דיאטה פינוקים דיאטטים. הבו!

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
קצת מצחיק להשוות קלוריות של פירות לקלוריות של לחם, הערך הקלורי הוא לא חשוב כ"כ כמו העיכול של האוכל, פירות מתעכלים במהירות ומעודדים חילוף חומרים לעומת לחם שעושה בדיוק הפוך ויש הרבה שמכנים אותו כמשמין הלאומי. תכלס מה שחשוב זה העיכול של האוכל האנרגיה שהוא נותן לגוף ואיך הוא משפיע על הגוף ולא כמות הקלוריות שלו.
לא השוותי מצד איכות הקלוריות אלא מצד הכמות.
לכן דיאטתי זה לא, כתגובה לפותחת האשכול.
 

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים

יהודית ק

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
השאלה באשכול היתה על נשנוש דיאטתי.
סוכר פירות משמין מאוד.
זאת תורה שלימה!
גם אגוזים ואבוקדו זה משמין, אך שזה טבעי הגוף מעכל.
וסוכר וכל הממתיקים התעשייתיים לא מתעכלים והגוף לא פולט אותם.
בקיצור אין נשנוש דיאטטי!
 

mentos

משתמש פעיל
פיתה פצפוצי אורז
2 ביצים
2 כפות טחינה גולמית
מערבבים ומוסיפים
כוס פצפוצי אורז
מערבבים
מחממים מעט שמן במחבת או במיני קיטצן
משטחים במחבת ומטגנים מ-2 הצדדים עד להזהבה

יוצא ממש טעים ומשביע
וילדים ממש אוהבים
 

mentos

משתמש פעיל
חביתת טונה בטוסטר
לערבב קופסא טונה במים להוסיף כף גדושה טחינה גולמית 2 ביצים מלח ופלפל לערבב ולשים בטוסטר עם נייר אפיה משומן עד שמוכן
(יש כאלה שמשוגעים על הדבר הזה ויש כאלה שלא סובלים אותו) אבל בגדול ביחד עם ירקות זה ממש משביע ומלא חלבון
 

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
אשמח לדעת פרטים באיזה דיאטה מדובר (סגנון של אבא חטוב?)

אז את בטח שומרת עדיין
או שלא?

הרבה מים עברו בנהר, הרבה תובנות חדשות, ותוספת של כמה קילו למשקל (ראו ערך אשכולות המתכונים שלי שצברו עשרות תגובות...)
כרגע המגמה היא לאכול בריא, וכמה שיותר לאזן.

דיאטה קטוגנית היא מדהימה, נותנת תוצאות מעולות ומהירות, ולי הייתה קלה ליישום, אבל היא יכולה להיות מסוכנת ולגרום לאבנים בכיס מרה ובעיות בכבד בגלל עליה בשומנים בדם.
בגדול הרעיון של דיאטה קטוגנית זה להוריד פחמימות, ולהכניס במקומן שומנים.
חשוב לשמור על שומנים ממקורות בריאים כמו אבוקדו, גבינות וכו' ופחות ממקורות לא בריאים כמו שומנים מעובדים וכו'.
אחד הכלים שעזר לי מאד בדיאטה זה האתר Carb Manager, אתר מעולה שבו אפשר להזין את האוכל שאכלתי בכל שלב ביום, והוא מחשב לי כמה פחמימות, חלבונים ושומנים נשארו לי להמשך היום.
במסלול הפרימיום יש גם מתכונים עם פירוט של הערכים התזונתיים.
ממליצה מאד!
 

mentos

משתמש פעיל

פלמינגו.

משתמש מקצוען
אפשר להכין שייק טבעי עם פירות שיש בהם ממש קצת סוכר
תות
אננס
מלון
אפשר להוסיף קצת אבוקדו -למי שמתחברת- יוצא מעדן! שווה לנסות
על בסיס חלב או חלב שקדים
בשאר הפירות יש הרבה יותר סוכר
 

joelly

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אצלנו במשרד קנו מכונת קרח, לא סיפור יקר
ומאז מצאתי את עצמי פשוט ממלאה כוס עם מלא קרח ומים, שותה הרבה יותר, וגם ממלאה את הצורך ללעוס.
 

mentos

משתמש פעיל
לגבי נשנוש דיאטטי:

אם מישהי מנסה את המתכון אשמח לשמוע!
ממש מצא חן ביני המתכון אבל חסום לי האתר
יש מישהי שמוכנה לכתוב כאן את המתכון?
 

שפת הים

משתמש מקצוען
ממש מצא חן ביני המתכון אבל חסום לי האתר
יש מישהי שמוכנה לכתוב כאן את המתכון?
יש מצב לכתוב כאן את המתכון?
חסום לי

קרקרים קוטג’

מצרכים:
1 גביע קוטג’ 5% תנובה
2-3 כפות תבלין בייגל/תבלין למאפים

אופן הכנה:
– מחממים תנור ל-175 מעלות במצב טורבו.
– מניחים כפית מהקוטג’ על תבנית תנור עם נייר אפייה ומשטחים מעט לצורת עיגול. מקפידים להשאיר רווח של 3-4 ס”מ בין כל תלולית קוטג’.
– מפזרים מעל תבלין בייגל בנדיבות.
– אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות (טורבו) במשך 25-35 דקות או עד שזה מזהיב לגמרי כולל באמצע.
– מצננים לגמרי ורק אז אוכלים.
 

mentos

משתמש פעיל

קרקרים קוטג’

מצרכים:
1 גביע קוטג’ 5% תנובה
2-3 כפות תבלין בייגל/תבלין למאפים

אופן הכנה:
– מחממים תנור ל-175 מעלות במצב טורבו.
– מניחים כפית מהקוטג’ על תבנית תנור עם נייר אפייה ומשטחים מעט לצורת עיגול. מקפידים להשאיר רווח של 3-4 ס”מ בין כל תלולית קוטג’.
– מפזרים מעל תבלין בייגל בנדיבות.
– אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות (טורבו) במשך 25-35 דקות או עד שזה מזהיב לגמרי כולל באמצע.
– מצננים לגמרי ורק אז אוכלים.
תודה רבה
מישהי ניסתה?
 

EfratHL

משתמש פעיל
אני טיפוס של מלוח...

שעועית ירוקה אפויה בתנור עם מעט שמן ומלח
יוצא קריספי וטעים (כמעט) כמו צ'יפס...

קציצות טונה: קופסת טונה משימורים, מעט רסק עגבניות, תחליף סוכר, מלח ופלפל שחור
אופים בתבנית משומנת קלות
 

דינה טוטיאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
יש גם את זה -
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה