"על כל נסיעה צריך לשלם" (קמפיין אגד)

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י gila;1049169:
נשלח ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שלום
אני כותבת אליכם למחות על הקמפיין הפרסום החדש שפרסמתם בעיתונות החרדית ואשר זועק זלזול בציבור ישר ותמים.
אני לקוחה שלכם שמשתמשת בשירותי אגד באופן קבוע פעמיים בשבוע בקו 350 ובהרבה מאוד פעמים גם בקו 450, במיוחד בחגים.
מעולם, אבל מעולם לא הבחנתי בכך שאנשים מנסים להתחמק מלשלם. אף אחד לא מעלה על דעתו שלא צריך לשלם על נסיעה למרות שבהרבה מאוד מקרים:
1. האוטובוס איחר או בכלל דילגתם על אוטובוס בלו"ז וכתוצאה מכך יש לנוסעים הפסד זמן ו/או ממון מרובה.
2. אין מקומות ישיבה וצריכים להידחס כמו סרדינים כי אגד לא נערכה כראוי בערבי ומוצאי חגים.
3. אין מיזוג אויר ביום קיץ לח וחם ואוטובוס מלא אנשים צריך לסבול כי אגד מעדיפה לשלוח את האוטובוסים הישנים לקוי הציבור החרדי במקום למחסני הגרוטאות.
4. כאשר כבר יש מזגן שעובד חזק אין פתחי אוורור שניתן לסגור מעל המושבים ואנשים רגישים קופאים מקור.
4. נתקעים בדרך וצריכים לסמוך על חסדים של נהגים אחרים על מנת להגיע ליעד, תוך כדי הפסד זמן וממון ושוב מהסיבה שציינתי לעיל.

יתרה מכך. גם במקרה ומישהו אולי "שכח" או "התבלבל" ואולי לא הספיק לשלם, אין מצב "שיצליח להתחמק" וזאת תודות למדיניות והתנהלות הנהגים והפקחים שבודקים ב7 עיניים ובשום אופן לא נותנים לעלות מאחור גם כאשר מדובר במוצאי חגים ומשפחות שלמות שרוצות כבר לעלות לאוטובוס שסוף סוף הגיע למוקד היציאה. אחרי שכולם עולים אחד אחד מהדלת הקדמית ולא עוברים את הנהג עד שישלמו. אז מתחיל שלב ב' בסריקה לגנבים פוטנציאלים. הפקח עולה ובודק בדקדקנות כל אחד ואחד אם וכמה שילמו. מתוך התעלמות בכיות של תינוקות וילדים שכבר רוצים להגיע הביתה. הרי לא נתתם אפשרות לעלות מאחור אז איך לא ישלמו????? לאגד התשובות.

ואחרי כל זה הגדלתם לעשות לפרסם מודעות כאלו שלפי הנראה פונות לאנשים מוגבלים בדעת אשר לא מבינים ולא יודעים שצריכים לשלם על נסיעות.

אציין בכל הכנות. אם זה היה תלוי בי הייתי מפסיקה לנסוע באגד. ואם תמשיכו כך לא ירחק היום שהציבור ימצא פתרונות אחרים מאשר לעבור השפלות כאלו פעם אחר פעם.

מחכה ומצפה להתנצלות ראויה בפרהסיה - בפריסה לא פחותה מקמפיין הזלזול.

יש לבדוק אם המייל הזה תקין....
לא נראה לי שאגד משתמשים ב-gmail... אולי רק לציבור החרדי
אולי זה איזה תיבה ישנה שפתחו לצורך מסויים
חבל שזה לא יגיע לאף אחד

ותשלחי גם לפרסום גל אורן!!
מגיע להם לא פחות מלאגד
מי מתכנן את המודעות מסגנן אותם ומפרסם ??

כנגן המנגן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הג'ימייל הזה הוא לא מייל של אגד, וזו אינה הכתובת הנכונה.
זו קבוצת נהגים או משהו כזה.

בלון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
כן, אני יודעת שזה ממש לא קשור לנושא, אבל כשנכנסתי לאתר של אגד - בלי קשר - קומם אותי מאוד לראות בדף הבית את זה:
צפה בקובץ המצורף 167255

אייקון חורק שיניים.

קבצים מצורפים

• 2013-07-09_153310.png
    KB 6.9 · צפיות: 20

קוזו

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י תלמידים;1047795:
חבר'ה, להרגע!
דחוף!

כל עניין של הקמפיין מכוון על משתמשי התחבורה ציבורית במוצש"ק מהכותל המערבי,

שטויות!
באמת נראה לכם שאגד יוציאו קמפיין שלם על כמה קווים דלוחים במוצ"ש?
מדובר בקמפיין עם טעם רע שמוציא בצורה ישירה את הציבור החרדי כגנבים, קמפיין זה הוא המשך ל'תמצתיאו'= תשקרו של 'עלית'

כנגן המנגן

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
כפי שביררתי הדרך הרשמית לפנות לאגד היא בפקסים: 02-5304962, 03-6383945.
ודרך אתר "אגד" תחת הלינק "צור קשר".

קוזו

משתמש צעיר
D I G I T A L
עיקר הזעם צריך להיות מופנה מול גל אורן
באגד יושבים חילונים שלקחו משרד 'חרדי' שיביא להם את הקרייאטיב

זו הבושה האמיתית
גל אורן תתביישו לכם!

חנה קונקטורית ומאמנת

חנה פפנהיים | קונקטורית ומאמנת אישית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
התקשרתי לאגד לברר את כתובת המייל לפניות הציבור.
אמרה הנציגה שיש 3 אופציות:
דרך האתר www.egged.co.il בצור קשר להגיש תלונה.
או בפקס 03-6383945
או בדואר...

כבר שלחתי את תלונתי הנ"ל וקיבלתי מייל שזה התקבל בתודה!!!:rolleyes:

קיבלתי עכשיו את המייל של גל אורן: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קדימה - להצפה!!!;)

סטאר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני לא יודע עם זה קשור לאוטובוסים של מוצ"ש, ואם כן הם היו חייבים לפרט בפרסום שמדובר בקו בודד שהם לא גובים תשלום בגלל שזה מוצ"ש ולפעמים אנשים לא משלמים את זה במשך השבוע (שד"א אין אפשרות בשום פנים לבדוק או להוכיח את זה שהאנשים לא משלמים במשך השבוע בקווים אחרים)

אבל בלי קשר לקמפיין הספיציפי הזה שזה נראה שהם עובדים בשיטת התקפה בשביל הגנה על הכעס הציבורי נגד השירות שלהם, בכך שהם בעצם ארגון חסד שנותן שירות חינמי לציבור החרדי ואנחנו עוד מתלוננים על השירות,

בלי קשר לכל זה, צריך לעשות כמה שיותר כרזות נגד החברה הבוגדנית שחייה על כספי הציבור החרדי ולא מפסיקה לבגוד ולהתעלם מהצרכים המינימלים, במקום לקנות ולהוסיף עוד אוטובוסים חדשים (שאני בטוח שהם מקבלים על זה תקציב ממשרד התחבורה והם לוקחים את הכסף לעצמם) הם מוציאים מהמוזיאונים שלהם את המפרקים הישנים ושולחים לאסוף את העדרים הצפופים, כמו בבית שמש למשל שבימי שישי וערבי חג, הם שולחים רק אוטובוסים מפרקיים לבין עירוני.
ובכלל כל השירות שלהם שהציבור החרדי כבר סובל מקום המדינה ולא מסוגל להיפטר מהם, עוד כשהייתי ילד כבר היה אצלינו את המשפט "אתה מאיים על אגד", הם תמיד הזרימו כסף למשרד התחבורה ולכל הנוגעים לשמור על הכח שלהם במדינה, וכשההגה ישאר בידיים של אגד והם יוכלו לעשות מה שמשתלם להם בלי שיצטרכו להתחשב בקהל יעד, העיקר לעשות כמה שיותר כסף בעיקר על חשבון החרדים, ואח"כ לפרסם שאנחנו בכלל גנבים.

אז אולי זה מה שיזיק להם קצת לפרסם ברשת כמה שיותר כרזות ומודעות של פרסומות שליליות נגדם לפגוע בתדמית שלהם כמה שיותר ושכולם ידעו מיד כששומעים את המילה "אגד" שמדובר בחבורה מאפיונרית ואגואיסטית.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
לא רציני:):(
העיקר שנקבל ביום שישי תחבורה נורמלית...

קבצים מצורפים

• אגד-02.jpg
    KB 729.7 · צפיות: 22

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
זה חזק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מי "שנופל" לידים של פרוג לא יוצא בזול.

חיוך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י mig;1049215:
לא רציני:):(
העיקר שנקבל ביום שישי תחבורה נורמלית...

מישהו יודע איזה פונט זה?

תודה.

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אולי בדרך של מלחמה ברשת יתחילו לזוז דברים.
מפילים היום ממשלות בדרך הזו, אז אגד, בקטנה..

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי

חנה קונקטורית ומאמנת

חנה פפנהיים | קונקטורית ומאמנת אישית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מייל ששלחתי לגל אורן:

שלום,
כסטודנטית לפרסום וקופירייטינג אני עוקבת אחרי הקמפיינים שאתם מוציאים בתשומת לב ובד"כ נהנית מאוד מהחשיבה הנכונה, האסטרטגיה המדוייקת והמחושבת והקריאייטיב המדליק.
אך מה היתה אכזבתי ותדהמתי לראות את קמפיין האחרון שלכם עבור אגד.
האם באמת כך מצטייר בעיניכם ציבור החרדי? ציבור שלם של מוגבלים בדעת במקרה הטוב וגנבים שפלים במקרה הרע???
האם כך פונים לציבור לקוחות "כבדים" ? האם חשבתם לרגע אחד איך כל לקוח ולקוח ירגיש כאשר יקרא את המודעות הללו?
אני יכולה לדבר בעד עצמי ולספר לכם מה שעורר אצלי הקמפיין הנוכחי: תחושות של שאט נפש ובוז על ההשפלה והעליונות של החברה. ומה חשבתי לעצמי לפני שדפדפתי הלאה? "אם זה מה שאתם חושבים עלי לא בא לי בכלל לנסוע אתכם".

זה לא סוד שאגד מתייחסת לציבור החרדי כ"כבשה השחורה של המשפחה". יותר ממה שהם אומרים. המעשים מדברים בעד עצמם.
אוטובוסים ישנים ומקרטעים, ללא מזגנים, שמאחרים לבוא ובהרבה מקרים גם לא מגיעים ליעדם מחמת "פנצ'רים" למיניהם.
חוסר התארגנות ראוייה בערבי ומוצאי חגים, ולסיום הקוקטייל המביש, התנהלות קשוחה ומשפילה בכל הנוגע לגבייה (אין בשום אופן לעלות מאחור גם בשעות עומס. פקחים שבודקים ב7 עיניים ולא יוצאים עד שבודקים לכוולם את הכרטיסים כאילו מדובר כאן בקבוצת עבריינים...)
ואחרי כל זה מוציאים קמפיין כה משפיל ומזלזל???
חבל מאוד ובושה גדולה שמשרד מכובד כמו שלכם הצליחה לקומם ציבור לקוחות כה מכובד.
יהיה מן הראוי לקרוא את הכתובת על הקיר ולעשות תפנית מהירה בדמות התנצלות אמיתית וכנה ולהתחיל להתייחס אלינו עם הכבוד הראוי לציבור שומרי תורה ומצוות יראים ושלמים שיודעים מהו גזל ואף יושבים וממיתים את עצמם באהלה של תורה על מנת ללמוד איך להינצל מאבקה שבאבקת גזל. וכן מתרחקים מכל מה שמריח גזל.
ויפה שעה אחת קודם.

בכבוד רב,

אברוּמי

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
אחחחח
איזה אנדרנלין.

קבצים מצורפים

• אגד לגזור ולשמור.jpg
    KB 81 · צפיות: 18

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י obyektiv;1048958:
המודעה שפרסמו היום גרמה כמעט לפרוסה להיתקע לי בגרון. הם פירסמו חלה.
זה נטו מכוון לחרדים.
בואו נארגן מחאה.
נשלח כולם לגל אורן מחאה.
מי שמעונין לשלוח שילחץ על הפעמון.

זה פורסם כבר בהמודיע בתוספת של שבת.

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש למישהו תמונה של צמיגים?
אני רוצה להכין משהו אבל אין לי גלגלים
תודה מראש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה