ונעלמה בקיץ? מעצמה?על זה יהיה רבים שיחשדו, שלפחות חלק מהשפעות ההן היו קורונה. הגיוני שהיא הגיעה לארץ לפני חולה מס' 1 שנספר ונבדק.
ונעלמה בקיץ? מעצמה?על זה יהיה רבים שיחשדו, שלפחות חלק מהשפעות ההן היו קורונה. הגיוני שהיא הגיעה לארץ לפני חולה מס' 1 שנספר ונבדק.
החשד נכון במקרה שלפחות עוד אחד מבני המשפחה נדבק, אם לא הרוב.על זה יהיה רבים שיחשדו, שלפחות חלק מהשפעות ההן היו קורונה. הגיוני שהיא הגיעה לארץ לפני חולה מס' 1 שנספר ונבדק.
זה קרה עוד השנה. כשמיד אחכ היתה קורונה,ונעלמה בקיץ? מעצמה?
ונעלמה בקיץ? מעצמה?
החשד נכון במקרה שלפחות עוד אחד מבני המשפחה נדבק, אם לא הרוב.
בכל מקרה, חשדתי על עצמי, עשיתי בדיקה סרולוגית,
ולא היו לי נוגדנים.
זה אומר שלא היתה לי קורונה וגם לא לבת ה12 שלי,
שהיתה עם שפעת נמשכת ומוזרה באזור שבט.
באיזור שבט כבר היו דיווחים על מגיפה בסין כך שזה עדיין לא מוכיח את התיאוריה הזו.החשד נכון במקרה שלפחות עוד אחד מבני המשפחה נדבק, אם לא הרוב.
בכל מקרה, חשדתי על עצמי, עשיתי בדיקה סרולוגית,
ולא היו לי נוגדנים.
זה אומר שלא היתה לי קורונה וגם לא לבת ה12 שלי,
שהיתה עם שפעת נמשכת ומוזרה באזור שבט.
אה, אוקיי. זה כבר יכול להיות.לא, היא המשיכה בקיץ... אנחנו מדברים על החורף הזה.
תנבאי לי באישי.(כיוון שראיתי שהציבור לא אוהב הומור שחור, אני מעדיפה לא לנבא פה עתידות)
יתכן. בהנחה שנשמור אותן כולנו.
במדינות אסיה מקובל מאז ומעולם לחבוש מסיכה בתקופת מחלה. בפרט באוכלוסיות וורקהוליקיות כמו יפן או קוריאה.
מצד שני גם מנטליות הציות לממשלה מוטבעת חזק מאד באופי האוכלוסיה.
וכנ"ל ילדים שמקבלים נורופן בבוקר ומפתחים חום באורח פלא לקראת סוף היום.אני ממש בעד. לא דווקא מסיכות, אבל שיהיה ברור לכולם שאנשים חולים ומנוזלים, לא יוצאים מהבית ולא באים בקהל, למשל.
ושלא יסתכלו עליהם כגיבורים כשהם באים לעבודה עם ערימת טישו ועיניים בורקות מחום.
ברור שיש מדרג כלשהו. אף אחד לא חושב שצריך לעצור את כל המדינה בשביל למנוע נפטר אחד.השאלה (שנוצרה והתעצבה במהלך האשכול), היא שיש מגיפות בעוד שנים. גם אם אינן חמורות כמו הקורונה. נניח שבהן נפטרים רק 500 ובקורונה 3000. נניח שבהן נפטרים רק 400 ובקורונה 6000.
עדיין, לכולי עלמא, לו היו הגבלות ציבוריות בכל חורף עם שפעת חריפה שאינה מגיבה לחיסון (החיסון הוא לפי צפי שלא תמיד מתממש), היינו מונעים נפטרים.
אם דמו של כל נפטר קורונה יקר מפז ושווה לבטל עשרות חתונות בשביל למנוע את מותו (לא אמרתי שלא) - למה לא עושים את זה בכל שנה בה יש שפעת חמורה בחורף. למה מי שהיה מציע לבטל חתונה אז, היה נתפס כמטורף אמיתי.
ואם דמה של כל נפטרת קורונה שווה כדי לבטל עשרות אלפי ילדים מלימודם למשך חודשיים, כדי לתת לה תוחלת חיים של עוד שנה-שנתיים (לא אמרתי שלא), למה לא עושים את זה בשביל למנוע נפטרת אחת משפעת.
זה רק מחזק את הטענה, שסגר מונע הרבה מוות ובכ"ז לא מחילים אותו כל הזמן.סגר שמוריד כ"כ את הפעילות
מן הסתם מוריד גם את מספר המתים שמתים כתוצאה מהפעילות
אז יש פחות מתים בתאונות דרכים
זה מאזן קצת את הנתונים, לא?
האירוניה התעלפה עכשיו.אני ממש בעד. לא דווקא מסיכות, אבל שיהיה ברור לכולם שאנשים חולים ומנוזלים, לא יוצאים מהבית ולא באים בקהל, למשל.
ושלא יסתכלו עליהם כגיבורים כשהם באים לעבודה עם ערימת טישו ועיניים בורקות מחום
את לא מתכוונת לומר שגם אם אין מגפה- רעיון הסגר הוא מוצלח בגלל שיוריד מקרי תמותהזה רק מחזק את הטענה, שסגר מונע הרבה מוות ובכ"ז לא מחילים אותו כל הזמן.
אולי במקום שאת מכירהזה רק מחזק את הטענה, שסגר מונע הרבה מוות ובכ"ז לא מחילים אותו כל הזמן.
אני מתכוונת לומר שלכולם ברור שצריך איזון בין סגרים ובין מוות.את לא מתכוונת לומר שגם אם אין מגפה- רעיון הסגר הוא מוצלח בגלל שיוריד מקרי תמותה
נחזור לסוסים ועגלות ולא ימותו בכלל מתאונות דרכים.....
תינוקות חרדים נדבקים יותר ממחלות בהשוואה לחילונים, בגלל הצפיפות, חופשת הלידה הקצרה וגם מחוסר מודעות של הורים לבעייתיות שבהדבקת הסביבה.וכנ"ל ילדים שמקבלים נורופן בבוקר ומפתחים חום באורח פלא לקראת סוף היום.
הערצת אנשים חולים שמגיעים לעבודה לא קיימת כל כך במקומות עבודה חילוניים.
שם רואים בעין רעה מי שהחליט לסכן אותם בהדבקה.
הלוואי!!!אני ממש בעד. לא דווקא מסיכות, אבל שיהיה ברור לכולם שאנשים חולים ומנוזלים, לא יוצאים מהבית ולא באים בקהל, למשל.
ושלא יסתכלו עליהם כגיבורים כשהם באים לעבודה עם ערימת טישו ועיניים בורקות מחום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: