"על כל נסיעה צריך לשלם" (קמפיין אגד)

תור הזהב

משתמש מקצוען
אם הסיבה היא הקנסות לנהגים אז היו צריכים ללכת על הכיוון הזה. רחמים של יהודים הוא משו הרבה יותר דומיננטי מהמודעה הנוכחית.

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
MND אני ממליצה לך להוריד ומהר. למען כולנו.
זה עלול להסיט את הכעס המוצדק למקומות לא רצויים.
אגד תתחיל להיפגע ולהתבכיין וכל העם אחריה.
(ע"ע הכרזה בה לפיד במדי קצין אס אס)

ברכוש

משתמש פעיל
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
נכתב ע"י חלומי;1049394:
לא הגזמת בכלל
כי לצערנו בל"ג בעומר האחרון היו שם מראות מהשואה
(אבל זה היה מצד המשטרה והמג"ב...)

חברה התקשרה אלי אל תבואי לחניון יש כאן מראות מהשואה
אדם מבוגר עמד במקום שלא היה נאה לשוטר הוא תפס אותו העיף לו את הטלית והתפילין,
זה לא מראה מהשואה?

ועדיין זו הגזמה,
יש לנו מספיק כלים להתרגז, להחרים, לענות, להחזיר, "להראות להם" בלי להכנס לפינה הזאת

סטאר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
דוקא אני חושב
אם אנחנו בין כה לא משלמים רק סתם חרדים שנוסעים חינם
אז אולי היינו צריכים לעשות עצומה וכל הציבור החרדי יפסיק באמת לשלם לתקופה מסויימת,
או אז נראה אותם מתחננים אנא תמשיכו לנסוע בחינם כמו תמיד בבקשה!!!!
עד שהנהלת אגד תשב ביחד עם עסקני הציבור החרדי על שולחן מו"מ להתחיל לספק שירות אנושי ונורמלי.

רחלי- עיצוב פנים

דלת לחלום שלכם.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
תגידו, אין אף חברמ'ן ויוזמתי בכל הציבור הדפוק והמסכן שלנו שיקח ענינים לידיים ויאגד את כולם לאיזושהי מחאת קוטג' או גבינה? אני חושבת שברחוב החרדי יש כעת אחוות אחים כמוה לא היתה כבר שנים בכל הנוגע להסתה נגדנו והגזירות כך שיש אפשרות שיצליחו לאחד את כולם במחאה משותפת. ואפילו לא דווקא על אגד,כל חברה אחרת שנהנית מכספנו אבל מגיע לה קצת שננענע לה את החשבון בבנק.
אם זה יצליח, חזון אחרית הימים, עוד תראו איך הם יתקפלו ויבואו עם האוטובוסים הכי ממזוגים שיש להם (כנראה אלה שנוסעים לחוף בת גלים בשבת...:rolleyes:)
וברור שהכל כמובן צריך להיות מכוון מגדולי הדור.

חלומי

משתמש פעיל
נכתב ע"י acrl;1049423:
תגידו, אין אף חברמ'ן ויוזמתי בכל הציבור הדפוק והמסכן שלנו שיקח ענינים לידיים ויאגד את כולם לאיזושהי מחאת קוטג' או גבינה? אני חושבת שברחוב החרדי יש כעת אחוות אחים כמוה לא היתה כבר שנים בכל הנוגע להסתה נגדנו והגזירות כך שיש אפשרות שיצליחו לאחד את כולם במחאה משותפת. ואפילו לא דווקא על אגד,כל חברה אחרת שנהנית מכספנו אבל מגיע לה קצת שננענע לה את החשבון בבנק.
אם זה יצליח, חזון אחרית הימים, עוד תראו איך הם יתקפלו ויבואו עם האוטובוסים הכי ממזוגים שיש להם (כנראה אלה שנוסעים לחוף בת גלים בשבת...:rolleyes:)
וברור שהכל כמובן צריך להיות מכוון מגדולי הדור.

מה כל האשכול הזה
אם לא תחילתה של מחאת אגד?

רק צריך לחכות שיצטברו יותר כרזות...

סטאר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הבעיה לעשות מחאה על אגד זה כי אין אלטרנלטיבה אחרת ואנשים לא מוכנים להפסיד יום עבודה או לשלם מונית כדי לדפוק את אגד, אבל אם יעשו קמפיין הסברה חזק לפני המחאה שישכנע את כולם שגם אם הם יפסידו כל מיני דברים בסופו של דבר זה ישתלם להם פי מאה בהמשך כשאגד יהיו כפופים לעסקנים חרדים או שמשרד התחבורה יביא חברה אחרת, אז יהיה אפשר לעשות מחאה חזקה, עד שהם ישברו.

מור100

משתמש מקצוען
מה דעתכם על הקמפיין המעליב של אגד?
הפוסט נכתב ב: ב׳ באב תשע״ג (09/07/13) בשעה: 16:09 ע"י: חוצניק
הגדל טקסט + | הקטן טקסט -
הקמפיין הנוכחי של אגד, המציג את הנוסע החרדי באור שלילי, הושק בשבוע שעבר על ידי העיתונאי משה הלר מ'ידיעות ירושלים', במסגרת כתבה שפרסם לפיה החרדים לא משלמים על נסיעותיהם מהכותל במוצאי שבת. חברת אגד הצהירה בתגובתה כי "קיימת ירידה בהיקף הנוסעים שמשלמים מאוחר יותר עבור הנסיעה במוצ"ש ועומדים בהסדר זה". מאוחר יותר עלה קמפיין מגזרי לרדיו, ובימים האחרונים מצאנו אותו גם בעיתונים.

פעילי פרויקט 'דוסים' הבינו מיד כי תוצאותיו של הקמפיין הרות גורל. מדובר בחומר בעירה קלאסי עבור העיתונות החילונית המסיתה. שוב נוצרה הזדמנות להציג את המגזר החרדי באור שלילי. לפיכך, הם ביקשו לשאול את אגד מספר שאלות.

א. האם וכיצד אתם מנטרים את התשלום המאוחר עבור הנסיעות?
ב. האם הגרף הינו יציב לאורך השנים?
ג. מה משמעותה של אותה ירידה באחוזים?
ד. האם נוסעי הקו שאינם חרדים מחויבים בתשלום עם עלותם לאוטובוס?

עוד ציינו פעילי דוסים בפנייתם, כי ישנה משמעות חמורה להתבטאות מסוג זה (של אגד, בכתבה של משה הלר), העלולה לשים ציבור שלם באור בלתי ראוי, וזאת למרות מוסר התשלומים הגבוה שלו – המוכח – לעומת שאר האוכלוסייה הישראלית.

מסתבר כי פעילי דוסים לא לבד. עשרות גולשים פנו לפאשקעוויל, מזועזעים, "איך אתם מתעלמים מהקמפיין המעליב של אגד?". גולשים בפורום פרסום של פרוג העלו את התשדיר והתלונות של הנוסעים הפגועים רק התגברו עם הזמן.

נוחעם כתב בפייסבוק: "בעקבות הקמפיין של אגד מבית גל אורן קיבלתי על עצמי בלי נדר לשלם מהיום על כל נסיעה באגד, וגם ביקשתי מהילדים שמהיום באגד משלמים, בניגוד לסופרבוס. (בקיצר, קמפיין אנטישמי אנטי חרדי מובהק)".

גולש פאשקעוויל אחר ביקש את עזרתנו: "אשמח אם תוכל לארגן את המודעות של אגד באיכות גבוהה. אני באמצע לבנות קמפיין נגדי, חייב קובץ איכותי. (זה פשוט בושה הקמפיין הזה, יכלו לכתוב במפורש "הציבור החרדי כולו גנב", הם פרסמו את זה רק במגזר החרדי וזה השמצה פרועה וזולה). אני יכול לספר לך בהערת אגב, שאני כיום לא עוסק בעיצוב היות ואני טרוד בעבודה אחרת, אך כשמגיע מקרה כזה לפתחי, אני עוזב הכל ורץ להביע את מחאתי ומחאת הציבור החרדי כולו".

גולשת נוספת פנתה אלינו במייל נזעם: "ראיתי את המודעה של אגד וזזתי באי נוחות כי חשבתי לעצמי: נגיד שישנם מספר אנשים או ילדים שעולים בדלת האחורית של האוטובוס ולא משלמים לנהג, האם זה מצדיק קמפיין בסדר גודל כזה? אני לא משתמשת באופן קבוע בתחבורה הציבורית וחשבתי לעצמי שאולי אינני מודעת לתופעה. אבל ביום שישי בלילה, בשולחן שבת, כולם דיברו על זה ושאלו מדוע היומונים הסכימו להכניס מודעה כזאת לעיתון. גם הם חשו את אותה תחושת אי נוחת מהמודעה הזו. יש בה אצבע מאשימה על כלל הציבור החרדי.

"אולי היה נכון יותר למשל לשים מודעה בגודל הרבה יותר קטן עם מכתב בחתימת רבנים על החובה לשלם על כל נסיעה ועל האיסור לשלם בהקפה לנהג עבור הנסיעה, האם קמפיין כזה או אפילו מודעה אחת כזו לא היו משרתים את אותה מטרה מבלי לפגוע בציבור שלם? יש לי תחושה שמישהו כאן איבד מעט פרופורציה, אם רוצים לשחק בלגו זה בסדר אבל הפלטפורמה לא צריכה להיות הגב הזקוף של הציבור החרדי שאמון בוודאי על עשרת הדברות ונמנע מכל חשש של גזל חלילה".

לכתבה באתר כיכר השבת לחצו כאן.

מדוברות אגד טרם נמסרה תגובה והיא תתפרסם לכשתתקבל.

אהבתם? טקבקו ושתפו את החברים שלכם

תגיות: אגד, גל אורן BSD, דוסים, חרדים
שייך לקטגוריות סל מיחזור

אפשר לעקוב אחר התגובות לפוסט הזה באמצעות פיד RSS לתגובות. אפשר לכתוב כאן תגובה, או לכתוב בבלוג שלך פוסט כתגובה ולשלוח טראקבאק.
5 תגובות לפוסט "מה דעתכם על הקמפיין המעליב של אגד?"
1 • מאת אחד מהשכונה:
ב׳ באב תשע״ג (09/07/13) בשעה 17:15
הגב | ציטוט
זה בהחלט בושה
אם אגד לא רוצה שתעזוב אותנו לנפשינו
יש היום מספיק חברות תחבורה שיסכימו לספק שירותי נסיעה לציבור החרדי
הקווים החרדיים ריווחים ביותר
ואם אגד לא רוצה, היא מוזמנת להגיד שלום
גם ככה היא מזלזלת בנוסע החרדי

אהבת? 1 3 (-2)

2 • מאת מנחם:
ב׳ באב תשע״ג (09/07/13) בשעה 18:51
הגב | ציטוט
הקמפיין החרדי – התשובה נגד אגד
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=137624

אהבת? 0 0 (0)

3 • מאת חרדית:
ב׳ באב תשע״ג (09/07/13) בשעה 19:00
הגב | ציטוט
זו סתם המצאה שזה קשור לנסיעות בכותל. הקמפיין מתנהל בכל העיתונות החרדית לא רק ירושלמים, בעיתונים יתד, משפחה. שמישהו יוציא תביעת דיבה נגדם ומהר. גזעונות דוחה שמתאימה בהחלט למסע הגזענות הארצי נגד יהודים שומרי מצוות. רק תדמיינו שזה היה מופיע נגד אוכלסיה אתיופיות לדוגמא, איזה מהומה היתה מתחוללת בתקשורת הישראלית…

אהבת? 0 0 (0)

4 • מאת המעיר:
ב׳ באב תשע״ג (09/07/13) בשעה 19:04
הגב | ציטוט
נוחעם זה לא ההוא שהיה צריך למצוא תירוץ למה הוא מלמד את ילדי ישראל להמציא תירוץ? (ד"א: בעיני, אין בעייה עם הקמפיין ההוא)

ישר לקפוץ ולצעוק אנטישמיות? אתם חושבים שלגל אורן (שאין לי קשר אליהם) יש עניין ללכלך על הציבור החרדי? אולי יש תופעה כזו, וקוראי פשקוויל לא מודעים לה?

אהבת? 0 1 (-1)

5 • מאת אבי:
ב׳ באב תשע״ג (09/07/13) בשעה 19:39
הגב | ציטוט
שאני אבין: אגד חייבת לתת לכם נסיעות חינם במוצ"ש, ואם אתם לא עומדים בהסדר – אסור לה לבקש שכן תשלמו על מה שאתם אמורים מלכתחילה לשלם?

די לקוטריות. לא רוצים – אל תעלו על האוטובוסים במוצ"ש, או שתשיגו כסף איכשהו. אבל לקטר על זה? מציג את הציבור החרדי באור מאוד "אני נעלב" "אני פגוע" ובעיקר ילדותי.

תיכף תגידו שגם הקמפיין של הרכבת הקלה נועד נגד הציבור החרדי

אהבת? 0 0 (0)

sh12

משתמש מקצוען
מי שכותב על מחאה לא חי על נסיעות באוטובוסים...
רוב הציבור הזקוק להתנייד מביתו בתחבורה ציבורית לא ישמע לשום מחאה!!

מישהו יממן לי מוניות לעבודה? מישהו יממן מוניות לטיולי בין הזמנים? וכו'

זו לא גבינה שאפשר כמה ימים בלעדיה, ויש לה תחליפים דומים וחברות אחרות...
לאגד יש מונופול ובלעדיות.

גם לשפע שוק היו תחליפים, של רשתות שיווק מתחרות וטובות.

סטודיו מיתר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
חברת גל אורן וחברת אגד הם חברות עיסקיות שמטרתם היא "רווח" בשביל זה הם קמו, זו מטרתם, וזו זכותם,

אבל, בעיתונים שלנו שקמו ע"י גדולי הדור שליט"א לא למטרות רווח אלא אך ורק כדי לסנן לנו את מה שאנו לא צריכים וזהו כל זכות קיומם, למה עליהם אנו לא מוחים??

אה, כי קשה לנו לבקר את עצמנו??!! מה לנו כי נלין על אגד???????

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י sh12;1049521:
מי שכותב על מחאה לא חי על נסיעות באוטובוסים...
רוב הציבור הזקוק להתנייד מביתו בתחבורה ציבורית לא ישמע לשום מחאה!!

מישהו יממן לי מוניות לעבודה? מישהו יממן מוניות לטיולי בין הזמנים? וכו'

זו לא גבינה שאפשר כמה ימים בלעדיה, ויש לה תחליפים דומים וחברות אחרות...
לאגד יש מונופול ובלעדיות.

גם לשפע שוק היו תחליפים, של רשתות שיווק מתחרות וטובות.

יום אחד אם נורא ירצו זה אפשרי, במיוחד בבין זמנים.
(לכן שבוע או שבועיים זה לא הגיוני)

חלומי

משתמש פעיל
אני חושבת שעצומה כזו עם מבול של כרזות שנפיץ במיילים
תשפיע יותר מיום מחאה שהרבה לא יחזיקו בו מעמד,
כי בתכלס חשוב לאגד התדמית....וכזו מחאה מכניסה להם רציני יותר מכל כתבה ארוכה ביתד נאמן על הכשלים שלהם....

פוינט ק גת

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בשביל שהמחאה תהיה אפקטיבית חייבים להפעיל אותה רק על קוים שיש להם אלטרנטיבה בחברות אחרות. כלומר: יום אחד נוסעים רק ב-422 ולא ב-402 וכד', אחרת זו תהיה גזרה שהציבור לא יוכל לעמוד נגדה והמחאה תכשל.
או לחילופין להחליט שלא נוסעים בקווים הפנימיים של ירושלים ולהקים מערך של אברכים בעלי רכבים שמתנדבים לנייד את הציבור באותו יום (רק בבחירות מותר?) וכמובן קו טלפון ומוקדנים שיעזרו לתווך בין נהגים לנוסעים.
לדעתי, מספיק שהמחאה שתהיה יותר מצומצמת אבל אמיתית. הרי עיקר המטרה היא להראות לאגד שתם העידן בו הם שולטים על הציבור, מהיום והלאה הם גם נשלטים ע"י הציבור, ואפילו מחאה בסדר גודל בינוני יכולה להפחיד אותם.

סטאר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אכן אפשר לעשות את המחאה על קווים כמו בני ברק להפסיק לנסוע ב402 של אגד, וגם בבית שמש יש אלטרנטיבה אפשר לנסוע במהדרין, ואני מאמין שבעוד ערים חרדיות אפשר לארגן חברות אוטובוסים לתקופה עד שהם יישברו או עד שנצליח להביא חברות חדשות,

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה לי שלב ראשון - להפסיק לנסוע ב400 או 402. לקבוע את זה מראש, לכתוב בעיתונים (במכתבים למערכת) לדבר עם ויאוליה לפני - כדי שיערכו לכמות הנוסעים.
יעבוד - יופי, הביטוי "לדפוק את אגד" יקבל משמעות חדשה.
לא יעבוד - נמשיך הלאה.
דעתכם?
לא אכפת לי לכתוב למכתבים למערכת (השאלה אם הם יכניסו את זה, הרי הם מרוויחים מאגד... ולמי שכתב שעיתונים זה לא עסק ריווחי: את/ה לא מעודכנ/ת).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה