יש לי את הפלאפון ואני ממש אוהבת אותו,G10 זה מכשיר מברזל גדול וטיפש, מסובך נורא לשמור בו אנשי קשר, בערך 5 שלבים עד לגמר המאושר...
נשמע כמו 'יתגדל ויתקדש' - כנראה הוא אומר קדיש על הכסף ששילמת על המכשיר..G10 זה מה שיש לי?
אולי מישהו יגלה לי מה זה השיר של מוטי שטיינמץ? זה הצלצול היחיד (חוץ מטררררררר....)
וכבר חצי שנה לפחות אנחנו שרים "כירכרה כירכרה" יחד איתו, ואין לנו שמץ מה הוא שר ובאיזו שפה...
G10 זה מה שיש לי?
אולי מישהו יגלה לי מה זה השיר של מוטי שטיינמץ? זה הצלצול היחיד (חוץ מטררררררר....)
וכבר חצי שנה לפחות אנחנו שרים "כירכרה כירכרה" יחד איתו, ואין לנו שמץ מה הוא שר ובאיזו שפה...
במכשיר של בעלי שנקנה כמה חודשים אחרי, יש עוד כמה.(מכשיר אחד שקנינו, הכיל כמה צלצולים. מכשיר אחר, רק את ה'כירכרה').
נראה לי זה רק במכשירים שאינם פירמה, לא?חחח.
בדיוק מה שהיה אצלנו.
(מכשיר אחד שקנינו, הכיל כמה צלצולים. מכשיר אחר, רק את ה'כירכרה').
הפתרון - סרים לחנות הסלולר/מחשבים הקרובה, קונים כרטיס מיקרו SD, שמים אותו בקורא כרטיסים, נכנסים לאשכול הרינגטונים פה בפרוג, מורידים שפע של צלצולים אל הכרטיס, פותחים את הפלאפון, מכניסים אליו את הכרטיס, סוף.
על הדרך - נהנים מאפשרות נוחה של הקלטת שיחות על הכרטיס.
ואני כבר חשבתי שאני היחיד שלא מבין את המילים, חוץ מאת המילים כרכרה שכן הבנתי שזה בעצם "קיק אריין" - הסתכל בפנים.וכבר חצי שנה לפחות אנחנו שרים "כירכרה כירכרה" יחד איתו, ואין לנו שמץ מה הוא שר ובאיזו שפה...
יהיו לרצון אמרי פי והגיון לבי לפניך
קוק אריין אין מיין הארץ,
זען וואס ליגט, זען וואס דריקט - אויף מיין הארץ.
טאטע, אין מיין הארץ קוק אריין,
וואס וועט דא זיין...
בקרוב ממש וועט דאך גוט זיין.
תרגום :
תסתכל בתוך הלב שלי
תראה מה שוכב לי, תראה מה לוחץ לי בלב,
אבא בתוך הלב תסתכל,
מה יהיה פה...
בקרוב ממש יהיה טוב
תודה על השיתוף המרגשואני כבר חשבתי שאני היחיד שלא מבין את המילים, חוץ מאת המילים כרכרה שכן הבנתי שזה בעצם "קיק אריין" - הסתכל בפנים.
ובכן, לאחר שנות סבל מייגעות, לילות ללא שינה, והזיות בהקיץ בכיסופים עד כלות הנפש לפענוח השיר המסתורי, התרגשה ובאה עלי הגאולה הנפלאה בהיסח הדעת, להמחישך: "אין בן דוד בא אלא בהיסח הדעת", והנה השיר המיוחל:
בנט הפקות מגישים: מוטי שטיינמץ – יהיו לרצון | JDN - חדשות
בהפקה מרשימה ובשילוב מרהיב בין עבר להווה, מסופר סיפורו של ספר תהילים המתגלגל מתקופת שילטון האימה של הק.ג.ב. עד לידיו של ילד תם וטהור בן זמננו.www.jdn.co.il
אצלינו זה "טי-קדה טי-קדהחבל שלא השארת את זה כאתגר, איזה שיר של שטיינמץ נשמע כמו כרכרה?
קישור ליוטיובואני כבר חשבתי שאני היחיד שלא מבין את המילים, חוץ מאת המילים כרכרה שכן הבנתי שזה בעצם "קיק אריין" - הסתכל בפנים.
ובכן, לאחר שנות סבל מייגעות, לילות ללא שינה, והזיות בהקיץ בכיסופים עד כלות הנפש לפענוח השיר המסתורי, התרגשה ובאה עלי הגאולה הנפלאה בהיסח הדעת, להמחישך: "אין בן דוד בא אלא בהיסח הדעת", והנה השיר המיוחל:
בנט הפקות מגישים: מוטי שטיינמץ – יהיו לרצון | JDN - חדשות
בהפקה מרשימה ובשילוב מרהיב בין עבר להווה, מסופר סיפורו של ספר תהילים המתגלגל מתקופת שילטון האימה של הק.ג.ב. עד לידיו של ילד תם וטהור בן זמננו.www.jdn.co.il
רק אני לא בדיוק הבנתי את ההודעה הזו?אולי זו עוד מזימה של כל מיני ועדות למיניהם.
כשאני שומרת מצנטקים למיניהם תחת השם "נודניק 45623" או "מטרידן 320" אולי זה מונע ממני לחזור אליהם ודמי קישורית כאלה ואחרים..?
בשלב הזה אני כבר יאמין להכל
שטיינמץ?אצלינו זה "טי-קדה טי-קדה
זיירוסי...
משיטוט קל בפורום, מצאתי שזו גם עמדת ההלכה (אין, הכל יש בפרוג. רק תחפשו):נראה לי זה רק במכשירים שאינם פירמה, לא?
פעם כשחיפשתי יצא לי כך:
המכשירים האיכותיים זה נוקיה וסמסונג. אבל הם מינימליסטיים. שלא לומר טיפשים. טלפון להוצאת שיחות קוליות, וזהו. הקלטת שיחות לפעמים אין, צלצולים חלודים ומונוטוניים.
המכשירים המאגניבים (בוא, טלפון כשר, לא להגזים) זה כל הסיניים, שיומי וג'י פייב (או טן) ודרומה.
הרבה רינגטונים חסידיים עדכניים, שמונה מליון צבעים (בשביל מה, למען השם), שני סימים, כרטיס SD, וכו' וכו'.
ולחודשים הראשונים - אין כמוהם (כמו הסינים).
ואחר כך?...
אין היום פלאפונים טובים בשוק
כל הפלאפונים שמתיימרים להחליף את נוקיה וסמסונג הם מקסימום לשנה, שלא כמו הנ"ל שהם יכולים להחזיק 7-8 שנים בשקט
שיאומי זה חברה טובה אבל שמעתי עליו דעות מגוונות
מסקנת ההלכה: עדיף נוקיה או סמסונג (וגם הנוקיה החדש לא הכי נוח לתפעול אבל הוא אמין, חזק, שמיעה, קליטה, וכו')
בארורשטיינמץ?
שקט? קצבי?בארור
תקשיבו לבד....
שקט? קצבי?
רגשתקשיבו לבד....
חיבת להגיד, אחלה כותרת.......פלאפון G10, פירסט פון.
נדלג על כל התלונות האחרות ונגיע לעיקרית: הוא מוחק אנשי קשר, סתם כך להנאתו, בלי הבדל מגזר וגזע.
מדי כמה ימים אנחנו מגלים שעוד איש קשר נעלם והתפוגג.
הנמחקים הם מספרים מגוונים, מכל הסוגים, כשרים ושאינם, וותיקים וחדשים. כאלו שהתקשרו אליהם לאחרונה וכאלו שלא. אין חסינות לאף אחד.
מישהו נתקל בתופעה כזו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: