וכשיש גישה כזו שאומרת שאם לא ישנת בלילה, את לא יכולה לקום,
אני מבינה מדוע כל יום קורה שיש כל כך הרבה בחורות חלשות שלא מסוגלות לקום. מסכנות.
זה לא עליהום נגד בחורות
בסה"כ מבקשים מהן לשים לב
שום דבר לא אישי ובלי כונה לפגוע
לא תמיד בהם האשמה.האשם היחיד זה משרד התחבורה
היא פשוט צריכה לקום.
ברור שהיא תחליט.היא תחליט מה היא צריכה ומה לא - לפי המצב שלה ושל הסובבים, לפי החינוך שקבלה ועוד. את רק יכולה לנסות לשפר מצב שנראה לך לא טוב, בדרכים ראויות ומועילות.
האשכול לא מתפרסם בראש חוצות זה סוג של שיתוף ביננו לבין עצמנו....
אגב חשבתי על זה והעלתי את זה אתמול אנחנו הרבה מדברות נגד בחורות אבל כמובן שזה לא רק בחורות אלא גם ילדות ילדים נערים בחורים וכו...
ומה עם נשים צעירות, שלא במצב מיוחד? יש להן כאן חסינות...
אני מלמדת את הילדים שלי לקום למבוגרים.
ב'קידושים' הן מתישבות עד שנשים מגיעות ואז הן מפנות להן את המקום אוטומטית.
באוטובוס- הייתי מחנכת לקום אולי מגיל 8.
מתחת לזה- ממש לא.
אולי הייתי מצפה שיקומו עבורם.
הן אלה שתמיד קמות בסוף. הן והנשים המבוגרות.ומה עם נשים צעירות, שלא במצב מיוחד? יש להן כאן חסינות...
רגישות,
זה שם המשחק.
זה לא מתחיל ונגמר באוטובוס.
קרה לי יותר מפעם אחת שקמו לכבוד הקילוגרמים העודפים שלי....מעניין שלא התייחסו עד עכשיו לזה , שלפעמים לא נעים לקום בשביל מישהי....
קורה לי המון פעמים שאני נוסעת באוטובוס יחסית שקט, לא מפוצץ אבל כל המקומות ישיבה תפוסים. עולה אישה, שנראית עייפה ולא מאד רזה.. (לשם השוואה, גם אני בד"כ נראית עייפה ולא מאד רזה ) החשש שלי הוא שהיא לא בהריון, אני אקום (ויהיה ברור שזה עבורה - אין המון אנשים באוטובוס) , והיא תיעלב עד עמקי נשמתה... ואני לא מדברת על אישה מבוגרת שאז יהיה הגיוני מבחינתה שאקום בשבילה, אלא אישה צעירה נשואה. מה עושים במצב כזה?? לפעמים אני מנסה להיראות כאילו אני עומדת תיכף לרדת וכו'. לא תמיד זה עובד....
לי אישית כבר קרה שקמו בשבילי ונעלבתי ממש.. (באמת! בדיוק התלהבתי שרזיתי כ"כ )
מה עושים במצב כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: