לצערינו עדיין אין בשורות מחפשים קטרינג חדש שירים את הכפפהמישהו יודע מה קורה עם המנות בצהרונים? יש צפי?
לצערינו עדיין אין בשורות מחפשים קטרינג חדש שירים את הכפפהמישהו יודע מה קורה עם המנות בצהרונים? יש צפי?
צריך קייטרינג עם רישיון?לצערינו עדיין אין בשורות מחפשים קטרינג חדש שירים את הכפפה
כן אבל אפשר לדאוג לו לרישיוןצריך קייטרינג עם רישיון?
אני אותו דבר יש מישהו מאשדוד?אין לי מה לעשות עם 80 לחמניות ביס של אריאל וגם אין לי איפה לאחסן, אני רוצה כמה בודדות שהבת שלי תטעם, בתקווה שתאהב.
אם מישהו הזמין במכירה של עזרת תורה בירושלים 80 לחמניות, אשמח לרכוש ממנו כמה יחידות.
אצלנו קיבלו כבר היוםעדכון -
קבלתי ידיעה כי ביום יומיים הקרובים יתחילו שוב להביא מנות ללא אלרגנים בצהרונים.
כרגע המנות יהיו זהות בכל יום אורז + שוקיים, עד לאישור מנות נוספות.
מקווה שאכן הידיעה אמינה
היה נחמד ומומלץ לשנות את המונחים ובמקום להתייחס לצליאק כ"מחלה" לקרוא לזה פשוט ללא גלוטן. אני חושבת שאנחנו יכולים לשנות את ההתייחסות של החברה למגבלה כמו לכל רגישות אחרת בלי לתת כותרות של "צליאק" "מחלה" בידנו הדבר. במקום"צליאק בקהילה" "ללא גלוטן בקהילה" נשמע יותר נחמד לא?!תתקשרו לקו הכל ברור ומסודר קצת מאמץ והכל מסתדר .
אם את מוצאת מישהו אני גם רוצה.אני אותו דבר יש מישהו מאשדוד?
איפה בקו מוזכר המילה מחלה ?היה נחמד ומומלץ לשנות את המונחים ובמקום להתייחס לצליאק כ"מחלה" לקרוא לזה פשוט ללא גלוטן. אני חושבת שאנחנו יכולים לשנות את ההתייחסות של החברה למגבלה כמו לכל רגישות אחרת בלי לתת כותרות של "צליאק" "מחלה" בידנו הדבר. במקום"צליאק בקהילה" "ללא גלוטן בקהילה" נשמע יותר נחמד לא?!
אני לא מבינה מה הבעיה, בהגדרה צליאק היא מחלה לכל דבר, ואני לא רואה בזה שום פגם...נכון, סליחה אין את המילה מחלה
באנגלית משתמשים במונח gluten free ולא צליאק לרוב
לי אישית נשמע יותר נעים מצליאק בקהילה "ללא גלוטן בקהילה"....
בחברה עדיין המילה צליאק נתפסת כמחלה לכל דבר, כאשר במציאות אין קשר למחלה...
הבת שלי ראתה מודעה שעושים יום כיף לצליאקים ובן השאר היה כתוב במודעה דרושים מתנדבים
היא לא הבינה מה הבעיה שהיא רגישה לגלוטן ושצריכים מתנדבים עד כדי כך כדי לשמח אותה...
נראה לי שאסור לנו לייצר "מסכנות" סביב הנושא אלא להיפך כמו שרגישים לחלב לא עושים מזה עסק...
יישר כח לארגון שפועל ועוזר, זה לא נגד אף אחד אלא רק שינוי של ההתייחסות במלל המתאים במודעות שמתפרסמות בעיתונים
יישר כח על העשייה הברוכה!!!
המטרה של היום כיף זה לתת להם אירוע פעם בשנה שהכל מותר להם לאכולנכון, סליחה אין את המילה מחלה
באנגלית משתמשים במונח gluten free ולא צליאק לרוב
לי אישית נשמע יותר נעים מצליאק בקהילה "ללא גלוטן בקהילה"....
בחברה עדיין המילה צליאק נתפסת כמחלה לכל דבר, כאשר במציאות אין קשר למחלה...
הבת שלי ראתה מודעה שעושים יום כיף לצליאקים ובן השאר היה כתוב במודעה דרושים מתנדבים
היא לא הבינה מה הבעיה שהיא רגישה לגלוטן ושצריכים מתנדבים עד כדי כך כדי לשמח אותה...
נראה לי שאסור לנו לייצר "מסכנות" סביב הנושא אלא להיפך כמו שרגישים לחלב לא עושים מזה עסק...
יישר כח לארגון שפועל ועוזר, זה לא נגד אף אחד אלא רק שינוי של ההתייחסות במלל המתאים במודעות שמתפרסמות בעיתונים
יישר כח על העשייה הברוכה!!!
בגדול אין סיבה שלא. חוץ ממאפי שמרים כמעט כל דבר אפשר להמיר. תבדקי כמה קמח יש במתכוןיש לי מתכון של לביבות קוטג' עם קמח וביצים.
נראה לכם שאפשר להכין עם קמח נטול?
בגדול אין סיבה שלא. חוץ ממאפי שמרים כמעט כל דבר אפשר להמיר. תבדקי כמה קמח יש במתכון
בד"כ כשכמות הקמח במתכון קטנה - התוצאה בהמרה לגלוטן מעולה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: