נכתב ע"י gila;1049169:נשלח ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלום
אני כותבת אליכם למחות על הקמפיין הפרסום החדש שפרסמתם בעיתונות החרדית ואשר זועק זלזול בציבור ישר ותמים.
אני לקוחה שלכם שמשתמשת בשירותי אגד באופן קבוע פעמיים בשבוע בקו 350 ובהרבה מאוד פעמים גם בקו 450, במיוחד בחגים.
מעולם, אבל מעולם לא הבחנתי בכך שאנשים מנסים להתחמק מלשלם. אף אחד לא מעלה על דעתו שלא צריך לשלם על נסיעה למרות שבהרבה מאוד מקרים:
1. האוטובוס איחר או בכלל דילגתם על אוטובוס בלו"ז וכתוצאה מכך יש לנוסעים הפסד זמן ו/או ממון מרובה.
2. אין מקומות ישיבה וצריכים להידחס כמו סרדינים כי אגד לא נערכה כראוי בערבי ומוצאי חגים.
3. אין מיזוג אויר ביום קיץ לח וחם ואוטובוס מלא אנשים צריך לסבול כי אגד מעדיפה לשלוח את האוטובוסים הישנים לקוי הציבור החרדי במקום למחסני הגרוטאות.
4. כאשר כבר יש מזגן שעובד חזק אין פתחי אוורור שניתן לסגור מעל המושבים ואנשים רגישים קופאים מקור.
4. נתקעים בדרך וצריכים לסמוך על חסדים של נהגים אחרים על מנת להגיע ליעד, תוך כדי הפסד זמן וממון ושוב מהסיבה שציינתי לעיל.
יתרה מכך. גם במקרה ומישהו אולי "שכח" או "התבלבל" ואולי לא הספיק לשלם, אין מצב "שיצליח להתחמק" וזאת תודות למדיניות והתנהלות הנהגים והפקחים שבודקים ב7 עיניים ובשום אופן לא נותנים לעלות מאחור גם כאשר מדובר במוצאי חגים ומשפחות שלמות שרוצות כבר לעלות לאוטובוס שסוף סוף הגיע למוקד היציאה. אחרי שכולם עולים אחד אחד מהדלת הקדמית ולא עוברים את הנהג עד שישלמו. אז מתחיל שלב ב' בסריקה לגנבים פוטנציאלים. הפקח עולה ובודק בדקדקנות כל אחד ואחד אם וכמה שילמו. מתוך התעלמות בכיות של תינוקות וילדים שכבר רוצים להגיע הביתה. הרי לא נתתם אפשרות לעלות מאחור אז איך לא ישלמו????? לאגד התשובות.
ואחרי כל זה הגדלתם לעשות לפרסם מודעות כאלו שלפי הנראה פונות לאנשים מוגבלים בדעת אשר לא מבינים ולא יודעים שצריכים לשלם על נסיעות.
אציין בכל הכנות. אם זה היה תלוי בי הייתי מפסיקה לנסוע באגד. ואם תמשיכו כך לא ירחק היום שהציבור ימצא פתרונות אחרים מאשר לעבור השפלות כאלו פעם אחר פעם.
מחכה ומצפה להתנצלות ראויה בפרהסיה - בפריסה לא פחותה מקמפיין הזלזול.
יש לבדוק אם המייל הזה תקין....
לא נראה לי שאגד משתמשים ב-gmail... אולי רק לציבור החרדי
אולי זה איזה תיבה ישנה שפתחו לצורך מסויים
חבל שזה לא יגיע לאף אחד
ותשלחי גם לפרסום גל אורן!!
מגיע להם לא פחות מלאגד
מי מתכנן את המודעות מסגנן אותם ומפרסם ??