תפסת לי...
לא יפגום בליטווקיותזה לא נושך!!!
תעשה
אם לא יועיל לא יזיק!
זה לא יפגום במאומה מהליוטווקות שלך
צריך לשאול את ממציא הסגולה, הבעיה היא שעדיין לא ידוע מי הוא המוכשר.צריך לעשות את זה בציון עצמו??
ועם אני בעצמי צריכה לעשות(כמובן לישוע שלי)?
גם אני שמעתי כךאני שמעתי שאחרי הדלקת הנרות ואמירת פרקי התהילים
יש לומר את אותיות קר"ע שט"ן מפרק קי"ט
בסוףאומרים אותיות קרע שטן פעם אחת בסוף?
או אחרי כל נר ונר ?
זהו שאולי זה הסיבהכל זמן ששום קופה לא התלבשה על העניין וגם אנשים מפרסמים שנושעו - לא קשה לקבל את זה...
יתכן מאוד כי בזמן האחרון יש מלא פרסומים על הסגולה הזאתזהו שאולי זה הסיבה
אולי סוג של הקדמה..
איזה בעלי מוסר?יש הרבה סגולות שאנשים ממציאים ועוזר. הבעלי מוסר אומרים שאם עושים משהו שלא חייבים [כלומר זה לא מצוה שחייב לעשות ,כמו חסד למשל] ומאמינים בזה שיעזור ניוושעים
לא יודע אבל אני שומע הרבה מהמשפיעים של הדור שאומרים את זהאיזה בעלי מוסר?
בחיפוש באוצר החכמה נמצא מקור אחד לסגולה זו, בספר בשם סגולות אברהם שנדפס בס"ה לפני 6 שנים, ואף הוא אינו מציין שום מקור לסגולה [אצלו זו עדין רק סגולה לרפואת חולים!]
אחרים כן שמעואבל אני לא שמעתי שצריך לתת כסף לצדקה בסוף או אחרי כל נר כך שאין להם מה להרויח מזה
אולי הם רוצים להקים מוסדות וכו' אז הם צריכים שיכירו אותםנותנים גם 18 פרוטות, פרוטה אחרי קריאת פרק פ"ו בתהילים
צודק, אני חוזר ביאחרים כן שמעו
אולי הם רוצים להקים מוסדות וכו' אז הם צריכים שיכירו אותם
בטוח יש סיבה לכמות הפרסומים ששום גוף לא עומד מאחוריהם
צודק בכל מילהסגולה שבנויה על פרקי תהילים, מה רע?
סגולה של הדלקת נר, מי יכול להתנגד?
סגולה שבנויה על התקשרות לצדיק (ובענינינו רמב"ח), מה יכול להזיק?
סגולהת פירסום ישועות ה' איתנו, מי יפקפק בזה?
ובוודאי תוספת נתינת צדקה און קבלה טובה, אין למעלה מזה!
אז זהו מקורה של הסגולה שצירפה כמה דברים טובים יחד והרי לך קוקטייל יהודי משובח של תקווה לישועה.
מי שיעשה זאת, פעל ללא ספק דברים טובים בשמים ולכא' יפעל את אותה ישועה גם לו הוא התבלבל ואמר את פרק פח שבתהלים...
כי כל עוד ואין לך מקור מצדיק או מספר קדום על כוחה של הסגולה, אין עדיפות מפרק זה על פרק אחר, וגם אם צדיק נשגב גילה למישהו דבר זה לישועת אותו אדם, אין זה אומר שזה בדוק לכל אדם ויתכן שנאמר רק ולאותו אחד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: