מה המספר?יש לי מספר של מישהי במאה שערים - מוצלח מאוד, היא מוכרת כל השנה עוגות ובחנוכה סופגניות טריות
מה המספר?יש לי מספר של מישהי במאה שערים - מוצלח מאוד, היא מוכרת כל השנה עוגות ובחנוכה סופגניות טריות
מצטרפת גם לבקשת המספרמה המספר?
מה המספר?
026275484.מצטרפת גם לבקשת המספר
תוכלי לתת לי פרטים על הארוע בביתר?
הקו נחסם עד כמב שידוע לי הקו של צליאק בקהילה מאושר עי ועדת הרבנים ומעולם לא נחסם אשמח למידע אם איי פעם חסמו אותו
לדעתי מאוד שווה להגיעמעיר אחר אי אפשר להשתתף?
אני גרה בבית שמש
האם בבית שמש גם יקיימו ארוע כזה?
שווה לי להגיע לעיר אחרת, בשביל הבת שלי זה אדיר הפעילויות האלו
זה ההבדל בדיוק צליאק בקהילה לא חסום זה עולה כסף הקו לנואני נחסמתי כמה פעמים
מקווה שאני לא מבלבלת בין הקו שלכם לקו של עזר מציון כאן בביתר
יש 3 אירועים אירוע לתושבי מודעין עלית אירוע לתושבי ביתתר עליתמעיר אחר אי אפשר להשתתף?
אני גרה בבית שמש
האם בבית שמש גם יקיימו ארוע כזה?
שווה לי להגיע לעיר אחרת, בשביל הבת שלי זה אדיר הפעילויות האלו
אוקי זה תלוי מאיפה אתאני מחפשת רופא גסטרו ילדים יש לי בבית שתי בנתמ אובחנות כרגישות לציליאק האחת שומרת השניה בכלל לא ואין לה תופעות לוואי הנראים לעין. כמו כן, יש לי בת שמאובחנת בספק ואני מחפשת רופא בן אדם שאוכל לשבת ולדבר איתו להסביר ולשאול שאלות ושיהיה לו סבלנות ולא יעבוד כמו סרט נע.
פרופסור וילשנסקי בהדסה מנהל המחלקה היה מאד אדיב וסבלני, נתן מידע, והיה נראה שיש לו את כל הזמן שבעולם בשבילנו...אני מחפשת רופא גסטרו ילדים יש לי בבית שתי בנתמ אובחנות כרגישות לציליאק האחת שומרת השניה בכלל לא ואין לה תופעות לוואי הנראים לעין. כמו כן, יש לי בת שמאובחנת בספק ואני מחפשת רופא בן אדם שאוכל לשבת ולדבר איתו להסביר ולשאול שאלות ושיהיה לו סבלנות ולא יעבוד כמו סרט נע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: