דרוש מידע על משכורות מיסים קצבאות ועלויות מחיה. נגזר מאשכול חינוך חינם גיל 0-3

רוחי ב

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
לא חושבת כך בכלל, לא רואה את זה סביבי.
מכירה המון אנשים שנקרעים ועובדים על כל שקל, מחפשים להגדיל הכנסות בכל הכח ולא מצליחים להרוויח סכומים גבוהים.
כי הכל עניין של סיעתא דשמיא ולא לכולם יש את הכישורים, וגם אנשים מוכשרים שלא מצליחים, ומתאמצים ועובדים מאוד מאוד קשה, לא פחות ממך (והייטק היא לא עבודה הכי קשה בעיני, מנסיון אישי, חושבת שהמזכירות/ מטפלות/ מורות ועוד שסביבי עובדות הרבה יותר קשה ממני) ובמחילה, יש הרבה התנשאות בטענה שלך.
אהמממ אני חושבת שהטענה נכונה אבל לא מהכיוון של לא להתאמץ ולהגדיל הכנסות,
אני רואה סביבי הרבה שנשארו עם משכורת רשמית מינימלית ואת השאר הם מכניסים לכיס בפחות רשמיות...

נץ

משתמש פעיל
מכירה המון אנשים שנקרעים ועובדים על כל שקל, מחפשים להגדיל הכנסות בכל הכח ולא מצליחים להרוויח סכומים גבוהים.
(והייטק היא לא עבודה הכי קשה בעיני, מנסיון אישי, חושבת שהמזכירות/ מטפלות/ מורות ועוד שסביבי עובדות יותר קשה ממני)
הכל נכון חוץ מהמורות...

ראש ישר

משתמש פעיל
בעבודות רשמיות (לגברים בעיקר) שמועסקים אצל חרדים אפשרי בהחלט, וזה משתלם בהחלט לגברים שלא נהנים מדמי לידה :)
פחות ופחות עם חוקי המזומן השונים, והצהרות הון וכו וכו... אבל עדיין יש טווח כלשהו שאיתו אפשר לשחק.

איזדרכת

משתמש פעיל
נשמע שיש כאן נשים שכל המטרה שלהם ביציאה לעבודה היא דאגה למדינה, לשלם לה מיסים ולשאת בנטל.
בינינו, כל אחת היתה שמחה לשלם פחות מס ועל כל ההיטקיסטיות (כן, כולל אני) אפשר לדרוש את מה שרבי שמעון אמר: כל מה שתקנו, לא תקנו אלא לצורך עצמן!, נשים יוצאות לעבודה לא מתוך איזו מטרה הומינטרית, אלא כי הם רוצות להרוויח כמה שיותר כסף

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
נשמע שיש כאן נשים שכל המטרה שלהם ביציאה לעבודה היא דאגה למדינה, לשלם לה מיסים ולשאת בנטל.
אני פשוט אשמח מאוד מאוד להגיע לשכר שדורש ממני מס הכנסה (ללא הפחתה במספר הנקודות שלי)

איזדרכת

משתמש פעיל
אני פשוט אשמח מאוד מאוד להגיע לשכר שדורש ממני מס הכנסה (ללא הפחתה במספר הנקודות שלי)
לא התכוונתי אלייך, התכוונתי לאלו שמשלמות מס הכנסה,
מאחלת לכולם להגדיל שכר ולהגיע למצב של תשלום מס הכנסה, אבל אני לא חושבת שמישהי רוצה להגדיל שכר רק בשביל הזכות לשלם מס למדינה - לזה התכוונתי, הרצון לעבוד בעבודה מכניסה הוא רצון אישי והגיוני ביותר- והמרוויחה הראשית ממנו- היא העובדת בעצמה, גם אם בדרך המדינה מרוויחה גם

נץ

משתמש פעיל
בינינו, כל אחת היתה שמחה לשלם פחות מס ועל כל ההיטקיסטיות (כן, כולל אני) אפשר לדרוש את מה שרבי שמעון אמר: כל מה שתקנו, לא תקנו אלא לצורך עצמן!, נשים יוצאות לעבודה לא מתוך איזו מטרה הומינטרית, אלא כי הם רוצות להרוויח כמה שיותר כסף
ברור
מה השאלה?
ממי הבנת שהולך לעבוד לטובת המדינה
אנחנו כועסות על המדינה שלוקחת מיסים
ממש אבל ממש לא רואות זכות בזה (יש צדקה יותר מהודרת...)
כולנו צריכים לכלכל את משפחותינו ולחתן את הילדים בכבוד
ודאי שאנחנו רוצות להרויח כמה שיותר כסף...

ראש ישר

משתמש פעיל
כולנו נשמח איתך.
אבל תדעי שלשלם מס זה לא כיף...

זה לא קמצנות ולא תאוותנות. שמישהו מכניס לך יד לכיס ולוקח חלק מהארנק, זה לא נחמד גם אם הוא מלא על גדותיו.
במיוחד שצרכי עמך מרובים מאוד, ונדירים השכירים שמגיעים למצב של עודף כסף...

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
כולנו נשמח איתך.
אבל תדעי שלשלם מס זה לא כיף...

זה לא קמצנות ולא תאוותנות. שמישהו מכניס לך יד לכיס ולוקח חלק מהארנק, זה לא נחמד גם אם הוא מלא על גדותיו.
במיוחד שצרכי עמך מרובים מאוד, ונדירים השכירים שמגיעים למצב של עודף כסף...
לא חושבת שזה כיף

אבל יותר לא כיף זה משכורת נמוכה שצריך זכוכית מגדלת כדי למצא אותה

נץ

משתמש פעיל
תכלס עם כזאת כותרת לנושא האשכול
האשכול אף פעם לא ימצה את עצמו
אין נושא שלא נכנס בו
מיסים, מחייה, משכורות, קצבאות,
רק על יוקר המחייה עדיין לא הועלה כאן...

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
הייטק

למה?!

חוזה קצת קשוח, קצת בעייתי
זה מה יש כרגע
האור בקצה יחול ב 1.1.24
איפה את עובדת? יש מצב שהאור כבר קיים וצריך לגלות אותו..
אם את עובדת באיירוקס אז לא :(
אבל כל שאר החוזים לא חוקיים בד"כ

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
איפה את עובדת? יש מצב שהאור כבר קיים וצריך לגלות אותו..
אם את עובדת באיירוקס אז לא :(
אבל כל שאר החוזים לא חוקיים בד"כ
חוקי חוקי

איך מארגנים תואר ראשון מיומיים?
נמאס לי מהתואר בפתוחה
ואחרי שאני אסיים אותו אני אוכל לקבל חוזה אישי ולא סטודנט

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
מסכימה יש מקצעות ששוה להיקרע ולהרויח עוד שקל , כי כל עליה , תגרור אחריה עליות נוספות,
אבל יש הרבה מקצעות שלא,
בתחילת אשכול זה (ועימך הסליחה שאני לא הולכת לחפש בדיוק איפה)
יש כאן מישהי שכתבה שהיא ניסתה בכל הכוח להוסיף שעות,
ותוך כדי האשכול , היא הגיע למסקנה ששווה להלהוריד שעות ולקבל עוד קיצבה ומס הכנסה שלילי.....
כי הכל עניין של סיעתא דשמיא
ברור אין ספק..
"לא לחכמים לחם"
והייטק היא לא עבודה הכי קשה בעיני, מנסיון אישי, חושבת שהמזכירות/ מטפלות/ מורות ועוד שסביבי עובדות הרבה יותר קשה ממני
אכן, הייטק היא לא עבודה מאד קשה... (יש כאן אשכול שכן של מעלות וחסרונות בהייטק ודי ברור שהמעלות עולות על החסרונות...)
ובמחילה, יש הרבה התנשאות בטענה שלך.
מוחלת,
אני ממש לא כתבתי את זה בשביל להתנשא,
כתבתי שיש עבודות כמו הניקית ההיא, שעובדת בתור מזכירה , ויפשה מאד להגדיל את ההכנסה והוסיפה שעות , ובסוף היא רואה שזה לא משתלם ושווה לה לחזור למצב הקודם , בעבודה עם שעו שפויות יותר..
ושוב מתנצלת ממש עם מישהו נפגע!!

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
כתבתי שיש עבודות כמו הניקית ההיא, שעובדת בתור מזכירה , ויפשה מאד להגדיל את ההכנסה והוסיפה שעות , ובסוף היא רואה שזה לא משתלם ושווה לה לחזור למצב הקודם , בעבודה עם שעו שפויות יותר..
את לא צריכה להתנצל, כי מה שכתבת היה נכון וקיים.
יש לא מעט עובדות בתחומי החשבונאות והכספים, שמעדיפות משרות חביבות של 6-7 שעות, ולא משרה מלאה תובענית ורווחית.

מכירה אישית כמה כאלה. (אולי זה נפוץ יותר במגזר החסידי).

כי לא חושבות שהגיוני להן, לבית שלהן ולכוחות שלהן, לעבוד עוד שעה וחצי ביום ולקחת מחוייבות הרבה יותר רצינית, בשביל עוד כמה אלפי שקלים ברוטו, שחציים ילכו למיסים וניכויים, וכולם יגרמו להן לאבד הטבות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  59  פעמים

לוח מודעות

למעלה