עזרה פלאפון שמוחק אנשי קשר על פי שיקול דעתו הבלעדי

ליבה ארזי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
G10 זה מכשיר מברזל גדול וטיפש, מסובך נורא לשמור בו אנשי קשר, בערך 5 שלבים עד לגמר המאושר...

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
G10 זה מכשיר מברזל גדול וטיפש, מסובך נורא לשמור בו אנשי קשר, בערך 5 שלבים עד לגמר המאושר...
יש לי את הפלאפון ואני ממש אוהבת אותו,
ואם אני אדע לשיר יחד עם מוטי שטיינמץ את הצלצול, הוא יהיה מושלם.

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
G10 זה מה שיש לי?
אולי מישהו יגלה לי מה זה השיר של מוטי שטיינמץ? זה הצלצול היחיד (חוץ מטררררררר....)
וכבר חצי שנה לפחות אנחנו שרים "כירכרה כירכרה" יחד איתו, ואין לנו שמץ מה הוא שר ובאיזו שפה...
נשמע כמו 'יתגדל ויתקדש' - כנראה הוא אומר קדיש על הכסף ששילמת על המכשיר..

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
G10 זה מה שיש לי?
אולי מישהו יגלה לי מה זה השיר של מוטי שטיינמץ? זה הצלצול היחיד (חוץ מטררררררר....)
וכבר חצי שנה לפחות אנחנו שרים "כירכרה כירכרה" יחד איתו, ואין לנו שמץ מה הוא שר ובאיזו שפה...

חחח.
בדיוק מה שהיה אצלנו.
(מכשיר אחד שקנינו, הכיל כמה צלצולים. מכשיר אחר, רק את ה'כירכרה').

הפתרון - סרים לחנות הסלולר/מחשבים הקרובה, קונים כרטיס מיקרו SD, שמים אותו בקורא כרטיסים, נכנסים לאשכול הרינגטונים פה בפרוג, מורידים שפע של צלצולים אל הכרטיס, פותחים את הפלאפון, מכניסים אליו את הכרטיס, סוף.

על הדרך - נהנים מאפשרות נוחה של הקלטת שיחות על הכרטיס.

אקסיומה

משתמש פעיל
חחח.
בדיוק מה שהיה אצלנו.
(מכשיר אחד שקנינו, הכיל כמה צלצולים. מכשיר אחר, רק את ה'כירכרה').

הפתרון - סרים לחנות הסלולר/מחשבים הקרובה, קונים כרטיס מיקרו SD, שמים אותו בקורא כרטיסים, נכנסים לאשכול הרינגטונים פה בפרוג, מורידים שפע של צלצולים אל הכרטיס, פותחים את הפלאפון, מכניסים אליו את הכרטיס, סוף.

על הדרך - נהנים מאפשרות נוחה של הקלטת שיחות על הכרטיס.
נראה לי זה רק במכשירים שאינם פירמה, לא?

פעם כשחיפשתי יצא לי כך:
המכשירים האיכותיים זה נוקיה וסמסונג. אבל הם מינימליסטיים. שלא לומר טיפשים. טלפון להוצאת שיחות קוליות, וזהו. הקלטת שיחות לפעמים אין, צלצולים חלודים ומונוטוניים.

המכשירים המאגניבים (בוא, טלפון כשר, לא להגזים) זה כל הסיניים, שיומי וג'י פייב (או טן) ודרומה.
הרבה רינגטונים חסידיים עדכניים, שמונה מליון צבעים (בשביל מה, למען השם), שני סימים, כרטיס SD, וכו' וכו'.

ולחודשים הראשונים - אין כמוהם (כמו הסינים).

ואחר כך?... :mad:

נערך לאחרונה ב:

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ואני כבר חשבתי שאני היחיד שלא מבין את המילים, חוץ מאת המילים כרכרה שכן הבנתי שזה בעצם "קיק אריין" - הסתכל בפנים.
ובכן, לאחר שנות סבל מייגעות, לילות ללא שינה, והזיות בהקיץ בכיסופים עד כלות הנפש לפענוח השיר המסתורי, התרגשה ובאה עלי הגאולה הנפלאה בהיסח הדעת, להמחישך: "אין בן דוד בא אלא בהיסח הדעת", והנה השיר המיוחל:
יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך

קוק אריין אין מיין הארץ,
זען וואס ליגט, זען וואס דריקט - אויף מיין הארץ.
טאטע, אין מיין הארץ קוק אריין,
וואס וועט דא זיין...
בקרוב ממש וועט דאך גוט זיין.

תרגום :
תסתכל בתוך הלב שלי
תראה מה שוכב לי, תראה מה לוחץ לי בלב,
אבא בתוך הלב תסתכל,
מה יהיה פה...
בקרוב ממש יהיה טוב

קבצים מצורפים

• יהיו לרצון.mp3
    12.8 MB · צפיות: 78

Goldidea

משתמש מקצוען
ואני כבר חשבתי שאני היחיד שלא מבין את המילים, חוץ מאת המילים כרכרה שכן הבנתי שזה בעצם "קיק אריין" - הסתכל בפנים.
ובכן, לאחר שנות סבל מייגעות, לילות ללא שינה, והזיות בהקיץ בכיסופים עד כלות הנפש לפענוח השיר המסתורי, התרגשה ובאה עלי הגאולה הנפלאה בהיסח הדעת, להמחישך: "אין בן דוד בא אלא בהיסח הדעת", והנה השיר המיוחל:
תודה על השיתוף המרגש

אשת_חבר

משתמש מקצוען
אולי זו עוד מזימה של כל מיני ועדות למיניהם.
כשאני שומרת מצנטקים למיניהם תחת השם "נודניק 45623" או "מטרידן 320" אולי זה מונע ממני לחזור אליהם ודמי קישורית כאלה ואחרים..?
בשלב הזה אני כבר יאמין להכל
:(

מאן דאמר..

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
קישור ליוטיוב

אקסיומה

משתמש פעיל
אולי זו עוד מזימה של כל מיני ועדות למיניהם.
כשאני שומרת מצנטקים למיניהם תחת השם "נודניק 45623" או "מטרידן 320" אולי זה מונע ממני לחזור אליהם ודמי קישורית כאלה ואחרים..?
בשלב הזה אני כבר יאמין להכל
:(
רק אני לא בדיוק הבנתי את ההודעה הזו?

אקסיומה

משתמש פעיל
נראה לי זה רק במכשירים שאינם פירמה, לא?

פעם כשחיפשתי יצא לי כך:
המכשירים האיכותיים זה נוקיה וסמסונג. אבל הם מינימליסטיים. שלא לומר טיפשים. טלפון להוצאת שיחות קוליות, וזהו. הקלטת שיחות לפעמים אין, צלצולים חלודים ומונוטוניים.

המכשירים המאגניבים (בוא, טלפון כשר, לא להגזים) זה כל הסיניים, שיומי וג'י פייב (או טן) ודרומה.
הרבה רינגטונים חסידיים עדכניים, שמונה מליון צבעים (בשביל מה, למען השם), שני סימים, כרטיס SD, וכו' וכו'.

ולחודשים הראשונים - אין כמוהם (כמו הסינים).

ואחר כך?... :mad:
משיטוט קל בפורום, מצאתי שזו גם עמדת ההלכה (אין, הכל יש בפרוג. רק תחפשו):

אין היום פלאפונים טובים בשוק
כל הפלאפונים שמתיימרים להחליף את נוקיה וסמסונג הם מקסימום לשנה, שלא כמו הנ"ל שהם יכולים להחזיק 7-8 שנים בשקט
שיאומי זה חברה טובה אבל שמעתי עליו דעות מגוונות
מסקנת ההלכה: עדיף נוקיה או סמסונג (וגם הנוקיה החדש לא הכי נוח לתפעול אבל הוא אמין, חזק, שמיעה, קליטה, וכו')

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
פלאפון G10, פירסט פון.
נדלג על כל התלונות האחרות ונגיע לעיקרית: הוא מוחק אנשי קשר, סתם כך להנאתו, בלי הבדל מגזר וגזע.
מדי כמה ימים אנחנו מגלים שעוד איש קשר נעלם והתפוגג.
הנמחקים הם מספרים מגוונים, מכל הסוגים, כשרים ושאינם, וותיקים וחדשים. כאלו שהתקשרו אליהם לאחרונה וכאלו שלא. אין חסינות לאף אחד.

מישהו נתקל בתופעה כזו?
חיבת להגיד, אחלה כותרת.......

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה