השאלה אם את שומרת בפלאפון או בסים
שאלת טריליון הדולר, שכל משתמש כוסף, מייחל ומשתוקק לדעת:החמישי ניצח.
נוקיה 105.שאלת טריליון הדולר, שכל משתמש כוסף, מייחל ומשתוקק לדעת:
מהו המכשיר המסתורי הזה שמצליח לעשות מה שכולם לא הצליחו? (או שהוא ניצח רק עד שיוכיח גם הוא את כשלונו וקלונו ברבים?)
אני כבר נטיתי להמליץ על טלפון חוגה ואסימונים לטלפון ציבורי.
נוקיה 105.
(המלצתי גם באשכול אחר.)
פשוט, טיפש ושימושי.
הוא דור 2תודה!
1. כמה עולה?
2. מה רמת השמע, בסולם 1-10, כש1 זה סלט מיונז מעורבב ו-10 מערכת סטריאו משוכללת?
3. האם אינו מוחק אנשי קשר באקראיות מנדנדת?
4. מה החסרונות שלו? הרי לא תצפי שנאמין שיש מכשיר מושלם
5. מי יחזיר לי את הכסף ששילמתי על המכשיר הקודם? יש קרן לנפגעי הניידים, משהו?
אגב חידוש מהשעה האחרונה: המכשיר הולך ונהיה דמנטי. גם כשהמתקשר שמור אצלו, הוא לא מצליח לקשר בין המספר לשם השמור, ומציג מספר בלבד.
סליחה על השאלה
זה לא ברור כמו בכל מכשיר אלקטרוני, שצריך לקנות פירמה?
נוקיה 105.
(המלצתי גם באשכול אחר.)
פשוט, טיפש ושימושי.
1. שכחתי.תודה!
1. כמה עולה?
2. מה רמת השמע, בסולם 1-10, כש1 זה סלט מיונז מעורבב ו-10 מערכת סטריאו משוכללת?
3. האם אינו מוחק אנשי קשר באקראיות מנדנדת?
4. מה החסרונות שלו? הרי לא תצפי שנאמין שיש מכשיר מושלם
5. מי יחזיר לי את הכסף ששילמתי על המכשיר הקודם? יש קרן לנפגעי הניידים, משהו?
אגב חידוש מהשעה האחרונה: המכשיר הולך ונהיה דמנטי. גם כשהמתקשר שמור אצלו, הוא לא מצליח לקשר בין המספר לשם השמור, ומציג מספר בלבד.
קרה לי פעם במכשיר אחר, בסוף התברר שהמספר שמור פעמיים: פעם אחת עם שם ופעם אחת כ"ללא שם".אגב חידוש מהשעה האחרונה: המכשיר הולך ונהיה דמנטי. גם כשהמתקשר שמור אצלו, הוא לא מצליח לקשר בין המספר לשם השמור, ומציג מספר בלבד.
וגם יש אנשים בגטו עזה (בראבו, גם בגטו בני ברק)...וכל שנשאר הוא לבהות ברציף ת"א ההגנה ולקרוא את הגרפיטי המקושקש עליו. ('הסתכלת היום לשמים?')
אם אני זוכרת נכון בקשר למכשיר הזה אם בטעות לחצת על הכפתור של שיחות אחרונות לוקח לו עשרות שניות כדי לשחזר מהזכרון את רשימת הטלפונים האחרונה ותתחרט על הרגע שעשית את השטות הזאת.1. שכחתי.
2. 6-7. לא הייתי ממליצה לשמוע בו מוזיקה גם אם היה אפשר (זה ממש לא מערכת סטריאו משוכללת). מצוין לניהול שיחה ברורה.
3. מעולם לא קרה.
4. אין לא אוזניה - החסרון הגדול והמעצבן. חוץ מזה בכללי הוא טיפש ובעל עיצוב בסיסי ביותר ויודע רק להתקשר ולדבר וזהו לגמרי. בעצם, הוא גם שעון מעורר. טוב, אז לא זהו לגמרי.
5. המקום ימלא חסרונך.
אצלי זה לא ככה, ברוך השם.אם אני זוכרת נכון בקשר למכשיר הזה אם בטעות לחצת על הכפתור של שיחות אחרונות לוקח לו עשרות שניות כדי לשחזר מהזכרון את רשימת הטלפונים האחרונה ותתחרט על הרגע שעשית את השטות הזאת.
אבל אולי אני מתבלבלת עם מכשיר דומה?
יש מצב שזה נגע במים לאחרונה מתי שהוא?אגב חידוש מהשעה האחרונה: המכשיר הולך ונהיה דמנטי. גם כשהמתקשר שמור אצלו, הוא לא מצליח לקשר בין המספר לשם השמור, ומציג מספר בלבד.
עדיף כבר מחשבון.....הוא דור 2
למה? עם מחשבון אי אפשר להתקשר בסלקום ופרטנר.עדיף כבר מחשבון.....
קרה לי פעם במכשיר אחר, בסוף התברר שהמספר שמור פעמיים: פעם אחת עם שם ופעם אחת כ"ללא שם".
כנראה לחצתי שמור ולא שמתי שם
אני נתפסתי על "ושאינם".פלאפון G10, פירסט פון.
נדלג על כל התלונות האחרות ונגיע לעיקרית: הוא מוחק אנשי קשר, סתם כך להנאתו, בלי הבדל מגזר וגזע.
מדי כמה ימים אנחנו מגלים שעוד איש קשר נעלם והתפוגג.
הנמחקים הם מספרים מגוונים, מכל הסוגים, כשרים ושאינם, וותיקים וחדשים. כאלו שהתקשרו אליהם לאחרונה וכאלו שלא. אין חסינות לאף אחד.
מישהו נתקל בתופעה כזו?
אני נתפסתי על "ושאינם".
גיוואלד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: