בשביל לדעת כמה כאב לב שיהיה????שלום,
אשמח לעזרת המומחים
לצערנו בנסיבות שאינן תלויות בנו החשבון שלנו לא תקין אנו נאלצים ללכת רק לבנק מזרחי כדי לקחת משכנתא,
מדובר במשכנתא של 800K ש"ח כ-50% מימון
כמה לדעתכם יהיה הבדל בהחזר החודשי לו המצב היה תקין והיינו הולכים לבנק הפועלים ?
מה הכוונה אדומים ? יש חזרות והלוואותבשביל לדעת כמה כאב לב שיהיה????
בטוחים שאי אפשר במקום אחר???
אתם אדומים או רק חזרות???
יותר מ5 צ'קים בשנה???מה הכוונה אדומים ? יש חזרות והלוואות
מסיבה מסוימת חשוב לי לדעת את הפער לא בשביל כאב לב אלא לצורך מעשי
בדרך כלל יש פערים. ועדיין תלוי תיק תלוי הכנסות תלוי בעיות וכומה הכוונה אדומים ? יש חזרות והלוואות
מסיבה מסוימת חשוב לי לדעת את הפער לא בשביל כאב לב אלא לצורך מעשי
712 זה מצוין.היו חזרות של הו"ק ולא צקים או משכנתא, יצא דרוג 712,
לדעתך יש סיכוי לקבל בבנקים אחרים תנאים טובים יותר ממזרחי למרות שנאמר לנו שרק מזרחי לא יודע מהחשבון הבעייתי?
ברורררר.הפועלים בכלל לא מוכנים לתת משכנתא עד לסגירת החשבון הבעייתי (שהוא בפועלים) הם דרגו אותנו בח'
למעשה היה חזרה של הוק אחת בחודש האחרון
ממליץ לפנות לבנקים נוספים ?
אם תרצי אבחנה קצת יותר מדויקת תשלחי לי את הדוח נתוני אשראי. ונראה בטוח אם יש בעייתיות מעבר לפנימי בפועלים.תודה רבה על העזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לסבר לך את האוזן.הפועלים בכלל לא מוכנים לתת משכנתא עד לסגירת החשבון הבעייתי (שהוא בפועלים) הם דרגו אותנו בח'
למעשה היה חזרה של הוק אחת בחודש האחרון
ממליץ לפנות לבנקים נוספים ?
לאן לשלוח ? תודה רבה על הכלאם תרצי אבחנה קצת יותר מדויקת תשלחי לי את הדוח נתוני אשראי
למרות שרק בנק מזרחי מתעלם מהחשבון הבעייתי?מזרחי זה באמת רק בשלב שאין ברירה
היה לי מקרה של לקוח בנק הפועלים שהדירוג שלו בבנק היה נמוך ולמרות זאת בבקשה של המשכנתא הוא קיבל דרוג גבוה וקיבל תנאים מצויינים..לסבר לך את האוזן.
לפני 3 שבועות חתם לקוח של פועלים. שלא רצו לתת לו משכנתא. עשיתי לו בלאומי משכנתא מעולה.
מזרחי זה באמת רק בשלב שאין ברירה. כמעט תמיד. יש יוצאים מהכלל
למ את חשבת שרק מזרחי מתעלם? ובכלל אולי את לא בעייתי מבחינת דירוג אלא בעייתי יותר בכסף שחור בחשבון שלכן פועלים עושה בעיותלמרות שרק בנק מזרחי מתעלם מהחשבון הבעייתי?
m45840000# gmail.comלאן לשלוח ? תודה רבה על הכל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: