מכירות:
פורום צליאק
יש לי מספר של מישהי במאה שערים - מוצלח מאוד, היא מוכרת כל השנה עוגות ובחנוכה סופגניות טריות מה המספר?www.prog.co.ilפורום צליאק
יש לי מספר של מישהי במאה שערים - מוצלח מאוד, היא מוכרת כל השנה עוגות ובחנוכה סופגניות טריות מה המספר?www.prog.co.ilפורום צליאק
איפה ניתן להשיג דפי אורז? חיפשתי הרבה ולא מצאתי אין לי מושג-יש לי את זה כבר הרבה זמן בביתwww.prog.co.ilפורום צליאק
במיכורת של צליאק בקהילה יהיה הודעה שבוע הבא בקו הטלפוני איך נרשמים למכירה הזו? ובכלל לרשימה של עמותת צליאק בקהילה? זה גם לתושבי הצפון הרחוק?www.prog.co.ilמתכון:פורום צליאק
אני פעם הלכתי לקנות לילדים פלאפל וראיתי שלט שהתחילו למכור ללא גלוטן. התלהבתי כולי וביקשתי כמות של כדורים. שניה לפני שהעובד התחיל לשים בשמן אמרתי לו הי זה אותו שמן של הפלאפל הרגיל. אמר נכון אין לי שמן אחר....www.prog.co.il
ציליאק - סופגניות מהירות ללא גלוטן
מעלה שוב מתכון לסופגניות מקסימות הכנתי אתמול ויצא מדהים כל המשפחה נהנתה! שמצאתי כאן בפורום הקרדיט ל@שושנה ויזל סופגניות ללא גלוטן לשים בקערה: 2 ביצים 1 סוכר וניל 1 אבקת אפיה 4 כפות סוכר 1 שמנת חמוצה לערבב היטב להוסיף 1/2 2 כוסות קונדיטור להמשיך לערבב דקה נוספת לחמם שמן עמוק לחום בינוני בעזרת...www.prog.co.il