אנחנו גם גילינו עכשיו בגיל 2.5 וקיבלנו את זה מאד קשה!!!
בשבוע הראשון הסתובבנו עם דמעות בעיניים
ולאט לאט עיקלנו את זה.
מאד מהר נכנסנו לענינים וקנינו כל מה שרק היה בחנות
לאט לאט ראינו מה היא אוהבת ומה ממש לא.
מה שהיה קשה בהתחלה שבעלי בהתחלה רצה לשמור בסוד זה היה נורא!!!
עד שהגענו להבנה שאין כאן מה להסתיר והכל בסדר וכולם חייבים להיות שותפים
על מנת לעזור לנו להתמודד וזה באמת מקל מאד מאד!!!
היום ב"ה אחרי 3 חודשים שאנחנו בתוך הזה ההתמודדות הרבה הרבה יותר קלה.
הראש שלי כן עובד 24 שעות מה להביא לה בבוקר ובערב זה הכי קשה לי.
אבל בדיוק השבוע התוודענו למקום שנקרא "שרהלה ללא גלוטן" ביבנה
שיש שם סוגי עוגיות ולחמים וציפוי לשניצל מדהים!!!!!!!
העוגיות לא מרגישים הבדל כנ"ל הציפוי לשניצל ממש אחד לאחד שווה ליסוע לשם.
את הלחם והפיצה עדיין לא טעמנו נעדכן בהמשך אם מענין אותך.
מה שראיתי בגיל הזה צריך כל הזמן לשנות יש ימים שהיא אוכלת את הלחם
ויש ימים שהיא לא נוגעת.
קנינו גם לחם וגם פיתות ולחמניות ומשלבים יום ככה יום ככה
הכי טס אצלה זה הפריכיות אני מורחת לה שוקולד על זה וזה ממש טעים לה.
אני יכולה להגיד לך שלא האמנתי אבל יכולת האיפוק שלה מדהים!!!!!
היא רואה דברים והיא שואלת ככה בשקט "אמא מותר לי?"
ואני אומרת לה נגיד "לא" אז היא כזה מחייכת ואומרת לי: "אז תביאי לי משהו אחר"
לזלול אותה ברגעים האלו.
ואז אני משכנעת את עצמי שהיא לא מסכנה ב"ה ויש היום מיליון ואחד תחליפים מצוינים!
אפילו את הקמח חיטה ללא גלוטן כבר עשיתי לה כמה פעמים לחמניות היא ממש אוהבת!
בקיצור גם אני עכשיו נשפכתי פעם ראשונה ועדיין זקוקה להרבה עידוד והכוונה
כי אני מרגישה לפעמים שאולי אני מפספסת משהו שאני לא יודעת ויכול להקל עלי ועליה.
אז אם יש לכם עצות מתכונים מה חשוב להביא כדי שישביע בארוחת בוקר וערב שזה הכי קשה....
ואיזה עוד תוספות יש חוץ מאורז ותפו"א?
ואיך ביחס המשפחתי עם האחים והאחיות?