הקלה היא בעינייך?חוסך לחיצה אחת...
מצד שני, בגלל הבעיה של המספרים הכפולים זה עוזר שלא ישמרו מספרים סתם.
בקיצור, בעיה בתוך בעיה...
הקלה היא בעינייך?חוסך לחיצה אחת...
תזכירי לי איך קוראים לתורת הנפש של המכשירים הללו?נכון! עכשיו זה עובד. במקום 'סיים'. חוסך לחיצה אחת...
עדיין צריך להקיש לחצן שמאלי ו'שמור', אחרי הלחצן האמצעי.
כאילו הפלאפון אומר לעצמו: למה היא עמדה באמצע הרחוב והקלידה מספר של מישהו ושם 'דני אינסטלטור'? אולי סתם להנאתה? אולי היא בכלל לא רוצה את המספר הזה? את בטוחה? את בטוחה שאת רוצה אותו?
בע"מ (בעלת מכשיר): כן
פלאפון: ואולי סתם הקלדת רצף מספרים ואותיות כי רצית לבזבז לי את המקום היקר על הסים? אז שאני אשמור אותו? בטוח?
בע"מ: כן
פלאפון: טוב, אם את מתעקשת, נשמור לך. לא נורא מחר ממילא אני אמחק אותו, חיחיחי.
מצאתי את המיליםG10 זה מה שיש לי?
אולי מישהו יגלה לי מה זה השיר של מוטי שטיינמץ? זה הצלצול היחיד (חוץ מטררררררר....)
וכבר חצי שנה לפחות אנחנו שרים "כירכרה כירכרה" יחד איתו, ואין לנו שמץ מה הוא שר ובאיזו שפה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: