עשיתם מטבח?

חוט השני

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
כמי שעשו מטבח אין כמו לעבוד עם חברה אמינה ומקצועית שחשוב לה השם והמוניטין. גם חברה יכולה לקחת מחיר סביר ולתת תוצאה מדהימה ובאיכות מעולה. אגב, אין צורך לקחת מעצבת פרטית ברוב החברות יש מעצבת שיושבת עם הלקוח ויורדת לפרטים הקטנים (כמובן שחשוב לבא מוכנים עם דרישות, גודל, תקציב וכו')
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לי יש ניסיון פחות מוצלח עם חברות מאשר עם נגרים פרטיים.
כמובן שאי אפשר להכליל,אבל מתוך המון מטבחים שתכננתי בשנים האחרונות,
רוב, אם לא כל המקרים שהייתי צריכה לרדוף אחרי הרוח כדי לקבל שירות - היה אצל חברה, ולא אצל נגר פרטי.
ומדובר בחלק מהמקרים במטבחים שהשקיעו בהם סכומים גבוהים מאד (80.000 ש''ח במקרה הנוכחי), וברגע שהלקוח סיים לשלם - אין עם מי לדבר. וזה בחברות הגדולות והיוקרתיות.

בטוחה שיש חברות עם שירות מעולה.
אבל אני אישית ממש מרוצה מכמה נגרים איתם יצא לי לעבוד, השירות היה מצוין, והגמישות בתכנון גם ממש חשוב בעיני.
 
  • תודה
Reactions: stk

עזר כנגדו

משתמש פעיל
מתחת לכיורים זה הרבה פעמים אזור לח, או אפילו רטוב.
המגירות נהרסות מזה מהר מאד.
 

זכוכית

משתמש פעיל
האם מומלץ שיש בלי קנט לטובת יופי או שזה לא פרקטי בעליל?
אצלי אין קנט. מרוצה מאוד. לא נשפך לי מים על הרצפה בכלל, לא בבישול ולא בשטיפת כלים.
לגבי אבן קיסר, תבררו היטב אצל שיש מומחה, טוב, ואמין, חלק מהגוונים הם פחות איכותיים (חומר קצת אחר) ולא ממליצה על שחור ממש כי א"א לראות נמלים.

ממליצה ג"כ על חברת מטבחים ולא נגר פרטי. המחיר הסופי בד"כ לא יוצא בהפרש גדול ויש לך שירות לקוחות ואחריות של חברה שמחזיקה מעצמה.
(ובגדול ברב הדברים בבית ממליצה על חנות ולא נגר פרטי, מנסיון כואב אצל נגר ברמה מאוד גבוהה)
 

דיתי חן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מתחת לכיורים זה הרבה פעמים אזור לח, או אפילו רטוב.
המגירות נהרסות מזה מהר מאד.

לא הבנתי.
למה האזור אמור להיות רטוב?
אם יש רטיבות זו בעיה שצריך לפתור אותה, לא?
ואם אין רטיבות - אז אין בעיה במגירה מתחת לכיור?
 

ts4

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
כדאי לחשוב טוב על צבע השיש, שלא יהיה בהיר מידי-כי רואים כל לכלוך וגם לא כהה מידי- שלא רואים נמלים למשל..
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כדאי לחשוב טוב על צבע השיש, שלא יהיה בהיר מידי-כי רואים כל לכלוך וגם לא כהה מידי- שלא רואים נמלים למשל..
עשיתי שיש בהיר מאוד של קיסר
האמת שהייתי לחוצה מהכתמים, אבל הם יורדים יופי עם קצת אקונומיקה
וזה תענוג אמיתי הלבן הזה.
 

דפוס פוסטר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עשיתי מטבח לפני כמה שנים, תכננתי לבד (עם בעלי) וב"ה מרוצה מאד מאד.
לפני התכנון, רשמתי לעצמי מה אני רוצה שיהיה אצלי, שאלתי אצל אחרות ממה הן לא מרוצות אצלן, ובקיצור - עבודת שטח רצינית.
כך הגעתי למסקנות שאני רוצה כמה שיותר מגירות בארונות תחתונים, וכמה שיותר גדולות, ברוך השם זה מוצלח מאד.
ויתרתי על ארון ושיש פינתי שגורם לייקור העבודה וניצול לא מלא של כל הארון, במקום זה יש 2 שישים וארונות נפרדים על 2 קירות מקבילים.
אין לי קלפות למעלה, כי לא התחברתי לרעיון.
יש ארון-מגירת בקבוקים - בגודל וצורה ששימושי עבורי מאד.
הכיורים נמצאים די בקצה השיש ולא במרכז, על אף שאמרו לי שזה לא יפה בעיניים ולא מקובל, אבל כך יש לי משטחי שיש גדולים ורציפים שמקלים על העבודה. בלי כיור שקוטע את המשטח הגדול.
אחר כך מתקין השיש אמר שבצורה הזו חסכתי חיתוך של שיש באזור הכיור ל-2 חלקים, וחיבור בהדבקה בעת ההתקנה.
עשיתי אצל נגר ולא חברה, היה שירות אישי מעולה ואיכותי.
 

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
עשיתי שיש בהיר מאוד של קיסר
האמת שהייתי לחוצה מהכתמים, אבל הם יורדים יופי עם קצת אקונומיקה
וזה תענוג אמיתי הלבן הזה.

שימי לב שלפי ההנחיות של אבן קיסר - אין לנקות את השיש עם אקונומיקה.
עם הזמן זה אוכל את השיש ואת הציפוי המבריק שלו.

ולכן באמת קיסר פחות מומלץ בצבעים המאד בהירים, כי הם סופגים לכלוך שאי אפשר לנקות.
 

רוטב שום

משתמש מקצוען
אני עשיתי מטבח לפני שנתיים ההמלצות שלי-
1. לקחת מעצבת פנים מומחית בניצול שטחים וחלוקה פנימית של ארונות, חשוב מאוד מאוד לעבור שוב ושוב על התוכניות
2. אני עשיתי שיש קיסר לבן - התענוג הגדול שלי בערב שבת השיש נוצץ ונקי והמטבח מואר, שיש קיסר צריך לנקות עם אסטוניש
מה שכן בתור בית עם ילדים עשיתי ארונות מטבח תחתונים כהים יחסית ועליונים בצבע שמנת
פרקטי במיוחד, לא רואים לכלוך והמטבח רובו בהיר
3. מאחורי הכיריים עשיתי קרמיקה בגוונים של הארונות חום שמנת וכך לא רואים את כל נתזי השמן מהבישול, הקרמיקה יכולה להיות מלוכלכת ותמיד היא נראת נקיה ויפה, ושאר הקרמיקה עשיתי שמנת בצבע של הארונות
4. ארונות תחתונים עשיתי רק מגירות בטריקה שקטה הכי פרקטי שיש אין צורך להתכופף כלל
וכל שטח המגירה מנוצל, מה שלא קורה בארונות תחתונים שקשה מאוד כל פעם להתכופף למטה
5. אני לקחתי נגר פרטי ערבי שלקח לי על מגירה טריקה שקטה 250 ש"ח שזה מציאה
6. יש לי פינה אחת קשה מאוד לנצל אותה כי היא עמוקה מאוד, וכל מגירות שמיועדות לפינה יקרות מאוד ולא פרקטיות מנסיון אצל ההורים שלי
 

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
שימי לב שלפי ההנחיות של אבן קיסר - אין לנקות את השיש עם אקונומיקה.
עם הזמן זה אוכל את השיש ואת הציפוי המבריק שלו.

ולכן באמת קיסר פחות מומלץ בצבעים המאד בהירים, כי הם סופגים לכלוך שאי אפשר לנקות.
אני יודעת שאלו ההנחיות, אבל שווה לי שיש יפהפיה במשך 10 שנים, מאשר שיש בצבע שאני לא אוהבת, או בצבע כלבבי עם כתמים.
אגב, מכיוון שאני משתמשת כבר הרבה זמן עם אקונומיקה (שפריצר של סנט מוריץ) ולא רואה שום הבדל בשיש, אני חושבת שההנחיה אמנם גורפת, אבל הנזק מתרחש בעקבות כך שהאקונומיקה נמצאת הרבה זמן על השיש או שמשתמשים בהרבה אקונומיקה. שימוש מהיר עם מעט אקונומיקה עושה את העבודה היטב, ויתכן שאינו גורם לנזק.
מה שבטוח, ששימוש בספוג הפלא מזיק לשיש, רואים את זה בעיניים. ואת זה נשים רבות עושות, וחבל.
 

דבי12

משתמש רשום
תודה על כל ההמלצות גם אני בדרך לעשות מטבח, ועכשיו החלטתי כמה דברים....
 

חשבונאית

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אני עשיתי מטבח לפי שנתיים,
ממליצה גם לא לעשות מגירות מתחת לכיורים, סתם יקר ולא מנוצל, אפשר לשים שם בקבוקים ודברים גבוהים
לגבי הפינה, ממליצה לעשות מדפים ולא את כל הפטנטים היקרים, מנסיון-שווה, מקום מצוין לאכסון דברים גדולים. לשים את המדפים מדף מימין, וכמה ס"ממעליו מדף משמאל וכו', או מדפים גדול בינוני קטן. באם לא מובן, אשתדל לעלות תמונה בהמשך....
עשיתי שיש קיסר שחור-מאד מרוצה.
ולא לוותר על כמה שיותר ארונות....
 

רוטב שום

משתמש מקצוען
אני עשיתי מתחת לכיור מגירה אחת גדולה כשיש פתח בגובה 3 ס"מ בצדדים של המגירה
כך אפשר אפילו לטאטא את המגירה והלכלוך נופל לרצפה
 

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
אני עשיתי מטבח לפני שנתיים ההמלצות שלי-
1. לקחת מעצבת פנים מומחית בניצול שטחים וחלוקה פנימית של ארונות, חשוב מאוד מאוד לעבור שוב ושוב על התוכניות

מי המעצבת?
 

דיתי חן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אני עשיתי מתחת לכיור מגירה אחת גדולה כשיש פתח בגובה 3 ס"מ בצדדים של המגירה
כך אפשר אפילו לטאטא את המגירה והלכלוך נופל לרצפה

זה לא ברור שאם עושים מגירה מתחת לכיור מדובר במגירה כזאת?
כי אחרת באמת אין טעם לעשות מגירות מתחת לכיור.
 

רוטב שום

משתמש מקצוען
זה ברור למי שבתחום,
אני הייתי מופתעת לטובה, אפילו שלא דברנו על זה מראש
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמו

א הַלְלוּיָהּ הַלְלִי נַפְשִׁי אֶת יְהוָה:ב אֲהַלְלָה יְהוָה בְּחַיָּי אֲזַמְּרָה לֵאלֹהַי בְּעוֹדִי:ג אַל תִּבְטְחוּ בִנְדִיבִים בְּבֶן אָדָם שֶׁאֵין לוֹ תְשׁוּעָה:ד תֵּצֵא רוּחוֹ יָשֻׁב לְאַדְמָתוֹ בַּיּוֹם הַהוּא אָבְדוּ עֶשְׁתֹּנֹתָיו:ה אַשְׁרֵי שֶׁאֵל יַעֲקֹב בְּעֶזְרוֹ שִׂבְרוֹ עַל יְהוָה אֱלֹהָיו:ו עֹשֶׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ אֶת הַיָּם וְאֶת כָּל אֲשֶׁר בָּם הַשֹּׁמֵר אֱמֶת לְעוֹלָם:ז עֹשֶׂה מִשְׁפָּט לָעֲשׁוּקִים נֹתֵן לֶחֶם לָרְעֵבִים יְהוָה מַתִּיר אֲסוּרִים:ח יְהוָה פֹּקֵחַ עִוְרִים יְהוָה זֹקֵף כְּפוּפִים יְהוָה אֹהֵב צַדִּיקִים:ט יְהוָה שֹׁמֵר אֶת גֵּרִים יָתוֹם וְאַלְמָנָה יְעוֹדֵד וְדֶרֶךְ רְשָׁעִים יְעַוֵּת:י יִמְלֹךְ יְהוָה לְעוֹלָם אֱלֹהַיִךְ צִיּוֹן לְדֹר וָדֹר הַלְלוּיָהּ:
נקרא  18  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה