עזרה פלאפון שמוחק אנשי קשר על פי שיקול דעתו הבלעדי

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
נכון! עכשיו זה עובד. במקום 'סיים'. חוסך לחיצה אחת...
עדיין צריך להקיש לחצן שמאלי ו'שמור', אחרי הלחצן האמצעי.

כאילו הפלאפון אומר לעצמו: למה היא עמדה באמצע הרחוב והקלידה מספר של מישהו ושם 'דני אינסטלטור'? אולי סתם להנאתה? אולי היא בכלל לא רוצה את המספר הזה? את בטוחה? את בטוחה שאת רוצה אותו?

בע"מ (בעלת מכשיר): כן

פלאפון: ואולי סתם הקלדת רצף מספרים ואותיות כי רצית לבזבז לי את המקום היקר על הסים? אז שאני אשמור אותו? בטוח?

בע"מ: כן

פלאפון: טוב, אם את מתעקשת, נשמור לך. לא נורא מחר ממילא אני אמחק אותו, חיחיחי.
תזכירי לי איך קוראים לתורת הנפש של המכשירים הללו?
ואיפה למדת?

:)
נהניתי.

whitestar

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
G10 זה מה שיש לי?
אולי מישהו יגלה לי מה זה השיר של מוטי שטיינמץ? זה הצלצול היחיד (חוץ מטררררררר....)
וכבר חצי שנה לפחות אנחנו שרים "כירכרה כירכרה" יחד איתו, ואין לנו שמץ מה הוא שר ובאיזו שפה...
מצאתי את המילים

מילים:
יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך
קוק אריין, קוק אריין – אין מיין הארץ
זעה וואס ליגט, זעה וואס דריקט – אויף מיין הארץ
טאטע, אין מיין הארץ קוק אריין
…אוי, וואס וועט דא זיין
בקרוב ממש וועט דאך גוט זיין

מילים: תהלים (פרק י"ט)

צפורה לוי

משתמש מקצוען
קניתי G10, העברתי אליו את אנשי הקשר, כולם עברו בשמותיהם, אבל... בלי המספרים! במכשיר אחר הכל נמצא על הסים, כולל המספרים. כשמעתיקים למכשיר (כי אין מספיק מקום בסים) אין מספרים.
אבל... כשאדם מאנשי הקשר מתקשר אלי, הוא מזהה אותו בשמו! ואז אני גם יכולה לחזור אליו משיחות אחרונות.
מישהו נתקל? יש לכם רעיון מה לעשות מלבד להקליד את כל המספרים? (בתקווה, לאחר קריאת השרשור הזה, שלא ימחקו לי מעצמם)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה