לא להשתכנע לחיתוך השייש כדי שהכיריים יהיו בגובה השייש. לאיטום הכי טוב שיהיה יש נטיה לההרס.
האם מומלץ שיש בלי קנט לטובת יופי או שזה לא פרקטי בעליל?
לדעתי לא פרקטי בעליל, כל שטיפת כלים וכל פעם שנשפך משהו על השיש צריך גם לשטוף רצפה. לא נראה לי שווה כל האנרגיות האלה שזה אמור להיות לאיזה 20 שנה רק בשביל יופי, יש מספיק דברים במטבח להשקיע ביופי בלי לוותר על נוחות...האם מומלץ שיש בלי קנט לטובת יופי או שזה לא פרקטי בעליל?
מסכימה עם כל מילה!לברר היטב לפני שלוקחים בעל מקצוע- אצל כמה שיותר אנשים
זה יחסוך המון עוגמת נפש אח"כ!!
(ההורים שלי עשו לפני חצי שנה ולא מספיק ביררו, המטבח הקודם- מלפני יותר מ20 שנה היה נראה הרבה יותר טוב ויפה מהחדש מבחינה אסטתית, נוחות ואיכות, הם חלמו על המטבח תקופה מאוד ארוכה ואת האכזבה הזאת אי אפשר לתאר...)
.
מתחת לכיורים - לא להתפתות ולעשות מגירות. רק ארונות. זה מקור לצרות.
כל השאר - כמה שיתר מגירות, יותר נוח.
אם אפשר לפרט יותר מה יכול להיות במגירות תחת הכיורים
וכמה דברים קטנים -
מתחת לכיורים - לא להתפתות ולעשות מגירות. רק ארונות. זה מקור לצרות.
כל השאר - כמה שיתר מגירות, יותר נוח.
.
אשמח אם תצטרפי לינקמוזמנת להתרשם מסדרת הכתבות בנושא - עיצוב מטבחים
שאני מפרסמת באתר "קול כבודה"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: