אני הייתי מסתפקת ב300... עדיף לשים דגש על האיכות ולא על הכמותאז בעצם הקוראים כאן רצו ספר של 3000 עמודים, עם עלילה ארוכה ומפותלת שבו לכל דמות יש מקום מכובד.
זה כל כך מתאים לכל הדמות שהיא בנתה לו. וכמה שזה עצוב, אבל זו המציאות והיא לא כל כך נדירה כמו שנראה (רק בגלל שזה נושא שאף אחד לא רוצה לדבר עליו).יקוואל לא התכונן למות הוא התכוון להספיק לברוח לפני שההר יתמוטט! מסתבר שהכין את עצמו לאפשרות כזאת אבל את, כקורא, לא היית מוכנה!
במיוחד שעד שסוף סוף הוא הבין...! והיה כל כך חבל עליו
זה מה שטראגי במוות שלוגם על יקוואל אפשר לומר שהוא הכין את עצמו למוות ובחר בטוב כדי להציל אחרים ובכל זאת אף אחד לא התלהב יותר מדי מהמוות שלו...
אבל כמו רועאל הוא סיים את תפקידובמיוחד שעד שסוף סוף הוא הבין...! והיה כל כך חבל עליו
גם אם מיה הייתה כותבת שיקוואל התכונן לאפשרות של מוות זה לא היה עוזר לאף אחד מהקוראים ולא היה מפחית את האכזבה שלהםיקוואל לא התכונן למות הוא התכוון להספיק לברוח לפני שההר יתמוטט! מסתבר שהכין את עצמו לאפשרות כזאת אבל את, כקורא, לא היית מוכנה!
במיוחד שעד שסוף סוף הוא הבין...! והיה כל כך חבל עליו
באמת יותר מתאים לעלון של "קופת העיר"הרגע שבו לרגע ירד לי הלב שהוא מת ואז גילתי שזו רק הציפור
היה אחד המאכזבים כי זה היה קיי'צי ברמות כמו כל הספר הזה
או לקו הישועותבאמת יותר מתאים לעלון של "קופת העיר"
קודם כל לדעתי זה ואחד פספוס שהיא לא הרגה מישהו
כי זה פשוט לא הגיוני שיש כל כך הרבה קרבות בספר הזה ואפחד לא מת
אני מתלבטת בין פדהאל תכלס כי המוות שלו היה מצטלם הכי טוב הוא היה מקריב את עצמו
לממען ההריגה של יוסף הרגע שבו לרגע ירד לי הלב שהוא מת ואז גילתי שזו רק הציפור
היה אחד המאכזבים כי זה היה קיי'צי ברמות כמו כל הספר הזה
אופציה שניה זה דיזר אבל תכלס הוא חמוד נורא אז טוב שנשאר בחיים
תכלס שאני חושבת על זה, אם הוא היה מת עם דיאלידאן היו הרבה יותר אוהבים אותו... (היו כאלה שממש לא אהבו תדמות. אם הוא היה מקריב את עצמו ומת הוא היה חוטף הרבה אהדה.. שיוכיח שהוא לא רק מתמרמר כל הזמן אלא גם עושה משהו.. והוא באמת עשה, אבל אם הוא היה מת מזה הוא היה הופך לגיבור..)
ממש לא להרוג את פדהאל!!אני חשבתי על הנסיך הקטנטן (הנסיך שלמה)
כלומר, לא אוהבת שתינוקות לא שורדים אבל זה היה יוצר די אמינות (וגם קצת היה מראה לאיסתרק שלא הכל בידיים שלו, שהוא הציל ילד אחד מתוך ארומונו של יוסף אבל הילד השני מת בתוך הארמון שלו)
אוף יצאתי טראגית
שאול...(יוסף מת, לאבו, החייל שאיסתרק הרג במהלך הלילה ההוא, המונדרי, וזה מספיק לדעתי)
תראי מה זה המוות שלו כל כך לא מזיז פה לאפחד שפשוט היא שכחה אותו חחשאול...
עיין ביקוואל איך ששלוואן חוצה את הגבול ומגלה להפתעתו שאין שום שמירה וכדומה ובלי המפה וסימני הדרך כלל לא יודעים שיש כאן גבול.חור מבחינתי
הדרכים לאלקן פתוחות וניתן לעבור את הגבול ממש בקלות
ואלקן קרובה כ"כ לגבול?
לא נראה בכל הספר מגדלי שמירה בגבולות היתרי יציאה או כניסה
וכן לכוזר האחת
כל הרוצה עובר
כמו שאפחד לא הניד עפעף כשיוסף דיאלידאן מת...תראי מה זה המוות שלו כל כך לא מזיז פה לאפחד שפשוט היא שכחה אותו חח
תכלס עצוב המוות שלו
אבל בהתחשב במפלצת שהיא עשתה ממנו מובן למה אפחד לא בוכה עליו....
מסכימה מאדהיי, אני עוקבת אחרי האשכול אבל לא יצא לי להגיב ואין לי מה להוסיף על מה שכתבו כאן.
אבל קחו סתם נקודה למחשבה:
תתארו לכם שמיה יושבת וקוראת את כל הביקורת הזאת. כנראה בחלק מהתגובות היא תצחק או תחייך, הגיוני שעם כמה מהם היא תסכים, אבל יש פה הרבה תגובות חריפות, מעליבות ופוגעות.
אני שוב אומר, כדי שלא תגידו שאני מכלילה ח''ו, רוב התגובות הן ביקורת נעימה ומכובדת
אז אם לא אכפת לכם, רגע לפני שאתם לוחצים על 'כתבו תגובה', תחשבו אם מיה לא תפגע ממכם שתקרא את זה...
מתנצלת אם יצאתי מידי ביקורתית, פשוט היו כמה תגובות שמ א ו ד צרמו לי.
רצו עלילה עם כמה שפחות דמויות חדשות וכמה שיותר שימוש בדמויות ישנות דומיננטיותאז בעצם הקוראים כאן רצו ספר של 3000 עמודים, עם עלילה ארוכה ומפותלת שבו לכל דמות יש מקום מכובד.
על זה יש חילוקי דעותזה היה מאד ברור
רצו עלילה עם כמה שפחות דמויות חדשות וכמה שיותר שימוש בדמויות ישנות דומיננטיות
גמאניאוקי. אני רציתי
לכאורה הכוונה לימינו אנו שכוזר חרבה מזמן [ע"י הרוסים בגלגולם הראשון] וזכרם נשכח עד סדרה זו.אני גם הייתי בטוח בפרט שבאיסתרק הרופא הזקן אומר שעוד יבוא היום שאנשים ישכחו את זכרה של כוזר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: