"על כל נסיעה צריך לשלם" (קמפיין אגד)

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אפשר את המייל של אריה פרנקל?

חנה קונקטורית ומאמנת

חנה פפנהיים | קונקטורית ומאמנת אישית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י gila;1050014:
שלום וברכה,
אין בדעתי לחשוף את הנתונים המבישים לגבי שיעורי
ההתחמקות מתשלום בקווים המשרתים את הציבור החרדי,
כדי לא לגרום לחילול ה'.
נתוני הביקורות לא מתחייסים לעיתוי התשלום, אלא לעובדה
הפשוטה שנמנעים מתשלום. כדי למנוע את התופעה אנו מעודדים
את הציבור לשלם כמתחייב בתחילת הנסיעה.
האמת היא לא ביישנית! אסור לנו להשלים עם אינשי דלא מעלי המכתימים
את כולנו. שתיקה והתעלמות אך מעצימים ו"מכשירים" את התופעה הנוראה!

אריה פרנקל
טלפון: 03-6133555 שלוחה 105
נייד: 057-3587140

תשובה מגוחכת
הציבור החרדי שומר את אותה התורה ואת אותן הלכות כבימים ימימה.
מה שמסתמן בשנה האחרונה זו המגמה להכפיש את הציבור החרדי מכל כיוון אפשרי
כולל אנשים משלנו שמנסים להתייפות בעייני החילונים
ובבקשה ממך אל תכניס אותנו לאותה שורה עם הציבור הכללי באי התשלום, אין שום קשר בין הנוער החילוני החצוף והנועז שאינו משלם לביננו.
בטוח לי שאין שום רב שנותן היתר לכזה קמפיין (אלא אם כן זה אותו הרב שנתן את אישורה פרסום לכולל של קדימה)
איפה הייתם פרסום גל בתור אלה שמייצגים את אגד בציבור החרדי, כשפרסמו מודעות כנגד הציבור שלנו על גבי האוטובוסים בימי הבחירות???!!!

album

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
קיבלתי הרגע את הכרזות במייל

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
ב"ה היום לא היתה פרסומת של אגד ביתד.
אתמול שוחחתי עם המבקר שלהם והוא כעס שאיימתי לבטל מנוי.
שיכעס.
אני כעסתי שבכלל אשרו פרסומת כזו

pessi&chani

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בלי לקרוא את כל האשכול ואולי מישהו כבר טען זאת:
קחו את הפרסומת הזו כמחמאה על המצפון שעדיין מפעם בנו החרדים לדבר ה'
והם מנצלים אותו כדי לנגן לנו עליו....

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
אני שלחתי פקס למכתבים למערכת של 'המודיע'
נראה לי שרצוי להציף גם את העיתונים שלנו - מחאת צרכנים יש לה כוח להוריד את הפרסום, יותר מאשר אגד יחליטו להקפיא את הפרסום.

rosmarin

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י pessi&chani;1050165:
בלי לקרוא את כל האשכול ואולי מישהו כבר טען זאת:
קחו את הפרסומת הזו כמחמאה על המצפון שעדיין מפעם בנו החרדים לדבר ה'
והם מנצלים אותו כדי לנגן לנו עליו....

מצפון זה לגויים. לנו יש הלכה.
לא תגנוב.

חיוך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
שתפו גם את פורום ציור!

קוזו

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י gila;1050014:
שלום וברכה,
אין בדעתי לחשוף את הנתונים המבישים לגבי שיעורי
ההתחמקות מתשלום בקווים המשרתים את הציבור החרדי,
כדי לא לגרום לחילול ה'.
נתוני הביקורות לא מתחייסים לעיתוי התשלום, אלא לעובדה
הפשוטה שנמנעים מתשלום. כדי למנוע את התופעה אנו מעודדים
את הציבור לשלם כמתחייב בתחילת הנסיעה.
האמת היא לא ביישנית! אסור לנו להשלים עם אינשי דלא מעלי המכתימים
את כולנו. שתיקה והתעלמות אך מעצימים ו"מכשירים" את התופעה הנוראה!

אריה פרנקל

תסלחו לי אבל פרנקל ממשיך עם אותו קו אומלל של דובר אגד

'אינשי דלא מעלי' (תסלח לי אדון פרנקל אבל בשום תגובה היום לא כותבים טקסט ארמי)
ממתי מוציאים קמפיין ממוקד על אינשי דלא מעלי ?_(והסבר לנשות הפורום- אנשים לא מהוגנים)

אני ואתה וכולנו יחד ממש לא מכירים אנשים שעולים ,ופשוט מתיישבים ולא משלמים!

לפעמים מדובר בקומץ חצוף של נוער נושר והנהג אינו ממשיך בנסיעה, עד שהם משלמים, או מזמין משטרה במידת הצורך.
לאגד יש בעיה? תביאו עוד פקחים, תתנו קנסות, ותגמרו את העניין
בדיוק כמו המשטרה שמוסיפה פקחים לאזורים בעייתים

ופרנקל כנראה לא ראה את המודעה
שם לא נכתבה מילה על 'עיתוי' התשלום..... שם נכתב שצריך לשלם על הנסיעה...
דמיינו לעצמכם אם וכמה ילדים שמתמודדת עם עגלה בתא המטען ותינוק בזרועותיה יחד עם שתי 'פיצקלעך' שלא מוכנים לעלות עד שהאמא עולה....לוקח כמה דק' עד התשלום...איש לא בורח לשומקום ...פשוט אין לאן...

אבל מי שמכיר גאווה של משרד ואת ההנאה שהייתה בהתחלה, הנה הבאזז הגדול סביבנו וכולם מדברים על 'גל אורן,....מבין את העצבים עכשיו שהכול קורס סביבם, כך שהקאוצ'ינג של משפחת גל כבר לא עוזר.....

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
...

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י תמנתי;1049696:
אין כזו מודעה אצל חילונים. בדקתי.
זה רק לנו הגנבים.
מענין שגם לו כל אחד מאיתנו היה גונב 5 שקל פעם בשנה, בציבור של 750,000 איש בערך, עדיין לא הינו מכסים את עלות הקמפיין האנטישמי הזה בנוסח מיין קאמפ[יין]

החרדים לא נוסעים ברכב פרטי כי לא שווה להם יש את אגד המעכב ציבור שלם בצומת שורש במוצאי שבתות ובמוצאי חגים ללא סיבה כי אנחנו הגנבים !!

מiכר

משתמש צעיר
איזו תגובה גאונית של פרנקל...

ה'אינשי דלא מעלי' של פרנקל ממש ממש לא קוראים 'המודיע' ו'יתד'...
שפרנקל ואגד יחפשו אותם בYNET...
מחלקת המדיה של גל מדברת לגנבים על גבם של הציבור החרדי...

אגד, על ראש הנהג בוער הכובע.

משה2013

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אם הבעיה זה שלאנשים יש טענות על אגד ולכן לא משלמים אז מה עוזר הפרסומת?

אם קניתי פחית והיתה חמוצה ללא גזוז צריך לשלם?
אם קניתי חלה בטעם של פעם צריך לשלם?

בציבור הכללי יש הרבה יותר שלא משלמים בלי חקירה גלויה וסמויה

אם אגד רוצים לפרסם ושישלמו שיוסיפו קווים ותיגבור ואז יכנסו אחד אחד וישלמו ולא ידחסו לאוטובוס עשרות אנשים ויצפו שכולם ישלמו לפני הנסיעה
מה גם שכל החקירות הגלויות והסמויות שמדברים עליהם לענ"ד לא היו ולא נבראו
רוב מוחלט של האנשים בירושלים יש להם חופשי חודשי או שחייבים ליסוע בכמה אוטובוסים בגלל ההסדר הכפוי של 3-4 אוטובוסים לכל יעד ואז לא משלמים בגלל ששלמו מעבר (שמאוד יכול להיות שפג עד שהגיע האוטובוס השני) או שכבר שלמו על כל החודש
או שבאמת אי אפשר לשלם מחמת הדוחק
אין מצב שאנשים כסדר לא משלמים מה שאמור להצדיק קמפיין מכוער זה

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
התכתבות עם מר אריה פרנקל

קראו את ההתכתבות מהסוף להתחלה. תראו כמה אהבת ישראל זורמת שם במשרד הפרסום...

תגובתי האחרונה:
כנראה לא קראת את תגובתי כי לא נכתב בה ולו ברמז שיש טיעון המצדיק לא לשלם בתח"צ...

כנראה בחרת להתייחס למה שלא כתבתי מאשר למה שכן כתבתי...

תגובת גל-אורן
שלום וברכה,
טיעוניך אינם לעניין ומופרכים מכל וכל.
שום טיעון אינו מצדיק התחמקות מתשלום עבור נסיעה.
אריה פרנקל

תגובתי:
לא קניתי את הלוקשים.

את חברת אגד קונסים לא בגלל אי תשלום של נוסעים אלא בגלל תשלום לא נכון. (כך כתבת)

הבעיה נעוצה במכשירי הרב קו של אגד וחברות נוספות. והתופעה מצויה בכל ערי הארץ במידה שווה. (כך כתבת)

בתוך עמי אנוכי יושבת. אף אחד שאני מכירה, ואני מכירה לא מעט אנשים, מדלג על הליך התשלום בקווי אגד.

בנוסף כהיותי צורכת תחבורה ציבורית, אף פעם ואני מדגישה אף פעם לא נתקלתי בפקח שעבר בין הנוסעים ומצא מישהו שלא שילם במכוון.

בפעם היחידה שנכחתי בכזה מעמד הסיבה היתה כרטיס רב קו שאינו תקין. ולפי סיפוריך זה היה אמור להיות דברים שבכל יום.

בנוסף, לפי דבריך גם בחברות אחרות התופעה מצויה. למה רק אגד מצאו לנכון להטפל לנוסעים החרדים?

אולי לא מדובר כאן אלא בטיזר הכנה להתעללות הצפויה להיות בימי בין הזמנים.

בנוסח "גנבים. אל תתלוננו!".... וד"ל

בבקשה, אל תפנה אותי לשום מקור שצריך לשלם באוטובוס. אני לא לגמרי מופקעת ממנהגי העולם הזה.

אף רב לא עמד מאחורי הקמפיין המביש הזה בפומבי, ואין לי כל פליאה ע"כ.

תן לי שם של רב אחד שהתיעצו איתו בענין לפני העלאת הקמפיין כדי שאוכל לשמוע ממנו מה היו המניעים לפרסום מרושע שכזה.

בושה שאגד בחרו לפנות באופן כזה לציבור לקוחות נאמן שכזה (שסובל בשתיקה מצבים הזויים שאגד מטילה עליו)

ובושה עוד גדולה יותר שמשרד פרסום שאמור להיות חרדי, ואמור לכוון את אגד(שונאת החרדים) איך לדבר עם הציבור החרדי, נותנת יד לפשע הזה.

תגובת גל-אורן

שלום וברכה,
תודה על פנייתך אלינו, שנקראה בתשומת לב ראויה.
ביקורות נוסעים שנערכו בחצי השנה האחרונה בקווי השרות העירוני והבינעירוני שמפעילות החברות לתחבורה ציבורית (לא רק אגד!), העלו נתונים קשים מאוד באשר לשיעורי ההימנעות מתשלום עבור נסיעה בתחבורה הציבורית. לבושתנו, בניגוד לשנים קודמות, בשנה האחרונה מסתמנת מגמה מצערת ובלתי מובנת של הימנעות מתשלום גם בקווים המשרתים את הריכוזים החרדיים. נוסעים שומרי תו"מ, בשיעורים גדלים והולכים, מורים לעצמם היתר ובוחרים להימנע מתשלום. התופעה הלא רצויה הזו גורמת למצבים לא נעימים באוטובוסים, וכן את העובדה שבגלל התנהגותם של חלק מציבור משתמטי התשלום, נקנסים הנהגים לחומרה ובעקיפין הם נאלצים לשלם את אותם כספים במקום הנוסעים.
כדי לא להציג את קלוננו ברבים, אנחנו נמנעים מלתת פומבי לנתונים הקשים ולהיקף המדהים של התופעה. למותר לציין, כי ההימנעות מתשלום נוגדת את ההלכה ואינה עולה בקנה אחד עם חוקי המדינה. הדבר גורם נזק כספי משמעותי לחברות המפעילות ולנהגים האוחזים בהגה אשר מקבלים קנס כספי המנוכה ממשכורתם.
עוד ראוי לציין שפקחי משרד התחבורה קונסים את אגד לעיתים קרובות בגין העובדה שמקצת מהנוסעים אינו מצויד באישור המעיד על כי מחיר נסיעתם שולם בהתאם לזכאותם וזכויותיהם על פי חוק.
בקמפיין התקשורתי שיצרנו אין נמענו מלהכתים, חלילה, את כלל הציבור החרדים המשתמש בשירותי אגד ומשלם כהלכתו עבור הנסיעה. רצינו להצביע ולהתריע על כך, כי קיים קומץ מטריד הנוהג שלא כהלכה ובהתנהגותו הנלוזה הוא מכתים את הציבור החרדי כולו.
הקמפיין נעשה במסגרת המאמץ להוריד ככל האפשר את שיעור ההימנעות מתשלום. היינו מצפים, שהציבוריות החרדית, וכל מי שחי את חייו ע"פ ההלכה, יתקומם כנגד התופעה המבישה ויגנה בכל פה את אלה הנוהגים שלא כראוי.
ראוי לציין, כי לפני פרסום הקמפיין אף באנו בדברים ונועצנו עם אישי הלכה המעורים היטב בענייני התחבורה הציבורית, אשר גינו בתוקף את התופעה והגדירו אותה כ"חילול ה' נוראי" (אני מפנה אותך לק"ק בנושא שפירסם רב קהילת גור בערד כמו גם פסקי הלכה ברורים שפורסמו ב"חשוקי חמד" של הגר"י זילברשטיין שליט"א ומעשה רב בהקשר זה שמסר הגר"ח קנייבסקי בשם מרן החזון אי"ש זצ"ל).

אריה פרנקל

מכתבי הראשון:

הנושא: שערוריית אגד

למשרד הפרסום גל ארון

שלום וברכה,

כמשרד פרסום חרדי המפרסם את חברת אגד בציבור החרדי

אני מוחה בכל תוקף על הפגיעה האישית שחוויתי בראותי את הקמפיין החדש העליתם בעיתונות

ובו העללתם עלי בתוך שאר חברי, הציבור החרדי והכפשתם אותנו כולנו כאילו מדובר בציבור של גנבים חסרי תרבות (וחסרי השכלה לפי נימת הדיבור העולה מן המודעה)

אין ספק שהשפעת השיח הציבורי בארץ השפיעה אף עליכם, ובושה אני בשבילכם שכך, ממתי חברה תולה אשם בציבור לקוחותיה בפומבי. אין לכך תקדים לא בארץ ולא בעולם!

כמשרד פרסום חרדי, תגובותיכם, כפי שקראתי במקומות השונים אינם מצדיקות שיתוף פעולה עם החברה,

ואם לטענתכם יש אחוזים בודדים שח"ו אינם משלמים, ראיתי דברי נבלה גדולים מכך שנפתרו במכתב צנוע ע"י רבנים.

ולא במודעות שטח משפילות כאלו. במיוחד שהתופעה עצמה כפי הנראה היא איננה אי תשלום אלא דחיית התשלום לאחר העליה לאוטובוס.

התנצלות מצידכם ומצד החברה שאתם מייצגים מחוייבת המציאות, ובאותה פומביות של ההשמצה.

בימים קשים כאלו מצמרר לחשוב שאתם, אחינו ובשרנו, נותנים לידי טורפינו בשר חי....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה