכל צריך לשהות זמן קצר מאוד על הפלאנצ'ה, מה שיוצר אוכל מבושל ועסיסי, כי הוא לא מספיק להתייבש-אבל, תמיד אפשר לייבש מזון לדרגה לא אכילה, גם על הפלאנצ'ה.

חולמת לקנות יום אחד.
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
ממליצה על פלנצה מאד!
יוצאים דברים מעולים ללא שמן.

לא מספיק??

לא (:

האמת יש לי פלנצ'ה שממתינה המון זמן להגעלה וטבילה. אם אדע שהיא רב תכליתית אולי אוכל לזרז את הכשרתה לשימוש. בינתיים מסתדרת לא רע עם מחבת פסים.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אפשר להכין ירקות, כמו בטטות, סלק, בצל וכו'
דגים-פצצה, לא מנסיון, מקריאת מתכונים
סטייקים
סטייק מינוט
קבבים
המבורגר
עוד?
 

רותי פרוטי

משתמש סופר מקצוען
ועוד שאלה, זה לא בעייתי מבחינה בטיחותית?
זה בעצם כמו פלטה רותחת מאד, אם הבנתי נכון. צריך לחכות עד שיתקרר כדי להזיז אותה?
 

זעירא דמן חבריא.

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
הפלונצ'ה תתאים לכיריים חשמליות?
יש למישהו מושג האם זה מלכלך בשמן ועשן את כל המטבח?
 
נערך לאחרונה ב:

I can do it

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
אפשר להכין בפלנצ'ה גם דגים
אנחנו מכינים עם זה מושט/סלומון יוצא נדיר!!
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש הבדל בין נקודת הרתיחה של פלנצ'ה לבין מחבת פסים איכותית?

שוב-אין לי מושג, הכל מקריאת החומרים בענין.

ו-כנראה שכן, עובדה שלא תמצאי במסעדות מחבת פסים, ופלאנצ'ה-כן
 

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יש לנו פלנצ'ה, שימושית מאד לדגים ובשרים, הרבה יותר נוחה ממחבת...
 

I can do it

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
איך אתם מכינים?
מושט-
קודם מטגנים ירקות על הפלנצ'ה (בטטה, בצל, פלפלים)
כשהירקות מטוגנים מוזיזים הצידה ומניחים את המושט עם הצד של העור למטה,
עד שהדג נהיה לבן כולו ואז להפוך טיפה שיקבל קצת צבע זהוב
וזהו
כמובן תיבול אז גריל דג מלח וכו'
סלומון,
חותים לפרוסות דקו מטבלים ומטגנים
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אשמח לפירוט.

לתבל חצאי ירקות בתבלינים כמו-תימין, רוזמרין, שום, למשוח בשמן זית ולזרות מעט מלח או מלח גס, להניח על הפלאנצ'ה הרותחת, כמה דק' מכל צד עד לריכוך אל דנטה של הירקות.
זה לעניות דעתי לא כ"כ מחייב בגלל שבמסעדה הם צריכים משטח עבודה רחב וזה הרבה יותר נוח

ויותר חם, ולכן מקצר זמן של צליה...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה