מועדים לשמחה,
בינתיים, עד להזמנה מהמאפיה בחיפה, ב"ה
ממליצה על קמחים חדשים ותערובות ייעודיות שניתן להשיג ב'אושר עד' ולהכין מאפים מעולים!
רצ"ב תמונה של הקמחים, בהמשך בלנ"ד אעלה את התוצרים (נגלה א' חוסלה...)
באיזה כשרות השגתם את הקנסטאן גאם? והיכן?הסתובבתי בערב החג המון זמן כדי למצוא קמח טפיוקה וקסנטן גאם וכולי, השארתי מאחוריי בחנויות-טבע איזה 160 ש"ח.
כבר הכנתי אותן פעמיים, בפעם השניה - כמות כפולה.
קניתי בחנות של חד פעמי תבניות נייר כסף עגולות קטנות אישיות והכנסתי כל לחמניה לתוך תבנית כזו - זה נתן להן צורה יותר טובה ויצא מעולה!!!!
תודה @אשת חבר !!
באיזה כשרות השגתם את הקנסטאן גאם? והיכן?
יש גם עטרות נייר שהם מעט יותר גדולות מהתבניות אלומניום.קניתי בחנות של חד פעמי תבניות נייר כסף עגולות קטנות אישיות והכנסתי כל לחמניה לתוך תבנית כזו - זה נתן להן צורה יותר טובה ויצא מעולה!!!!
מחנכים ילד לפני שהוא נולד, כידוע, מחינוך ההורים שלו...עוד משהו, שאלה בקטע הרגשי ולא בטכני
הבן המתוק שלי עדיין תינוק, כולו בן שנה וחצי. ומאוד קשה לי לראות את העיניים שלו יוצאות מדברים שאסורים לו. הרבה פעמים אני לוקחת אותו לחדר אחר כדי שלא יראה...
לא תמיד יש לי לתת לו תחליף מדויק למה שכולם אוכלים.
מה אתן עושות בכזה מקרה? מחביאות מהצליאקי/ת? נותנות להתמודד? מאיזה גיל אפשר לחנך.....
כןחצי שעה הספיק לך כדי שהן יזהיבו יפה וייאפו מבפנים?
במכירה של ציליאק בקהילהבאיזה כשרות השגתם את הקנסטאן גאם? והיכן?
מתי המכירה הקרובה?במכירה של ציליאק בקהילה
ו @רותי קפלר היכן משיגים קמח שיבולת שיעול ללא גלוטן? (אני רוצה לנסות את הלחמניות.)
מה שיש לי - חתם סופר.באיזה הכשר הקמח שבולת שועל?
מה זה ומאיפה?1 ושליש כוס קמח טפיוקה.
1 ושליש כוס קמח מרמולייט.
זה תחליף למתכון בכל עוגה (חוץ משמרים כמובן)?הכנתי תערובת של קמחים. ושמתי בכלי,
כמה עולה חבילה?ממליצה על קמחים חדשים ותערובות ייעודיות שניתן להשיג ב'אושר עד' ולהכין מאפים מעולים!
הכנתי תערובת של קמחים. ושמתי בכלי, מזה אני לוקחת קמח, ויוצא ב"ה מאד טעים!!!
משתמשת לעוגת מיץ, עוגיות שוקלד ציפס ובחול המועד הכנתי רולדה- שיצאה מעדן!!!!
התערובת היא:
3 כוסות קמח תפוחי אדמה
2 כוסות קמח אורז
1 ושליש כוס קמח טפיוקה.
1 ושליש כוס קמח מרמולייט.
למה לחפש לו תחליף?מה אפשרי במקום: קמח מרמולייט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: