אני גם חושבת על זה לאורך כל האשכוללשלם 9K על דירת מגורים במרכז, זה לא נכס זה נטל.
אולי בשביל שיצא משהו מתוך כל הויכוח הזה
כדאי לך לקרוא את אבא עשיר אבא עני
או להתייעץ עם משהו שמבין כדי לראות איך אפשר לצאת מהלופ הזה...
אני די בטוחה שיש
אני גם חושבת על זה לאורך כל האשכוללשלם 9K על דירת מגורים במרכז, זה לא נכס זה נטל.
אכן הזכרת לי שבזמנו כשביבי חילק כסף בקורונה, או דרעי בתווים אנשים פה לא הבינו למה צריך לחלק גם לעשירים וכו.הניסיון שהמדינה תחליט למי מגיע ולמי לא או פחות
ע"י בחינה מדוקדקת לכל בקשה ובקשה
מביאה בהכרח להוצאות מיותרות,
לעיוות כלכלי
ולשחיתות אינסופית.
במקום להשקיע כל כך הרבה מאמץ איך לחסוך עוד כמה שקלים,
תשקיעו את המאמץ איך להרוויח עוד כמה שקלים.
זה משתלם יותר
ונעים יותר
לגמריאולי תמקדי את כוחותיך להפוך לבעלת נכסים.
לשלם 9K על דירת מגורים במרכז
אני לא בטוחה שזה נכון, ניסיתי פעם להגיע לנוסחה שבה זה נכון ולא הצלחתי.וזהו ,
שלנשים לא שווה כיום להרוויח שכר מסוים. כי השלילה של ההנחה + המס יצאו גבוהים יותר.
איזה משכנתא על הנכס?לגמרי
חשבתי על זה גם.
זה המון המון כסף שלא מניב ולא יניב שום דבר בעתיד.
חוץ מאופציה לקחת משכנתא נוספת על הנכס.
אני גם חושבת על זה לאורך כל האשכול
אולי בשביל שיצא משהו מתוך כל הויכוח הזה
כדאי לך לקרוא את אבא עשיר אבא עני
או להתייעץ עם משהו שמבין כדי לראות איך אפשר לצאת מהלופ הזה...
אני די בטוחה שיש
מבינה מאוד את הרצון של גיקית לגור בדירה מינימלית משלה באזור שקרוב לעבודה.לגמרי
חשבתי על זה גם.
זה המון המון כסף שלא מניב ולא יניב שום דבר בעתיד.
חוץ מאופציה לקחת משכנתא נוספת על הנכס.
דירת מגורים היא לא השקעה.וחוץ מזה מה שמה שהיא השקיעה בנכס שלה ששווה כיום הרבה יותר זו גם הסתכלות על השקעה.
בתרגום ללשון הקודשמה גם שבכל החלוקות של האוכל ועוד הם לא מקבלים וזה לא רק מעון וארנונה וכן הלאה.
זו סיסמא.דירת מגורים היא לא השקעה.
ב"ה.בתרגום ללשון הקודש
הם לא ניזונים מצדקה
לא נכוןב"ה.
למה שיקבלו אם יש הכנסות...
אך בסוף התוצאה בסןף החודש יוצאת אותו דבר..
כתבתם יפה!לא נכון
ייתכן שהם מסיימים את החודש באותו סכום
ונניח (מה שלא נכון) ששתיהם בוחרים איזה בשר לשים בטשולנט
עדיין בן אדם שמרוויח ולא ניזון מהצדקה לא יכול לבכות למה בגלל שהוא מרוויח יפה הוא לא ניזון מהצדקה
זו האמת.זו סיסמא.
כל אחד וההסתכלות שלו
נראה שאתם מתעסקים בהשקעות.זו האמת.
השקעה זה רק נכס שיכול להכניס כסף.
אם במקרה היא קנתה דירה וחלקה חלק ממנה ליחידה להשכרה אז אכן יש לה נכס.
אבל אם כל הדירה מיועדת לשימוש פרטי, אז זה נטל.
לא נכון לתפיסתיכתבתם יפה!
לכן אני אומרת שהמדינה מעודדת נזקקות ואת העבודה בשחור עקב המיסים הגבוהים
או להביא לחיסכון חודשי קבועהשקעה זה רק נכס שיכול להכניס כסף.
כי כיום אנשים עם 2 דירות זכאים להנחה בארנונה ובמעון
אני לא בטוחה שזה נכון, ניסיתי פעם להגיע לנוסחה שבה זה נכון ולא הצלחתי.
חוץ מארנונה, שזה מקסימום 400 ש"ח הנחה בחודש נניח על דירה סטנדרטית, ומעון שזה יותר משמעותי, אין עוד הנחות שתלויות בהכנסה.
אולי אפשר להגיד שמגיע שלב שבו הן יכולות לקבל תוספת שכר אבל בגלל שהנטו יהיה כל כך קטן, אין מאמץ שיצדיק את התוספת.
זה בדיוק!!!הנחה של 90% בארנונה על דירת 100 וקצת מטר בירושלים, היא 650 ש"ח לחודש!!!
וכך נשים שעובדות קשה משלמות למעלה מ-700 ש"ח ארנונה בחודש, בעוד שכנתן שבקושי עובדת, מקבלת 90% הנחה.
ומה שכתבת בסוף הפיסקה המצוטטת לעיל, זה הסיפור. הנטו שהולך וקטן.
קחי אשה עובדת, שיכולה לעבוד עוד קצת בלילה ולהוסיף הכנסה.
אם היא מגלה שהשעה הלילית הזאת, שבה היא תעבוד, תלך באחוזים גבוהים למס - היא פשוט לא תוסיף אותה. ובמקום זה תלך לישון או לאכול מגנום פיסטוק.
ראיינתי פעם את משה אשר יו"ר רשות המיסים דאז, הצגתי לפניו נתונים של אשה קלאסית ממעמד הבינים בציבור החרדי (עובדת עד לסף מס או עוברת אותו) והוא הסכים איתי שאכן - לנשים כאלו, פחות משתלם להוסיף הכנסות. בנקודה בה הן נמצאות.
כתבתי דירה סטנדרטיתהנחה של 90% בארנונה על דירת 100 וקצת מטר בירושלים, היא 650 ש"ח לחודש!!!
וכך נשים שעובדות קשה משלמות למעלה מ-700 ש"ח ארנונה בחודש, בעוד שכנתן שבקושי עובדת, מקבלת 90% הנחה.
נכון אבל זה עובד במדרגותהנחה של 90% בארנונה על דירת 100 וקצת מטר בירושלים, היא 650 ש"ח לחודש!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: