והנה אחת הסיבות לזה:מעצבן לראות את החשדנות שפשתה בציבורינו וחוסר האמון הבסיסי
מחכה כבר שינעלו את האשכול האומלל הזה
והנה אחת הסיבות לזה:מעצבן לראות את החשדנות שפשתה בציבורינו וחוסר האמון הבסיסי
מחכה כבר שינעלו את האשכול האומלל הזה
הלא באמת אשכול חשוב וענייני מאוד. מלא השמצות ללא אלפית ביסוס.והנה אחת הסיבות לזה:
המשכורת הכי גבוהה בקופת העיר לפי מה שרשום שם, בעמותה מהגדולות בארץ עם מחזור כספים ענק היא 18,000 ש"ח ברוטו לחודש.
אפילו לא מצחיק.
נשמע שזה לא לגיטימי, לדעתכם. נשמח שתשתפו אותנו למה.
ואתם עדיין מאמינים בזה?מה החידוש? ברור שזה מה שהם אומרים, שהתרומות של הציבור הם 100% לעניים ואת המשכורות יש מישהו שתורם.
האם יש כאן מישהו שמכיר אישית משפחה בה נפטר ל"ע אחד ההורים, השתתפו בתוכנית ערבים, והילדים קיבלו את הסכום המובטח לאחר הפטירה?
אני מכירה
כן, אני מכירה משפחות שכך חיתנו את ילדיהם (היתומים)
אני מכירה משפחה כזאת
אני מכירה.
אני מכירה אישית, קרובי משפחה מדרגה קרובה מאוד
חיתנו כמה ילדים עם הכסף הזה
אני מכיר ממש מקרוב משפחה שקיבלה את מלוא הסכום
מדובר ב'ערבים' של קופת העיר
אני מכירה הכרות ממש קרובה עם משפחה שיש להם 10 ילדים וכולם קיבלו את הכסף מערבים
אני מכיר.
כן, אני מכיר משפחה שמקבלים על כל ילד/ה שמתחתן 300 אלף ש"ח (ערבים +) ומאז שהאבא נפתר רח"ל כבר חיתנו 3 ילדים
כן, אני.
אני התחתנתי כמה חודשים אחרי פטירת אמי ע"ה, וקבלתי מערבים את כל הכסף בלי שום בעיה, במהירות ובפשטות שאין בשום חברת ביטוח.
אז אני יתום שקיבל מערבים 200,000 ש"ח
ב"ה אני עונה על כל ההגדרות וכללים שהם קבעו.
וזה היה הסכום הראשוני ששילמתי בשביל לקנות דירה
הכסף עבר ישירות למוכר הדירה והייתי צריך לחתום להם שאני מאשר את העברת הכספים. (ממש כמו בבנק בלקיחת משכנתא)
לגבי שאר הכסף של האחים שלי הם נותנים 2 אופציות.
1. שהם ישקיעו את הכסף בצורה בטוחה וחכמה כשהכל עובר תחת פיקוח של כלכלנים ויועצים עסקיים מהשורה הראשונה ובוודאי שהכל כפוף לאישור הרבנים שמנהלים את 'ערבים'
2. הם נותנים אפשרות למשיכת כל הכספים לצורך השקעה בנדל"ן או בכל דבר אחר אבל גם הוא חייב לעבור אישור של הרבנים והם בחנים כל מקרה והשקעה לגופו. בצורה מאד שמרנית (מניסיון).
אני באופן אישי טיפלתי בבני משפחתי מול קופת העיר לאחר שגיסתי נפטרה, משפחה מעדות המזרח, שלא הייתה מקושרת לאף אחד.
הכסף שולם בצורה מכובדת.
דרשו למנות מטעם המשפחה רב שמקובל על המשפחה.
לא לקחו שום כסף על שום דבר.
אם הכוונה שם למי שאני חושב, אז הוא עובד 12 חודשי עבודה, 360 יום בשנה, ביום ובלילה.
מאד לגיטימי, אבל @רחשי הלב הכחישנשמע שזה לא לגיטימי, לדעתכם. נשמח שתשתפו אותנו למה.
נשמע שזה לא לגיטימי, לדעתכם. נשמח שתשתפו אותנו למה.
דווקא מקריאת האשכול כולו על שני הצדדים המגיבים, התחזק לי האמון בקופת העיר.הלא באמת אשכול חשוב וענייני מאוד. מלא השמצות ללא אלפית ביסוס.
לא הכחשתי. ציטטתי מהדו"ח הזה ואכן לא שמתי לב שרשום שם 7 חודשי עבודה.מאד לגיטימי, אבל @רחשי הלב הכחיש
הם לא מקבלים משכורת, אבל מקבלים קיצבה מארגון הצדקה הכי גדול בארץמה שאני יודע אני יכול לכתוב. שלושת האנשים הנ"ל לא השתכרו מתחילת הפעילות שלהם בקופת העיר אגורה שחוקה.
לגבי טובות הנאה, אני יכול לשער שלא (למעט כמה ימי נופש שמימן גביר מסויים לאחד מהם לאחר שקרס בבית הכנסת איצקוביץ באמצע תפילת ערבית לפני מספר שנים) אבל אין לי דרך לדעת.
את מי שרוצה לשמוע.את מי אתה מנסה לשכנע שהם לא מקבלים כסף???
בפעם המי יודע כמה. אולי אתה מוכן להרים את הכפפה.אבל יש שם המון שחיתויות
תתרמו לקרנות ספציפיות, לא לקופה הכלליתלגופו של עניין הקופה עוזרת להמון משפחות במצוקה אבל יש שם המון שחיתויות
(אני מכיר סיפור אחד מקרוב ובשבילי זה היה די והותר כדי לא לתרום להם, מה לעשות...
הסרטונים של הטרגדיות האחרונות ממש צובטים את הלב אבל אני לא מסןגל לתרום להם
מעניין... זו הפשרה שהתקבלה בפלג אחרי שהבינו שאי אפשר להסתדר בלי קופת העיר?תתרמו לקרנות ספציפיות, לא לקופה הכללית
א. קוראים לזה "למחייתם"מה הקטע המצחיק.
יש עכשיו פרסומות של גוף חדש בשם "להחיותם", שהוא תוספת לערבים, אבל הרעיון שלו הוא לדאוג מלבד הנישואין, גם למחיה - שכל יתום יקבל 1,500 ש"ח חודשי. (רעיון יפה וחשוב מאוד. היה על זה פעם אשכול כאן).
ומה המצחיק - שהם לא עושים בכלל מבחני הכנסה. כלומר, שאם ילך לעולמו (ח"ו) יצחק תשובה, אברכי כולל יפרישו מלחמם ויתנו ל"קרן האומללים משפחת תשובה".
למה זה הגיע? ברור שזה הגיע בגלל שהם רצו לעקוף את כל הנרגנות והחשדנות, ואת כל זה שאנשים שיש להם היו מנויים לתוכנית ולא קיבלו ממנה כביכול את "התמורה", ואז הם מתחילים להשמיץ. וזה הוביל לאבסורד הזה.
"ערבים" זה צדקה. מאז שעם ישראל נהיה לעם, צדקה מתחלקת לעניים, ע"י רבנים וגבאי צדקה.
ונכון, גם מאז שעם ישראל היה לעם, תמיד היו ויהיו נרגנים, ותמיד הם יכסו את הנרגנות סלש קמצנות שלהם בהשמצות סרק.
?מה החידוש? ברור שזה מה שהם אומרים, שהתרומות של הציבור הם 100% לעניים ואת המשכורות יש מישהו שתורם.
סורי...מעניין... זו הפשרה שהתקבלה בפלג אחרי שהבינו שאי אפשר להסתדר בלי קופת העיר?
להשתמש במנגנון שלהם, בגרפיקה, בפרסומים ובכל הפלטפורמות, אבל להמשיך להשמיץ את הקופה הכללית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: